2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Merhaba kızlar, hepinize iyi akşamlar, takip ediyorum sizleri sürekli ama yazmamıştım daha önce, ben de şubat annesi olacağım inşallah, 12+2 günlüğüz şu anda. Cinsiyetini merak ediyoruz. Doktor kesin olmaz diyerek birşey söylemedi. Burada tahmin edebilen arkadaşlar oluyor, fikrinizi almak istedim. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum :))

Gözün aydın canım hayırlısıyla sonuçlarında temiz çıkar inşallah

Bende kabizim canm. Hangi demir ilacını kullanıyorsun canm? Gaz bende de var insallah bebeklerimiz gazli olmaz

evwt canm ikinci de 4 buçuk aya kadar aşağıdaydı,şuanda da aşağı daymış ama sorun değil çıkar dedi
Ikıncı de 4.5 aydan sonra yukarı cikmis miydi canm? Benim gecen hafta asagida idi yukari cikar demisti doktor ama dün rahim agzini kapatmis ve yapisiklik var dedi. Bilmiyorum insallah benimki de cikar.

Ikıncı de 4.5 aydan sonra yukarı cikmis miydi canm? Benim gecen hafta asagida idi yukari cikar demisti doktor ama dün rahim agzini kapatmis ve yapisiklik var dedi. Bilmiyorum insallah benimki de cikar.
evet canm 18 haftalıktı girdiğimde hala aşağıdaydı ondan sonra ki kontrolde çıktığını söylemişti,inşallah seninde çıkar

Canı çeken arkadaşlardan özür dileyerek soruyum evde reyhan şerbeti yaptm sonra aklıma geldi bi zararı var mı internetten baktım bi şey bulamadım hane diyorlar ya bitkiler hamilelikte tehlıkeli diye bilgisi olan var mı

Yemiyor musun canim ya benim iştahım cok açık deli gibi acı ekşi turşu tuketiyorum ben de tam tersi 1 bucuk kilo aldım
Yok canim ya 8_9haftalarda hicbirsey yiyemiyordum daha yeni yeni yiyebiliyorum oda az az ilk gebelikte de böyle olmuştum ben de artik bu zamandan sonra kilo aliriz zaten

Bende kısımda cekmistim kabızlık cok şükür bunda hic sıkıntı olmadi hatta dediğin gibi iki uc de oluyor

Canım bence erkek bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…