2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kız yemin ederim benim belirtiler hisler doktorun söyledikleri hepsi çorba oldu artık 16 haftayı beklicem ya da en garanti 20.haftada ayrıntılıyı beklicem o zamana kadar nasıl beklicem tabi elim hep alışverişe gidiyor ya zor tutuyorum kendimi

Merhaba kızlar, dün doktora gittim. Daha vajina ve pipi yok ama kıvrımından tahmin yapıyorum, şimdiye kadar %90 tuttu ama kesin olarak 1 ay sonra söyleyebilirim, kimseye söylemeyin, alışveriş yapmayın ama ben kız olduğunu düşünüyorum dedi. Bütün takvimler erkek diyor, bulantım çok var. Hayırlısı bakalım.

Kızlar slm herkese giremedim bi süredir. Yeni bir teori doğru mu bilmiyorum onu bende cinsiyeti öğrenince kesinlestircem göğüs uçlarınız kahveye dönük yani koyuysa erkek bebek pembe gibiyse açıkça kız bebekmis bnm eltim in kızı oldu ve onunkiler pembe gibi oğluMDA koyuydu diyo biz daha çok teori bulup sonrada curutucez sanırım. Bayramdan sonra ogrensekde rahatlasak ya . Ne güzel ciciler var bakıyorum oyle

Kizlar hastaneye geldim kontrole, doktor acil doguma girmis, onu bekliyorum. Cok heyecanlandim, bakalim cinsiyet hakkinda da bisey soylucek mi merak ediyorum. Asiri da midem bulaniyo cok zor duruyorum. Bu arada 12.haftada gelenler idrara sikisik olmak gerekiyor mu ense kalinligi ve burun kemigini gormek icin.

Hayır canım idrara sıkışık olma şartı yok. Hadi hayırlı haberler inşallah.

Hayır cnm sıkışık olmana gerek yok. Karindan bakacaklar bebeğin ölçümü için ve kan alacaklar. Bence cinsiyet için çok heves yapma suan çünkü bnde çok merakla gitmiştim hatta sonrasında daha çarşamba dr dayım. Malesef soylemedi 12.haftada sadece tahmin yapabilir ama yanılma olduğu için bekletiyorlar. Dr um 16.haftada söylerim dedi.Allah gönlündeki ni versin cnm. Sağlıkla gelsin kuzular.

Benim arkadaşım 5 aylik hamile gogus uçlarını gösterdi bana simsiyahti ve kızı olacak canim

Aynı ben de öyleyim ağustos sonuna kadar belli olsa da e bebekten hastane çıkışı alsam diyorum mecburen bekliycez kızımı 15.haftada yüzde 90 kız şeklinde öğrenmiştim. 16.haftadan sonra kesin kız demişti doktor. Bunda o kadar bekleyecek sabrım yok off
Bunu burda çürütmüştük sanki öyle hatırlıyorum. Ben çürütüyorum kesin göğüs uçlarım koyuydu kızım oldu. Komşum da kız doğurmuştu onun açık renkti

Hadi güzel haberlerle gel canım benim idrara sıkışık gitmem yasak zaten içimde kanamam var birde idrara sıkışık olunca rahat bakamıyor doktor :))

Ay evet ya e bebekte indirimleri gördükçe çıldırıyorum hastane çıkışında Aziz bebe düşünüyorum ben oğlumda da almıştım gayet kaliteli oluyor

Ay evet ya e bebekte indirimleri gördükçe çıldırıyorum hastane çıkışında Aziz bebe düşünüyorum ben oğlumda da almıştım gayet kaliteli oluyor
Ben de aziz bebe olanlara bakıyorum özellikle. Çok güzeller ve şuan e bebekte yüzde 50 indirimde bakalım kampanyayı kaçırmadan net bi şekilde öğrenebilecek miyiz

Bugün gideceğim özel hastanede 17 doğum olduğunu öğrenince ona yakın başka bir hastaneye gittim ve sonunda doktorumu buldum. Çok şükür mesleğini çok seven ve çok ilgili bir doktorla tanıştım. Vücudumda ki tek problemin susuzluk olduğunu söyledi. Böbreklerim vücudumda ağrı yapıyormuş şuan sadece su içmeye yoğunlaş dedi. Bebeğime önce kız gibi dedi ama baktı pipisi var yinede 1 ay sonra tam olarak söylerim dedi. Çok mutluyum ağrım var ama doktorun olumlu oluşu tamamen bana yansıdı. Su içmenin bu kadar önemli olacağını düşünmezdim

Ay nihayet canım ya şükür iyi bir doktora denk gelmişsin iyi şeyler duymaya başladın su içmek çok önemli lütfen ihmal etme en az 2.5 lt iç canım inşallah daha da iyi olacaksınız

Bizimki açıklandı canim pek umidimiz yok ama yine de tercih e hak kazandiniz dio bakalım eylul de bi mülakat daha var belki onda biseyler olur

Hazir aklina yatan bulmussun birakma doktoru bence.. evdeki durumlar gectimi kafan biraz rahatladiysa gerisi hallolur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…