- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.481
Canim bence ultrasona sık girme kahverengi cogumuzda oluyor zaten 12. Haftadan sonra dusuk.riski se azaliyor sen yat dinlen olumlu dusunen bi insansın bi de bi arkadas bol ca Ya Mübdi zikiri cek dedi insallah bi sıkıntın kalmiycakKızlar size bir şey sormak istiyorum . Ben geçen cuma kanamam olduğu için ultrasona girdim. Bir sıkıntı yoktu şükür ama salı günü yine lekelenmem oldu korkudan yine gittim girdim bir sıkıntı yoktu hamdolsun. Ama bugünde çok çok az geldi gitsem mi yine pzartesiyi beklesem mi? Çok korkuyorum sık ultrasona girmek zarar verir mi ? Ne yapsam bilemiyorum(( progestan kullanıyorum bu arada. Rahimde kanama alanım falanda yoktu en son gittiğimde.
Demin yaz digim.gibi haftalarimiz ilerledi dusuk riskimiz baya azaldı şükür kanama alaninda geçecek insallahŞimdi çıktım canım hastaneden sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür PAPP-A 1,38 çıktı cinsiyet için erkek görüyorum ama tabi hala kesin değil dedi göstermedi bide tam rahat bakamadı doktor çok şükür bi sıkıntımız yok kanamadan başka 5 cm lik kanama alanım görünüyor inşallah zamanla azalır
Canim bence ultrasona sık girme kahverengi cogumuzda oluyor zaten 12. Haftadan sonra dusuk.riski se azaliyor sen yat dinlen olumlu dusunen bi insansın bi de bi arkadas bol ca Ya Mübdi zikiri cek dedi insallah bi sıkıntın kalmiycak
Demin yaz digim.gibi haftalarimiz ilerledi dusuk riskimiz baya azaldı şükür kanama alaninda geçecek insallah
Ben bi önceki gun benimkilere bayramlik biseyler aldım sonra dayanamadım bebek icinde baktim kendimi zor tuttum onada bayramlık alalim dedim esime ama yok delimisin dur dediAy evet ya e bebekte indirimleri gördükçe çıldırıyorumhastane çıkışında Aziz bebe düşünüyorum ben oğlumda da almıştım gayet kaliteli oluyor
Amin canım aynen asıl önemli olan ilk 3 aydı şükür atlattık inşallah bundan sonra daha kolay bir gebelik olur bizim içinCanim bence ultrasona sık girme kahverengi cogumuzda oluyor zaten 12. Haftadan sonra dusuk.riski se azaliyor sen yat dinlen olumlu dusunen bi insansın bi de bi arkadas bol ca Ya Mübdi zikiri cek dedi insallah bi sıkıntın kalmiycak
Demin yaz digim.gibi haftalarimiz ilerledi dusuk riskimiz baya azaldı şükür kanama alaninda geçecek insallah
Adam haklı bize kalsa hemen alıcaz benim eşimle annemde kızıyor ama haklılar şuan sıkıntılı zaten gebeliğim sağlıkla bi 5-6 aylık olsun öyle alalım diyorlar ama insan görünce dayanamıyor işte :))Ben bi önceki gun benimkilere bayramlik biseyler aldım sonra dayanamadım bebek icinde baktim kendimi zor tuttum onada bayramlık alalim dedim esime ama yok delimisin dur dedi
Gerçekten bu cukıntı var sankı erkek gibiKızlar ne dıyosunuz cinsiyet için :)Eki Görüntüle 2180444
Çıkıntı dik degıl gibi ama sanırım dik olursa erkek oval olursa kız dıyorlardı o yüzden kafam karıştı dr da emin konusmadı bi tanıdıgımıza da 12 haftalıkken erkek demiş 16.haftada a kız bu demiş kız olmuş o yüzden inanasım gelmıyorGerçekten bu cukıntı var sankı erkek gibi
Bende 62 ile başladım 60 a düşmüşümKızlar kaç kilo almışim bi bakayim die bi tartildim iki kilo daha vermisim ne alması
Yemiyor musun canim ya benim iştahım cok açık deli gibi acı ekşi turşu tuketiyorum ben de tam tersi 1 bucuk kilo aldımKızlar kaç kilo almışim bi bakayim die bi tartildim iki kilo daha vermisim ne alması
Tembel benimki:) bi buz denemeside ben yapayim bari:)Sende hissedersin insallah yorulunca karsilıyor bide bugun buzlu bisyler ellemistim karnını elledigimde hissetti galiba toplandı hemen hareketlendi :)
Hadi ya demekki bu da doğru bir teori değilBenim arkadaşım 5 aylik hamile gogus uçlarını gösterdi bana simsiyahti ve kızı olacak canim
Evet dokuz eylülde prof.d4. Ömer Erbil Doğan var o da bana şu an yoldan 10 kadın çevirip bu testleri yapsam en az 6 tanesinde bu heterozigot çıkar ve bunların hepsinin sağlıklı g3belikleri olmuştur emin ol demiştiBenimde 2 genim de var heterezigot canm ilk oglumda hic aspirin igne olmadım sıkıntı yasamadim. Sonra bir tane düşük olunca ortaya cikti pihtilasma ege de bir profta bana kullanma hicbir sey dedi. Zaten benim aspirine alerjim oldugu icin mecbur igne ama plesantam da kanama varmis ondan igneden tırsmıyor degilim.
