- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.401
Iyi cnm senin adina cok sevindim kanama alaninda baya azalmis zamanla dagilcak insallahŞimdi çıktım canım hastaneden sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür PAPP-A 1,38 çıktı cinsiyet için erkek görüyorum ama tabi hala kesin değil dedi göstermedi bide tam rahat bakamadı doktor çok şükür bi sıkıntımız yok kanamadan başka 5 cm lik kanama alanım görünüyor inşallah zamanla azalır
Sağol canım inşallah sen de ben de hepimiz tüm sıkıntılarımızdan kurtuluruz canım sağlıkla büyüsün kuzularımız inşallahIyi cnm senin adina cok sevindim kanama alaninda baya azalmis zamanla dagilcak insallah
Kızlar size bir şey sormak istiyorum . Ben geçen cuma kanamam olduğu için ultrasona girdim. Bir sıkıntı yoktu şükür ama salı günü yine lekelenmem oldu korkudan yine gittim girdim bir sıkıntı yoktu hamdolsun. Ama bugünde çok çok az geldi gitsem mi yine pzartesiyi beklesem mi? Çok korkuyorum sık ultrasona girmek zarar verir mi ? Ne yapsam bilemiyorum(( progestan kullanıyorum bu arada. Rahimde kanama alanım falanda yoktu en son gittiğimde.
Canım taze mı kanaman yoksa kirli miCanım salı günü özellikle baktı plesantaya o da normal dedi rahim ağzına baktı sıkıntı yok dedi. Ben crinone jel kullanıyorum vajinadan acaba ondan mı geliyo tam çözemiyorumsık ultrasona girmenin bir zararı olur mu ?
Sıkma canını bebek her halukarda beslenıyor şuan sıkıntı olmaz daha ileri aylarda dikkat etmelisinAynen cok cok açılmış dahi olsam iki lokmada doyuyorum bide sut icermiyorum yumurta görmeye bile dayanamıyorum vitamin ilaçlarını bile icemiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğmi besleyemiyorum die
ka
kac haftalik hamilesin bende de ilk haftalarda olmustu 7-8 haftalarda cok olmustu sonra dan gecti cok sukur
Canım taze mı kanaman yoksa kirli mi
Şimdi çıktım canım hastaneden sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür PAPP-A 1,38 çıktı cinsiyet için erkek görüyorum ama tabi hala kesin değil dedi göstermedi bide tam rahat bakamadı doktor çok şükür bi sıkıntımız yok kanamadan başka 5 cm lik kanama alanım görünüyor inşallah zamanla azalır
Canm o zaman jelden kaynakli bu akintilar stres olma.bosuna. jeli niye kullanıyonCanım jel kullanıyorum ya ben onun tortuları kahverengi.
Canm o zaman jelden kaynakli bu akintilar stres olma.bosuna. jeli niye kullanıyon
Ben hiç beslenemiyorum desemaşırı bi bulantım yok ama aşırı iştahsızlık var. Hiçbir şey yiyemiyorum. Hele yumurta süt görmek bile istemiyorum inşallah geçer hayırlısıyla
Kızlar allahım bi kötü oldum bi kötü oldum. Şuan ağlıyorum. Felaket kabız olmusum. Ikınmamam lazım ama ölecem sandım. 1 saat kıvrandım. İnşallah bebeğime birsey olmamıştır.allahım bir. Daha yasatmasın
Günaydın canlar kabus gördüm bende bir ağlıyordum bi ağlıyordum ki rüyamda anlatamam o kadar kötü oldum ki hala çıkamadım etkisinden
Kabıxlıktan dolayı kanamam geldi doktora gidiyorum dua edin
Şimdi çıktım canım hastaneden sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür PAPP-A 1,38 çıktı cinsiyet için erkek görüyorum ama tabi hala kesin değil dedi göstermedi bide tam rahat bakamadı doktor çok şükür bi sıkıntımız yok kanamadan başka 5 cm lik kanama alanım görünüyor inşallah zamanla azalır
Birkac yere bakacam canim cok sağolTabii ben kromozom dedigin için ikili test anladım. Eğer başka bir şeyse fiyatı değişebilir canım inşallah daha uyguna bulursun. Sigorta ile baya düşüyor.
Canım belki makattan gelmiştir bozma moralini belki basur olmuştur ondan gelmiştir. Dualarımız seninle haber ver bize .
güzel haberlerle gel canım, inşallah sıkıntı yoktur.
Yaa hayırlı haberle gel inşallah canim inşallah herşey yolundadır korkma sende
Al benden de o kadar. Cok fena durumdayim. Allah yardim etsin hepimize. Bitsin su bulantilar.
Cok gecmis olsun canim. Cok zor valla. Allah kimseye vermesin.
Hayir olsun canim. Guzel dusunelim guzel olsun, mutlu guzel haberler alicaksin insaallah.
Gelince yaz mutlaka, insaallah ciddi birsey yoktur canim.
Hadi bakalim bak guzel haberlerle geldin. Kuculup kuculup kaybolacak o alan da insaallah
Ultrason da bikac gun onde gittiği görmek bana da aynisini düşündürdü biraz icim rahatladı ama iste insan yine de düşünüyor :)Sıkma canını bebek her halukarda beslenıyor şuan sıkıntı olmaz daha ileri aylarda dikkat etmelisin
Aynen canm birde şiddetli agrin yoksa sıkıntı yapma.ben de 24 saat nerdeyse yatiyorum yatmama ragmen kasik agrim var psikolojik mi bilemedim. Icerde kanamam var benim ama disari çıkmıyor seninde icerde yok disarda var tuaf. Bebek hareketlerini hissetsekte artik rahatlasak.Ben tüp bebekle gebe kaldım canım transfer günümden beri kullanıyorum nasipse bir sonraki kontrolümde bırakıcaz inşallah. Bide yani sadece sabahları oluyo Allah korusun başka bir şey olsa gündüzde akşamda olur yani.
Kızlar Allah razı olsun hepinizden. Allah bu günü bir daha yaşatmasın bana ve kimseye. Doktor net birsey söylemedi kanama konusunda. Ama bence Keşan ıkınmaktan oldu. İğne yaptı progestanı verdi yine. Kabızlık içinde ilaç verdi. Çok şükür her sey yolunda.sanırım zor mi bebek olucak benim ki. 2 yıl sonunda hamile kaldım. Şuan bulantılarım had safhada. Bide kanama. Allahım beterinden korusun yavrularımızı
Aynen canm birde şiddetli agrin yoksa sıkıntı yapma.ben de 24 saat nerdeyse yatiyorum yatmama ragmen kasik agrim var psikolojik mi bilemedim. Icerde kanamam var benim ama disari çıkmıyor seninde icerde yok disarda var tuaf. Bebek hareketlerini hissetsekte artik rahatlasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?