2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar merhaba ben 14ncu haftadaym 2 gündür geçmek bilmeyen sağ kasik ağrısı ve göbek deliği ağrısı yasiyorum aynı şekilde şeyler yaşayan var mı aranızda acaba?

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki, baktirmanda fayda var.

Sule sen beni guldurdun, Allah da seni guldursun sabah sabah

Kizlar bana tavsiye verebilirmisiniz sinir oldugum bir mevzu varda kendimi dinlesem esimle tartisicam mantikli bir tavsiyeye ihtiyacim var

Dun kaynanam ve ablasi ( kaynanam tikinirken cunku bana karsi birsey diyemior ablasina soyletirdi bu lafi) benim daha onceki dusugumu oturma seklime bagladilar neymis Cansu soyle oruruyorda dusuk oldu dedi o sira ben patladim ( kaynanam 7 sene cocugu olmadi ablasininda cocuklari bilmem kac sene sonra oldu ) beni babam susturdu dinle once dedi sonra babam onlari bir guzel lafini soyledi ( ben cok iyi turkce bilmiorum igneli kirici laflar soyleyebilirim ama babam daha iyi konusuyor ve noktasini koyabiliyor ben degil) teyze bozuntusuda 360 derece dondu babamin lafindan sonra iste taktiri ilahi daha gencsiniz birdaha olur dedi ve olsun bu da kiz dedi ben hem esimin annesine hemde teyzesine gicigi onlar esime bunu anlatmicaklar ben anlatirsam esime kotu konusucam hatta ona sende onlar gibi dusunuyorsan omrumu benim bebegimin katili etiketini koyan insanla gecirmem deyip bitirmek istiorum onun bir sucu yokken ama iste dedigim gibi suan mantikli dusunemiyorum

Hayatımın en büyük hatası eşimin ailesinin yaptıkalrını eşime yüklemek oldu çok yıprandık çok bittik..yapma o onların fikri terbiyesizlikleri sen bana söylenenleri duysan ama artık içime diyorum kıskançlıklarından esimle aramı bozmak icin yapıyorlaro yüzden asıl inadına esine sarıl hiç merak etme Allah sana öyle bi şans verir ki sen o lafları onlara yedirirsin Rabbim büyük sakinliğini koru..ben yapamadım bacım sen yap

eşinle ne alaka cnm.herkesin ağzı torba değil ki büzesin derler yaa

yaa Böle insanların varlığından utanıyorum. Onlarla aynı havayı solumaktan da. Canım sana tavsiyem asla görüşme konuşma. Eşinle normal konuş onun fikrine göre yön çizersin . Umarım arkanda olur seniin. Bir araya gelmek zorunda değilsin. Haddlerini bildirmek lazım. Ama kesinlikle eşini devreye sok gerisinede karışma.

Günaydın herkese gece hiç uyuyamadım karnımda bi şişlik ve midemde yanmadan dolayı cok zor bir geceydi bide kızım erkenden uyanınca tuzu biberi oldu (
Bende öle çok hastayım kızımda sürekli erken kalkıyorum gece ve daha uyumuyo bitmiş durumdayım

Hadi gözün aydın canım ben daha tam göremedim o yüzden acaba kız olabilir mi diyorum
Ben baştan beri sana erkek hissediyodum ama kızarsın diye söyleyemedimzaten grupta kime ne hissedersem cıkıyo sanki bi kendime tutturamadım:) gerçi ilk kızım olunca ikinci farklı olsun diye bi istek vardı istek belki his mi karıstı naptı:)

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki, baktirmanda fayda var.

Sule sen beni guldurdun, Allah da seni guldursun sabah sabah
Amin canım inşallah kız napim biliyorsunuz benim rüyalarım bitmiyor hiç hatta şimdi eşimi aradım anlattım o da rüya görmüş adamıda bozdum artık rüyasında ameliyathanenin kapısında duruyormuş yanında da bi adam ve kucağında çocuğu varmış sonra içeriden o adamın yeni doğmuş bebeği gelmiş kızmış başında kırmızı kurdele varmış bebek bizimkine bakıp gülmüş ben şimdi ne diyim kafalar yandı iyice

Ay aklıma geldi bizde kızımla gittiğimizde istemsiz cılgın gibi ebebekde alısverıs yapasımız geliyo:)hatta bi anımı anlatayım bi gün kızım ebebekte araba almıs ama kucucuk araba neyse alsın deidm aldıklarımın yanına koydum fiyatıda yazmıyodu küçücük araba ne kadar olabilir ki diye düsündüm..neyse tabi ben kasaya gittim bi sok ama mecbur aldım çıkaramadım 70tl parmak kadar araba olur mu:)o yüzden artık ebebege gitmiyoruz buarada senin ikinci cinsiyeti belli oldu mu canım?

Kız ne kızıcam deli Rabbim ne verdiyse nasibimizde ne varsa o olur ben işin gırgırımdayım tabi insan her evladı tatmak yaşamak istiyor nasip belki 3.de olur

İnşallah canım ya. Bu taramaları pek önemsemiyorum ama en çok ayrıntılıyı bekliyorum sıpayı renkli görcem :)
Benim doktorum renklide gösterdi canım 12 artı 4 de çok şaşırdım ama..ayrıntılı ayrı heyecan zaten canım Şen'inde 2.hamileleik bilirsin..kızım gam gam style oynuyomus içerde ay eşimde dışarda bekliyodu bakan adam herkesi hemşireleri fln çağırdı kameraya aldılar eşimde bana bişe oldu sanmış kuzum kıyamamkzıım dogdu ve gercektende çok hareketlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…