- 23 Ağustos 2012
- 14.857
- 39.304
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.461
Özel dr dedi bunu devlet 20.haftadan önce bellı olmaz dıyo
Aynen bi iki hafta daha sabret canım ben bile 16.haftayı beklicem bakalım o zaman iyice büyümüş olacak daha rahat görür en olmadı 20.haftayı beklerim ayrıntılı da görürüz kesin artıkÖzel dr dedi bunu devlet 20.haftadan önce bellı olmaz dıyo
Kız yemin ederim benim belirtiler hisler doktorun söyledikleri hepsi çorba olduYapma ya Hay Allah görüyo musunben ilkinde kız hissediyordum ne güzel çin takvimi rus takvimi ve bu free betahcg değeri hepsi kız diyordu tutmuştu ve bulantılı bir hamilelikti. Bunda çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bulantı kusma yok. Bütün herşey karmaşık bi hal aldı hiç bir his de yok
Hayırlısı olsun bakalım hakkımızdaAynen bi iki hafta daha sabret canım ben bile 16.haftayı beklicem bakalım o zaman iyice büyümüş olacak daha rahat görür en olmadı 20.haftayı beklerim ayrıntılı da görürüz kesin artık
Kizlar hastaneye geldim kontrole, doktor acil doguma girmis, onu bekliyorum. Cok heyecanlandim, bakalim cinsiyet hakkinda da bisey soylucek mi merak ediyorum. Asiri da midem bulaniyo cok zor duruyorum. Bu arada 12.haftada gelenler idrara sikisik olmak gerekiyor mu ense kalinligi ve burun kemigini gormek icin.
Hayır cnm sıkışık olmana gerek yok. Karindan bakacaklar bebeğin ölçümü için ve kan alacaklar. Bence cinsiyet için çok heves yapma suan çünkü bnde çok merakla gitmiştim hatta sonrasında daha çarşamba dr dayım. Malesef soylemediKizlar hastaneye geldim kontrole, doktor acil doguma girmis, onu bekliyorum. Cok heyecanlandim, bakalim cinsiyet hakkinda da bisey soylucek mi merak ediyorum. Asiri da midem bulaniyo cok zor duruyorum. Bu arada 12.haftada gelenler idrara sikisik olmak gerekiyor mu ense kalinligi ve burun kemigini gormek icin.
Benim arkadaşım 5 aylik hamile gogus uçlarını gösterdi bana simsiyahti ve kızı olacak canimKızlar slm herkese giremedim bi süredir. Yeni bir teori doğru mu bilmiyorum onu bende cinsiyeti öğrenince kesinlestircemgöğüs uçlarınız kahveye dönük yani koyuysa erkek bebek pembe gibiyse açıkça kız bebekmis bnm eltim in kızı oldu ve onunkiler pembe gibi oğluMDA koyuydu diyo biz daha çok teori bulup sonrada curutucez sanırım. Bayramdan sonra ogrensekde rahatlasak ya . Ne güzel ciciler var bakıyorum oyle
Aynı ben de öyleyim ağustos sonuna kadar belli olsa da e bebekten hastane çıkışı alsam diyorumKız yemin ederim benim belirtiler hisler doktorun söyledikleri hepsi çorba olduartık 16 haftayı beklicem ya da en garanti 20.haftada ayrıntılıyı beklicem o zamana kadar nasıl beklicem tabi elim hep alışverişe gidiyor ya zor tutuyorum kendimi
Bunu burda çürütmüştük sanki öyle hatırlıyorum. Ben çürütüyorum kesin göğüs uçlarım koyuydu kızım oldu. Komşum da kız doğurmuştu onun açık renktiKızlar slm herkese giremedim bi süredir. Yeni bir teori doğru mu bilmiyorum onu bende cinsiyeti öğrenince kesinlestircemgöğüs uçlarınız kahveye dönük yani koyuysa erkek bebek pembe gibiyse açıkça kız bebekmis bnm eltim in kızı oldu ve onunkiler pembe gibi oğluMDA koyuydu diyo biz daha çok teori bulup sonrada curutucez sanırım. Bayramdan sonra ogrensekde rahatlasak ya . Ne güzel ciciler var bakıyorum oyle
Hadi güzel haberlerle gel canım benim idrara sıkışık gitmem yasakKizlar hastaneye geldim kontrole, doktor acil doguma girmis, onu bekliyorum. Cok heyecanlandim, bakalim cinsiyet hakkinda da bisey soylucek mi merak ediyorum. Asiri da midem bulaniyo cok zor duruyorum. Bu arada 12.haftada gelenler idrara sikisik olmak gerekiyor mu ense kalinligi ve burun kemigini gormek icin.
