2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
tamam :) oldu bu arada senın bebegının cınsıyetı bellımı ?

cnm dur bi bitirmek ne demek hemen. insanlar gercekten cok kirici olabiliyor bazen. o onlarin ayibi ama,sen esinle paylasirsan bu durumun seni cok uzdugunu anlar bence. cunku bu dedikelri gercek olmamakla birlikte vicdansizlik. ama bu insanlar boyle cok konusur cnm,kendielrince cok da akil verir,cok yorum yapar.bu tarz sozleri sen yutma yeter. onlarin yanlisini yuzunu vurdukca senin icin daha kolay olur. ama esin bilse belki annesini kendisi bizzat susturur bana oyle geliyor

anladığım kadariyla sonuc degerlerin gayet iyi bir sıkıntı yok

Bende çok enteresan şekilde gözümün alabildigince köy domatesi gördüm hayrola işallah ruyalar

zaten annesi oglu yokken soyledı bırkere ben onu susturdum haddını bıldırdım benı ablasına şikayet etmiş cok pasif biri kendıne guvenı olmayan bırı babamdan da lafi yedıkten sonra kendını yemege verdı durmadan:/ yuzune yuzune vururum artik firasti verdiler elime ve esimede ailesini kotulemeden anlaticam durumu benden onlara saygi beklemesin ve bu arada tesekkur ederim yazdiginiz icin herkeze :)

tatlim ben 28agustosta turkiyedeyim insallah. 1hafta icinde doktora gidecegim cinsiyeti ogrenmek icin tabi hic ipucu da vermediler ki bana da bise hissetseydin sen bir daha doktora gittin mi,kesin prenses mi seninki
Valla ikiside prenses dedi Ama benziyo dediler ikisindede 12.haftadaydim kizimada erkek demislerdi ya onuda kiz hissediyodum o yuzden bekliyorum:)))Bence senin ikinci erkek gibi ama kizarsan kiz diyeyim :))

saol canım benim :)
Gözünüz aydin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi büyütmeyi nasip etsin ins. Bende daha ogrenemedim tam olarak. 12.haftada erkeğe benziyor demişti acil deki dr. Kendi dr um henüz erken 16.haftada söylerim dedi. Bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…