2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım bence erkek bebek
Yorumun için teşekkür ederim. Sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah. Kız erkek farketmez de merak ediyor insan. Nerden anladın canım, ben bu ultrason görüntülerinden hiç anlamıyorum yaa. Nub teorisi falan diyor arkadaşlar ama ben anlayamıyorum. Görünen bebeğin bacağı mı kordon mi pipi mi :))

Evet canım ben yaştan dolayı yaptırdım 37 yaşım hiç ikili test yapmadan direkt nifty yaptırdık şükür ki temiz çıktı...

Ya kızlar dr um maalesef yurt dışındaymış ulaşamıyorum kendisine ikili test sonuçlarım çıktı yardımcı olur musunuz?
ikili test ultrason gayet iyi dedi burun kemiği ense kalınlığı vs.

Kan sonuçlarım
PAPP-A 1467.90 ng/mL - Mom 1.82
hCG (T1) 81805.0 mIU/ml - Mom 0.80
NT 1.5 mm - Mom 0.99
NK: Mevcut
Risk Değerlendirmesi (doğumda)

Down Sendromu <1:50000
Sadece Yaş 1:791
Trisomi 18 ~1:99000

Yaş 31
Crl 58.00 mm

Yorum:
DOWN SENDROMU Negatif Tarama
Down sendrom riski tarama cutoff değerinin ALTINDA'dır.
Down Sendromu için Biyokimyasal Risk = 1:12369

TRISOMI 18 Negatif Tarama
Trisomi 18 riski tarama cutoff değerinin altındadır
Trizomi 18/13 için Biyokimyasal Risk = 1:29336

Veee gelelim benim meşhur rüyalarıma rüyamda bir sürü yumurta gördüm hatta bazıları bir kabın içerisine kırılmıştı 8-10 tane vardı sarıları parlıyordu bi ara internette evli kadın rüyasında yumurta görürse hamile olduğu ortaya çıkar diyordu hatta eskiden kadınlar rüyasında yumurta görünce hamile olduklarını anlarlarmış ama ben şimdi hamileyim hamileyken görülünce ne oluyor acaba tekrar hamile kalacak halim yok ya gerçi kadının biri hamileyken yine hamile kalmıştı ama benim öyle bir durumum olamaz çünkü 2 aydır hasretiz birbirimize yasak sabah sabah kafamda deli sorular

Bende bir 2 önce önce gördüm denizin üstünde binlerce yumurta vardı onların uzerınden yürüyordum ne anlama gelıyor acaba

Bende bir 2 önce önce gördüm denizin üstünde binlerce yumurta vardı onların uzerınden yürüyordum ne anlama gelıyor acaba
"Rüyada yumurta görmek", güzel kadınlara, hısım, akraba ve dostların bir araya toplanmalarına ve para biriktirmeye delâlet eder. Yumurta, evlat, zevce, hizmetçi ve mala delâlet eder.
Çok yumurta bekar için evlenmeye, evliler için erkek çocuğa işarettir.

Aha da buldum gördün mü

Bende bi yerde çok güzel bir bebeğin olucagı anlamına gelıyo dıe gordum bizimkiler erkek galiba

Bende bi yerde çok güzel bir bebeğin olucagı anlamına gelıyo dıe gordum bizimkiler erkek galiba
Galiba canım evliyse çocuğu olur diyorlar bi de ben bi kaba kırılmış bir sürü yumurta gördüm sarıları parlıyordu yumurta sarısının anlamı iyi fakat rüyada yumurta kırıldığını görmek evladını kaybetmeye çıkıyormuş ama ben kırılma anını görmedim sadece önceden kırılmış hazır bi şekilde gördüm hayırlara çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…