- 5 Aralık 2015
- 355
- 461
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.861
Önemli bir düşük tehdidi yolsa izin veriyorlar canımBu aralar uçakla seyahat eden oldu mu? Doktoruma sorup bilet alıcam sıkıntı olmaz dime 10 haftalık şuanda
Ben yaptım uçak yolculuğu canım tabiki doktorumun izniyle.ilk 4haftalıktı yolculuk yaptığımda sonrası 7haftalıktı.inşallah Ağustos’un ilk haftasında tekrar yapıcam :)11.hafta da yaniBu aralar uçakla seyahat eden oldu mu? Doktoruma sorup bilet alıcam sıkıntı olmaz dime 10 haftalık şuanda
Benimde kasık ağrım biraz var bide bu hafta sende oluyor mu canım bilmiyorum ama karın ağrım var.aybı ilk haftalarda adet olucak gibi bir ağrı oluyordu ya aynı öyle göğüslerim de tamamen söndüBugun karnim kasiplarim agridi yok üşütmüs gibi bide goguslerim aciyo bisey yapan varmi artik catlak kremlerine baslamalimi
her hangi bir sıkıntın yoksa kanama gibi. sorun olmaz. ben kanamam varken bile bindim ilk hamileliğimde. çünkü izmirdeydik. ve eve istanbula dönmek için mecburen uçağa binmek zorundaydım her türlü riski alıp bindim.Bu aralar uçakla seyahat eden oldu mu? Doktoruma sorup bilet alıcam sıkıntı olmaz dime 10 haftalık şuanda
benim ilk hamileliğim de kanlar boşalıyordu adetten bile daha fazlaydı. gittiğim her dr kanama alanı 7 cm kesin düşük yaparsın diyordu.kızım 3 yaşında. evet kanama mutlaka dikkate alınmalı. ama içini ferah tut. hayırlısı olsunKızlar 7. Haftada pembe renkli bir kanamam olmuştu. Doktor proluton depot igne vermişti. Kalp atışını duyduk. Bugune5 kadar bir kaç kere kahverengi lekelenme yaşadım. Bugün baya baya kırmızı kan geliyor. Herhangi bir pıhtı yok. Doktorum ameliyattaymış çıkınca telefonla görüşecegim ama sizce bu düşük olabilir mi
Doktorunla görüş canım içini ferah tut ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen.riskli durumlarda ara kanamalar olabilir korkulacak bişey yoktur inşallah.stres yapma kendine inşallah bişey yokturKızlar 7. Haftada pembe renkli bir kanamam olmuştu. Doktor proluton depot igne vermişti. Kalp atışını duyduk. Bugune5 kadar bir kaç kere kahverengi lekelenme yaşadım. Bugün baya baya kırmızı kan geliyor. Herhangi bir pıhtı yok. Doktorum ameliyattaymış çıkınca telefonla görüşecegim ama sizce bu düşük olabilir mi
Benmde ayni cnm karnim agriyo cok hizli harekey edemiyrm ama yoktur bisey ins yani boyle agrilar olucak sanirim artik. Benmde 4 agustos randevumBenimde kasık ağrım biraz var bide bu hafta sende oluyor mu canım bilmiyorum ama karın ağrım var.aybı ilk haftalarda adet olucak gibi bir ağrı oluyordu ya aynı öyle göğüslerim de tamamen söndüçok merak ediyorum inşallah sağlıklıdır yarın için randevu aldım doktorumdan bir ay bekliyemicem
benim ilk hamileliğim de kanlar boşalıyordu adetten bile daha fazlaydı. gittiğim her dr kanama alanı 7 cm kesin düşük yaparsın diyordu.kızım 3 yaşında. evet kanama mutlaka dikkate alınmalı. ama içini ferah tut. hayırlısı olsun[/QUOTE
İnşallah birşey olmaz aynı adet kanaması gbi çok korkuyorum
benim ilk hamileliğim de kanlar boşalıyordu adetten bile daha fazlaydı. gittiğim her dr kanama alanı 7 cm kesin düşük yaparsın diyordu.kızım 3 yaşında. evet kanama mutlaka dikkate alınmalı. ama içini ferah tut. hayırlısı olsun
