2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canim bence ultrasona sık girme kahverengi cogumuzda oluyor zaten 12. Haftadan sonra dusuk.riski se azaliyor sen yat dinlen olumlu dusunen bi insansın bi de bi arkadas bol ca Ya Mübdi zikiri cek dedi insallah bi sıkıntın kalmiycak
Demin yaz digim.gibi haftalarimiz ilerledi dusuk riskimiz baya azaldı şükür kanama alaninda geçecek insallah

Slm kızlar ben bigün dayanamadım havuza gittim kızım cok istiyordu onu götürdüm dr klorlu suya girmesen iyi olur dedi ama gittigimde havuz boşdu bi 10 dk yüzdüm çok iyi geldi aslinda sıkıntı olmayacağını bilsek de doguma kadar yuzsek inanilmaz stres atıcı bişey

Sağolasın canım sabırla randevu günümü bekleyeceğim. Evet ya mübdi her gün çekiyorum rabbim kabul etsin inşallah.

Ay evet ya e bebekte indirimleri gördükçe çıldırıyorum hastane çıkışında Aziz bebe düşünüyorum ben oğlumda da almıştım gayet kaliteli oluyor
Ben bi önceki gun benimkilere bayramlik biseyler aldım sonra dayanamadım bebek icinde baktim kendimi zor tuttum onada bayramlık alalim dedim esime ama yok delimisin dur dedi

Amin canım aynen asıl önemli olan ilk 3 aydı şükür atlattık inşallah bundan sonra daha kolay bir gebelik olur bizim için

Ben bi önceki gun benimkilere bayramlik biseyler aldım sonra dayanamadım bebek icinde baktim kendimi zor tuttum onada bayramlık alalim dedim esime ama yok delimisin dur dedi
Adam haklı bize kalsa hemen alıcaz benim eşimle annemde kızıyor ama haklılar şuan sıkıntılı zaten gebeliğim sağlıkla bi 5-6 aylık olsun öyle alalım diyorlar ama insan görünce dayanamıyor işte :))

Gerçekten bu cukıntı var sankı erkek gibi
Çıkıntı dik degıl gibi ama sanırım dik olursa erkek oval olursa kız dıyorlardı o yüzden kafam karıştı dr da emin konusmadı bi tanıdıgımıza da 12 haftalıkken erkek demiş 16.haftada a kız bu demiş kız olmuş o yüzden inanasım gelmıyor

Evet dokuz eylülde prof.d4. Ömer Erbil Doğan var o da bana şu an yoldan 10 kadın çevirip bu testleri yapsam en az 6 tanesinde bu heterozigot çıkar ve bunların hepsinin sağlıklı g3belikleri olmuştur emin ol demişti

Demekki ben kacirmisim teori çoktan çürütulmus bile merak etmeye devam ancak dr lar bizi cinsiyet konusunda rahatlatacak.

Muayenemi oldum kizlar, doktor biraz bakti, acayip hareketliydi masaallah, 11+6 olmasina ragmen 12+2 cikti olcumlerde. Sonra bir anda cinsiyeti erkek gibi sanki dedi, cok sasirdim tahminde bulunmasina, hem de ben sormadan daha soyledi. Ama erken bir hafta sonucta, kordon da olabilir, bir cikinti gordum yine de dedi. Yani yuzde yuz degil sonuc. Onun disinda ense kalinligini sinira yakin cikti. O yuzden ikili test yaparsak daha iyi olur dedi. Normalde yaptirmayi dusunmuyordum ama doktorum oyle deyince yapalim o zaman siz bilirsiniz dedim. Bir de idrar ve kultur testi istedi. Acilde lokosit yuksek cikmisti biraz. Malum su da icemiyorum hic. Bakalim ikili test sonuclari icin bayramdan sonra haberlesicez.

Hayırlı olsun Canm erkek diyince pek değişmiyor erkek olarak kaliyor canm bana da gecen hafta erkege benziyor ama kesin degil demisti bu hafta kesin erkek dedi. Bu sene erkek yili oldugu kesinlesti bence

Hayırlı olsun inş canım. Hamilelikte çok oluyor maalesef bende de geçenlerde vardı munurol kullanmıştım şimdiki testte iyi çıktı. Ense kalınlığı kaç çıktı acaba biliyomusun?

Hayırlı olsn inşh hepimizn sonuçları temiz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…