2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canımm çok teşekkürler nette de araştırdım aynı senin yazdıkların çıktı. İgg 3.3 benimm. igm 0.07 negatif. Sanırım daha önce geçirmişim başışıklık kazanmışım demek. Senin içinde çok üzüldüm ne zor Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Peki igm pozitif çıkınca gebelikte tedavi olmadın mı

Evet benim ilk gebeligimde oyleydim bacaklarim cok kötü olmuştu kilo almak dan korkum şu 1. Si cok agır olmustum hareketm nefes alişim verisim zorlasiyor 2. Si tansiyonumu yükseltilebiliyor 3. Su dogum sonrası sütümun baya gec gelmesine sebep olmuştu belki de baska sebeptir ama bu kez planli olarak zayüf hamile kaldım hedefim her ay 1 kilo bakalim basaramazsam diyetisyene gidicem

Senin hangi gen heterezigottu canım ? Aynen canm öyle saglikli olsun da bebisler yatariz Allah baska dert vermesin
Valla 2 tanede heterezigit cikmisti 2 yildir bakmadım dosyaya dokuz eylülde bir prof var hiçbirşey kullanman gerekmez demişti ve Yeşim hanım ı da o önermişti yeşim hanım da coraspin kullanman yeterli dedi

Ikinamadın mı bi ara bende oyleydim
Ahh canim erik yesene salata ile bol bol etkiler muhakkak

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun.
Kuzeyguneyy canımm güzel haberlerle gel inşallah kaçta randevu ?
Rüyalarına takılma hepsi bilinçaltı. Hem ağlamak gülmektir derler
İnşallah canım ya şimdi hazırlandım çıkacam evden inşallah sonuçlarımız temiz çıkmıştır

Umarim tatlim yaaa :)))

herkese günaydın bi yandan iş yoğunluğu bi yandan grip bakamadım . herkes ıyıdir inşallah. cinsiyeti belli olanlar olmuş hayırlı sağlıklı evlatlar olsun 15+1 im 2 kilo almışım cinsiyeti öğrenemedım hala. işe yakın dıye arastırma hast. gittim doktor şöyle dedi " evet kafası evet bacak arasını görüyorum 'ben heyecan pıt pıt' cihazımız kötü kız mı erkek mi ayırt edemiyorum" ben şokkk cihaz okadar kötüyse nıye var anlamadım. derken bayramdan sonraya kaldı

Benim de 1:875 çıkmıştı doktorum bu değer 1000 in altında olunca ben serbest fetal DNA testi öneriyorum ama yaptırmak zorunda değilsiniz biraz pahalı demişti. Ben de içimin rahatlaması için yaptırdım dün sonuçlarım geldi çok şükür temiz çıktı inanılmaz rahatladım. Çok şükür

Yok canım bazen igm yıllarca pozitif kalabiliyormuş. İgg değeri ne zaman geçirdiğimi gösteriyordu. Hamilelikten aylar önceymiş. İgm çok düşük reaktifti. Doktorum 2 kere tekrar ettirdi testi sonunda sorun yok dedi. Normalde çok kıl bir doktor bu konularda. O yüzden rahatladım ama cidden ölüm gibi bir şeydi igg sonucunu beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…