Ay evet ya e bebekte indirimleri gördükçe çıldırıyorumAynı ben de öyleyim ağustos sonuna kadar belli olsa da e bebekten hastane çıkışı alsam diyorummecburen bekliycez kızımı 15.haftada yüzde 90 kız şeklinde öğrenmiştim. 16.haftadan sonra kesin kız demişti doktor. Bunda o kadar bekleyecek sabrım yok off
Bunu burda çürütmüştük sanki öyle hatırlıyorum. Ben çürütüyorum kesin göğüs uçlarım koyuydu kızım oldu. Komşum da kız doğurmuştu onun açık renkti
Ben de aziz bebe olanlara bakıyorum özellikle. Çok güzeller ve şuan e bebekte yüzde 50 indirimdeAy evet ya e bebekte indirimleri gördükçe çıldırıyorumhastane çıkışında Aziz bebe düşünüyorum ben oğlumda da almıştım gayet kaliteli oluyor
Ay nihayet canım ya şükür iyi bir doktora denk gelmişsin iyi şeyler duymaya başladın su içmek çok önemli lütfen ihmal etme en az 2.5 lt iç canım inşallah daha da iyi olacaksınızBugün gideceğim özel hastanede 17 doğum olduğunu öğrenince ona yakın başka bir hastaneye gittim ve sonunda doktorumu buldum. Çok şükür mesleğini çok seven ve çok ilgili bir doktorla tanıştım. Vücudumda ki tek problemin susuzluk olduğunu söyledi. Böbreklerim vücudumda ağrı yapıyormuş şuan sadece su içmeye yoğunlaş dedi. Bebeğime önce kız gibi dedi ama baktı pipisi var yinede 1 ay sonra tam olarak söylerim dedi. Çok mutluyum ağrım var ama doktorun olumlu oluşu tamamen bana yansıdı. Su içmenin bu kadar önemli olacağını düşünmezdim
Bizimki açıklandı canim pek umidimiz yok ama yine de tercih e hak kazandiniz dio bakalım eylul de bi mülakat daha var belki onda biseyler olurAynen bulanti kusma olmasin, istahsizlik onemli degil. Bende su an hepsi var tam gaz. Dun aksamdan beri de felaket durumdayim. Bugun muayeneye gidince tekrar serum isticem bakalim.
Bizim de ozur durumu tayinler aciklanacak bugun ama kim bilir ne zaman aciklarlar.
Sende hissedersin insallah yorulunca karsilıyor bide bugun buzlu bisyler ellemistim karnını elledigimde hissetti galiba toplandı hemen hareketlendi :)Yok kuzum ya hâlâ beklemedeyim ve hala tık yok:) Ne güzel hissetmişsin sen :)
Aaa cidden mi ya noldu dr ne dediKabıxlıktan dolayı kanamam geldi doktora gidiyorum dua edin
Hazir aklina yatan bulmussun birakma doktoru bence.. evdeki durumlar gectimi kafan biraz rahatladiysa gerisi hallolur zatenBugün gideceğim özel hastanede 17 doğum olduğunu öğrenince ona yakın başka bir hastaneye gittim ve sonunda doktorumu buldum. Çok şükür mesleğini çok seven ve çok ilgili bir doktorla tanıştım. Vücudumda ki tek problemin susuzluk olduğunu söyledi. Böbreklerim vücudumda ağrı yapıyormuş şuan sadece su içmeye yoğunlaş dedi. Bebeğime önce kız gibi dedi ama baktı pipisi var yinede 1 ay sonra tam olarak söylerim dedi. Çok mutluyum ağrım var ama doktorun olumlu oluşu tamamen bana yansıdı. Su içmenin bu kadar önemli olacağını düşünmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?