Demekki ben kacirmisim teori çoktan çürütulmus bileAynı ben de öyleyim ağustos sonuna kadar belli olsa da e bebekten hastane çıkışı alsam diyorummecburen bekliycez kızımı 15.haftada yüzde 90 kız şeklinde öğrenmiştim. 16.haftadan sonra kesin kız demişti doktor. Bunda o kadar bekleyecek sabrım yok off
Bunu burda çürütmüştük sanki öyle hatırlıyorum. Ben çürütüyorum kesin göğüs uçlarım koyuydu kızım oldu. Komşum da kız doğurmuştu onun açık renkti
Hayırlı olsun Canm erkek diyince pek değişmiyor erkek olarak kaliyor canm bana da gecen hafta erkege benziyor ama kesin degil demisti bu hafta kesin erkek dedi. Bu sene erkek yili oldugu kesinlesti benceMuayenemi oldum kizlar, doktor biraz bakti, acayip hareketliydi masaallah, 11+6 olmasina ragmen 12+2 cikti olcumlerde. Sonra bir anda cinsiyeti erkek gibi sanki dedi, cok sasirdim tahminde bulunmasina, hem de ben sormadan daha soyledi. Ama erken bir hafta sonucta, kordon da olabilir, bir cikinti gordum yine de dedi. Yani yuzde yuz degil sonuc. Onun disinda ense kalinligini sinira yakin cikti. O yuzden ikili test yaparsak daha iyi olur dedi. Normalde yaptirmayi dusunmuyordum ama doktorum oyle deyince yapalim o zaman siz bilirsiniz dedim. Bir de idrar ve kultur testi istedi. Acilde lokosit yuksek cikmisti biraz. Malum su da icemiyorum hic. Bakalim ikili test sonuclari icin bayramdan sonra haberlesicez.
Hayırlı olsun inş canım. Hamilelikte çok oluyor maalesef bende de geçenlerde vardı munurol kullanmıştım şimdiki testte iyi çıktı. Ense kalınlığı kaç çıktı acaba biliyomusun?Muayenemi oldum kizlar, doktor biraz bakti, acayip hareketliydi masaallah, 11+6 olmasina ragmen 12+2 cikti olcumlerde. Sonra bir anda cinsiyeti erkek gibi sanki dedi, cok sasirdim tahminde bulunmasina, hem de ben sormadan daha soyledi. Ama erken bir hafta sonucta, kordon da olabilir, bir cikinti gordum yine de dedi. Yani yuzde yuz degil sonuc. Onun disinda ense kalinligini sinira yakin cikti. O yuzden ikili test yaparsak daha iyi olur dedi. Normalde yaptirmayi dusunmuyordum ama doktorum oyle deyince yapalim o zaman siz bilirsiniz dedim. Bir de idrar ve kultur testi istedi. Acilde lokosit yuksek cikmisti biraz. Malum su da icemiyorum hic. Bakalim ikili test sonuclari icin bayramdan sonra haberlesicez.
Hayırlı olsn inşh hepimizn sonuçları temiz gelirMuayenemi oldum kizlar, doktor biraz bakti, acayip hareketliydi masaallah, 11+6 olmasina ragmen 12+2 cikti olcumlerde. Sonra bir anda cinsiyeti erkek gibi sanki dedi, cok sasirdim tahminde bulunmasina, hem de ben sormadan daha soyledi. Ama erken bir hafta sonucta, kordon da olabilir, bir cikinti gordum yine de dedi. Yani yuzde yuz degil sonuc. Onun disinda ense kalinligini sinira yakin cikti. O yuzden ikili test yaparsak daha iyi olur dedi. Normalde yaptirmayi dusunmuyordum ama doktorum oyle deyince yapalim o zaman siz bilirsiniz dedim. Bir de idrar ve kultur testi istedi. Acilde lokosit yuksek cikmisti biraz. Malum su da icemiyorum hic. Bakalim ikili test sonuclari icin bayramdan sonra haberlesicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?