İnşallah birşey olmaz. Doktorumdan telefon bekliyorum yattım ayaklarımı kaldırdım. Adet kanaması gibi çok korkuyorumDoktorunla görüş canım içini ferah tut ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen.riskli durumlarda ara kanamalar olabilir korkulacak bişey yoktur inşallah.stres yapma kendine inşallah bişey yoktur
Aynıyız seninle benim son adet 6mayıs seninki kaç?en son gittiğinde tahlilleri yaptı mı doktorun canım.bu arada ben kantoron yağı yapmıştım izmirde evinizin bahçesinde kantaron çiçekleri var doğal zeytinyağıyla onu sürüyorum İnan birçok kremden daha iyi ve sağlıklı.zeytinyağının nemlendirmedi hem uzun süreli hemde çok güzelBenmde ayni cnm karnim agriyo cok hizli harekey edemiyrm ama yoktur bisey ins yani boyle agrilar olucak sanirim artik. Benmde 4 agustos randevum
Her adet dönemi geldiğinde böyle sancılar olabiliyomuş diye duymuştum canım inşallah bir sorun yokturBenimde kasık ağrım biraz var bide bu hafta sende oluyor mu canım bilmiyorum ama karın ağrım var.aybı ilk haftalarda adet olucak gibi bir ağrı oluyordu ya aynı öyle göğüslerim de tamamen söndüçok merak ediyorum inşallah sağlıklıdır yarın için randevu aldım doktorumdan bir ay bekliyemicem
Korkma canım şakın sıkıntı yapma stres yapma benim arkadaşım bebeğinin kalp atışını duymaya gittiğinde şarıl şarıl kan akıyormuş ama doktoru wc dışında kalkmayı yasaklamıştı.şiödi doğdu oğlu oldu Allah’ın izniyle bişey olmazİnşallah birşey olmaz. Doktorumdan telefon bekliyorum yattım ayaklarımı kaldırdım. Adet kanaması gibi çok korkuyorum
Benmde 7 mayis cnm tum testlerim yapildi. Hepsi temiz cikti. Kalp atisida tamam. Tam gunu gunune buyumus dedi doktor. 2li tarama icinde agutosta randevum var. Bende bi doktordan badem yagi ve kakao yagini karistirip gogus bacak ve gobege sürün yeterli diyodu. Kremler yerine oyle seyler denicem. Yada hakiki zeytin yagi bulup onuAynıyız seninle benim son adet 6mayıs seninki kaç?en son gittiğinde tahlilleri yaptı mı doktorun canım.bu arada ben kantoron yağı yapmıştım izmirde evinizin bahçesinde kantaron çiçekleri var doğal zeytinyağıyla onu sürüyorum İnan birçok kremden daha iyi ve sağlıklı.zeytinyağının nemlendirmedi hem uzun süreli hemde çok güzel
İnşallah saol canım ama benim adet döngüm ayın başıydı sanırım her hafta farklı bişeyler oluyor vücudumuzda yavrularımız iyi olsun başka bişey istememHer adet dönemi geldiğinde böyle sancılar olabiliyomuş diye duymuştum canım inşallah bir sorun yoktur
Çok şükür canım hayırlısı önümüzde 2li tarama testi kaldı onuda hayırlısıyla atlatsak daha rahat edicezBenmde 7 mayis cnm tum testlerim yapildi. Hepsi temiz cikti. Kalp atisida tamam. Tam gunu gunune buyumus dedi doktor. 2li tarama icinde agutosta randevum var. Bende bi doktordan badem yagi ve kakao yagini karistirip gogus bacak ve gobege sürün yeterli diyodu. Kremler yerine oyle seyler denicem. Yada hakiki zeytin yagi bulup onu
Eski semtin derken yeşilova mı cennet miydi canım benimde evlenmeden önceki semtim ama biz doğan hastanesini pek sevmiyoruz ailecek...VALLA BEN ESKİ SEMTİME YAKIN BİR HASTANEYE GİDİYORDUM ..DOĞAN HASTANESİ...K.ÇEKMECE DE CANIM AMA SANIRIM BAHÇELİEVLER MEDİKAL PARK A GEÇECEM....
Aynen cnm onada az kaldi ins. Yarjn doktordan sonra yazarsin cnm.ne dedi diyeÇok şükür canım hayırlısı önümüzde 2li tarama testi kaldı onuda hayırlısıyla atlatsak daha rahat edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?