2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Başarırsın kararlılığını görebiliyorum. Muslera diye bir yağ var istersen kullan. Cildinin gerilmesini önler en azından. Daha fazla çatlamaz.

günaydın kızlar

maşallah şubat anneleri de hep fitmiş ya bende düşük yapıp kilo aldıktan sonra hamile kaldım oh mis, azıcık daha eklicem üstüne, hiç görmediğim kilolar olacak

bu arada; nifty testi yaptıran arkadaşlar; yaştan dolayı mı yaptırıyolar bu testi? genelde yaş ile doğru orantılı olarak yüzde yükseliyormuş sanırım.

MAsallsh iyi beslenıyorsun cnm benim boyle vitaminler besinler karışımları yapacak halim yok atıştırıyorum oyle işte

Kızlar size bir şey sormak istiyorum . Ben geçen cuma kanamam olduğu için ultrasona girdim. Bir sıkıntı yoktu şükür ama salı günü yine lekelenmem oldu korkudan yine gittim girdim bir sıkıntı yoktu hamdolsun. Ama bugünde çok çok az geldi gitsem mi yine pzartesiyi beklesem mi? Çok korkuyorum sık ultrasona girmek zarar verir mi ? Ne yapsam bilemiyorum (( progestan kullanıyorum bu arada. Rahimde kanama alanım falanda yoktu en son gittiğimde.

Valla 2 tanede heterezigit cikmisti 2 yildir bakmadım dosyaya dokuz eylülde bir prof var hiçbirşey kullanman gerekmez demişti ve Yeşim hanım ı da o önermişti yeşim hanım da coraspin kullanman yeterli dedi
Benimde 2 genim de var heterezigot canm ilk oglumda hic aspirin igne olmadım sıkıntı yasamadim. Sonra bir tane düşük olunca ortaya cikti pihtilasma ege de bir profta bana kullanma hicbir sey dedi. Zaten benim aspirine alerjim oldugu icin mecbur igne ama plesantam da kanama varmis ondan igneden tırsmıyor degilim.

Canm plesanta da kanama yapiyor doktora plesantani sor muhakkak.yerlesim yerini kanama alanini var mi plesantada diye ama lekelenmeden korkma canm kirmizi kandan kork. Icindeki biriken eski kan gidiyor

Canm plesanta da kanama yapiyor doktora plesantani sor muhakkak.yerlesim yerini kanama alanini var mi plesantada diye

Canım salı günü özellikle baktı plesantaya o da normal dedi rahim ağzına baktı sıkıntı yok dedi. Ben crinone jel kullanıyorum vajinadan acaba ondan mı geliyo tam çözemiyorum sık ultrasona girmenin bir zararı olur mu ?

Canm ben ultrasyonla elimizdeki cep telefonun ve evde aldigimiz alicilarin radyoslarinin ayni olduğunu dusunenlerdenim. Icin rahat edecekse git bence ultrasyona gir.

Günaydın canlar kabus gördüm bende bir ağlıyordum bi ağlıyordum ki rüyamda anlatamam o kadar kötü oldum ki hala çıkamadım etkisinden
Sule ne yaptin canm gittin mi doktora ne dedi. Ruyads aglamak gulmeye çıkar canm bugun mutlu haber alican insallah

Dr un pimpirikli bir tipse zaten tamam o normal diyorsa için rahatlamıştır tabi. Ben maalesef dr la birebir görüşemiyorum tüm test sonuçları açıklanınca sekreteri arayacakmış beni. Benim igg 3.3 çıkmış ama referans aralığı yazmıyor testte. İgm Allahtan negatif

MAsallsh iyi beslenıyorsun cnm benim boyle vitaminler besinler karışımları yapacak halim yok atıştırıyorum oyle işte
Aynen cok cok açılmış dahi olsam iki lokmada doyuyorum bide sut icermiyorum yumurta görmeye bile dayanamıyorum vitamin ilaçlarını bile icemiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğmi besleyemiyorum die

Sule ne yaptin canm gittin mi doktora ne dedi. Ruyads aglamak gulmeye çıkar canm bugun mutlu haber alican insallah
Şimdi çıktım canım hastaneden sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür PAPP-A 1,38 çıktı cinsiyet için erkek görüyorum ama tabi hala kesin değil dedi göstermedi bide tam rahat bakamadı doktor çok şükür bi sıkıntımız yok kanamadan başka 5 cm lik kanama alanım görünüyor inşallah zamanla azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…