2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
evet yaklaşık 10 dk psikoljik baskı yaptı diyebilirim ki 9. haftada özel hastanede muayene oldum doktor herşeyin normal olduğunu asla etkilendiğini düşünmüyorum demişti onu dedim,bana söylediği o doktor bebeğin kalp atışını elini kolunu kafasını gördü bununla bebeğin sağlıklı olduğunu düşünemezsin benim gözlerimi görüyorsun ama gördüğümü düşünemezsin diyo,böyle bi doktor olamaz aldır mı diyo acaba anlamadım

Canm bunlari duyman cok acımasız
Doktorlar neden boyle yapiyo anlamiyorum en cok morale ihtiyacımız oldugu zamanlarda
Sen icini ferah tut gelebilirsen merkeze gel ceren hanm guzel ilgileniyo

hadi hayırlısı bende yoldayim 1 de randevum var

Cinsiyeti ogrenen arkadaşlar doktorunuz kesin dedi mi?
Kızlar 12 haftalıkken devlet cinsıyetı söylermi persembe devlete ikili tarama için gıdıcem özelde pahalı dıe
Canm ozelde ikili ben 49 a yaptirdim cok pahali degil hastanesine bagli. Canm ozeller bile 12.haftada net konusmuyor cinsiyet icin. Sadece agirlikli olan tahmini soyluyorlar.

Canm bunlari duyman cok acımasız
Doktorlar neden boyle yapiyo anlamiyorum en cok morale ihtiyacımız oldugu zamanlarda
Sen icini ferah tut gelebilirsen merkeze gel ceren hanm guzel ilgileniyo
aynen canm ama çok önemsemiyorum benim içim rahat madem eli kolu kafası gördükleri kadarıyla sağlıklı diyemezmiş ozaman her bebek için geçerli zaten bu durum dengesiz e çattım.işte,kısmet canm bakalım artık bidaha ki aya ya oraya yada sivas a giderim çok fazlada ultrasona girmek istemiyorum

Bir daha o doktora gitme bence canm ne gereksiz konusan doktor varsa bence hastasiz kalmali. Bana ilk gebeligimde doktor plesantan asagida her an kanaman olabilir bebegi kaybedersin sende ölebilirsin demisti odadan bir cikisim vardi ki o sokla hemen baska doktora gittim doktor olumlu bir dille evet asagida ama yapisal hicbir sey olmaz her sey normal demisti ve ben gerçekten hic kanamasız saglikli bir dogum gerceklestirdim

Cinsiyeti ogrenen arkadaşlar doktorunuz kesin dedi mi?

Canm ozelde ikili ben 49 a yaptirdim cok pahali degil hastanesine bagli. Canm ozeller bile 12.haftada net konusmuyor cinsiyet icin. Sadece agirlikli olan tahmini soyluyorlar.
Benım gıttıgım hastane pahalı cnm sırf iki teste 150 tl fıyat istedıler muayenede 90 tl bayramdan sonra kontrole giderim artık bekleriz sağlıklı olsunda

Canım bence şikayet etmelisin o doktoru hrm hastane yonetimine hem sağlık bakanlığına hiç bir test yapmadan elinde bilimsel veri olmadan böyle birşey soyleyip senin psikolojinin bozması doğru birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…