2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

haklisin soylememek en mantiklisi ama suan ki ofkem yuzunden soyleyesim var bana durmadan teyzem soyle iyi boyle iyi diyor git onlarin yanina falan Bu arada insallah sana benim kine benzer seyleri yasatan kisiler hatasini anlamistir ve yuvanda da hep mutlu olursun

Valla kafam cok karisik ya onlar gibi iki yuzlu oluncak birileriyle iyi anlasmak icin ( ya beni istedigi gibi oynayamadigi icin beni sinir noktalarima dokunmaya calisiyor zaten bu saaten sonra zaten bana birsey diyemiczklerini ogrendiler ertesi gun kaynanam beni aradi degisik bir numara aradi sen mi aradin diye kus olup olmadigimi ogrenmek icin ( telefonu annem acmisti ben progestan ilaci attigim icin uyumustum) annemler kisa kestiler iste bu saaten sonra bana bisey yapamicaklarinin farkinda esim sali gunu gelicek olaylari onlarin agzindan ogrznirse ( ki anlatmazlar hatalarini) ozaman olan biteni guzelce anlatirim ve onlarla konusmam bu saaten sonra derim sanirim yani hersey sali gunune bagli sanirim

eşinle ne alaka cnm.herkesin ağzı torba değil ki büzesin derler yaa

onun bir sucu olmadigini biliyorum ama suan dusuncelerim farkli dedigim gibi ofkemden dolafi ona patlayasim var birde bana teyzesini ovuyor ondan

Kız ne kızıcam deli Rabbim ne verdiyse nasibimizde ne varsa o olur ben işin gırgırımdayım tabi insan her evladı tatmak yaşamak istiyor nasip belki 3.de olur
Yok canim Ben 3.yu dusunemem zaten calisiyorum ogretmenim bakacakta yok bunu bile kara Kara dusunuyorum..simdiden mudurum dogum izni mi alacaksin dedi ogretmen ayarliyayaim dedi simdidenBen diyorum Belki hislerim cikar farkli olur bakalim bekliyorum 2 doktor 12 de kiza benziyo dedi ama bekliyoruz:))

ben nuba falan degil duruş sekline yuz hatlarina gore tahmin ediyorum genelde tutuyor bakalım sende tutacak mi tabikide once hayırlısı olsun ve sağlıklı evlat olsun

Soyle canim icinde kalmasin ama sakinligini koru kirildim de askim sen kirilma diye solemek istemedim ama cok sasirdim de o buyuk ihtimal savunacak zaten bunada hazirlikli ol.Ama onda suc bulma esinde Yani..Amin canim Rabbim bizi onlara karsi galip eylesin Sade ona guveniyorum inan yeri gelince cok guzel cevabi o veriyo Insallah sen de yasiyacaksin..

hahaha ayy çok hoş yaaa Ya ben devlet hastanesine gidiyorum ama ayrıntılıyı özele giderim eşimde görsün. İlk gebeliğimde hep birlikteydik muayenelerde bunda garibim görmedi ultrason fotolarından anlamaya çalışıo:)

canim ya rabbim buyuk herseyi o daha iyi bilir belki suan sinaniyoruzdur da ama onlar er yada gec pisman olucaklar ve ettigini cekicekler bizden degilsede rabbim onlara ugrasicak birsey verir ve buraya yazmam sinirimi gecirdi azicik :)))

Bizde ozelde iceri almadilar ayrintilida canim ilk gebeligimde bunda ne olur bilmiyorum

canim ya rabbim buyuk herseyi o daha iyi bilir belki suan sinaniyoruzdur da ama onlar er yada gec pisman olucaklar ve ettigini cekicekler bizden degilsede rabbim onlara ugrasicak birsey verir ve buraya yazmam sinirimi gecirdi azicik :)))
Oy kiyamam Ben biraz gordum buraya cok yazmiyayim da sende goreceksin canim inan kimsenin yanina kalmiyo buyuk konusma lar..Ama biliyo musun o kadar safiz ki baslarina bize soledikleri seyler gelsede uzuluyoruz Ben uzulmustum benden uzak yasamasinlar dedim Yani..

Canm gayet guzel sonuc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…