- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.581
tamam :) oldu bu arada senın bebegının cınsıyetı bellımı ?Oy kiyamam Ben biraz gordum buraya cok yazmiyayim da sende goreceksin canim inan kimsenin yanina kalmiyo buyuk konusma lar..Ama biliyo musun o kadar safiz ki baslarina bize soledikleri seyler gelsede uzuluyoruz Ben uzulmustum benden uzak yasamasinlar dedim Yani..
Sagol cnmGünaydın canlarU Umutherzaman canım ben feramat kullanıyorum bir aydır her hangi bir kabızlığım olmadı
Kiza benzetti kzuum 2 doktortamam :) oldu bu arada senın bebegının cınsıyetı bellımı ?
Ay o zaman farkli olsun benimde kizim var gonul farkli olsun istiyo ikisinide tatsin istiyo AMA tabi saglikli olmasi onemli..bana tahmin yok mu
cnm dur bi bitirmek ne demek hemen. insanlar gercekten cok kirici olabiliyor bazen. o onlarin ayibi ama,sen esinle paylasirsan bu durumun seni cok uzdugunu anlar bence. cunku bu dedikelri gercek olmamakla birlikte vicdansizlik. ama bu insanlar boyle cok konusur cnm,kendielrince cok da akil verir,cok yorum yapar.bu tarz sozleri sen yutma yeter. onlarin yanlisini yuzunu vurdukca senin icin daha kolay olur. ama esin bilse belki annesini kendisi bizzat susturur bana oyle geliyorKizlar bana tavsiye verebilirmisiniz sinir oldugum bir mevzu varda kendimi dinlesem esimle tartisicam mantikli bir tavsiyeye ihtiyacim var
Dun kaynanam ve ablasi ( kaynanam tikinirken cunku bana karsi birsey diyemior ablasina soyletirdi bu lafi) benim daha onceki dusugumu oturma seklime bagladilar neymis Cansu soyle oruruyorda dusuk oldu dedi o sira ben patladim ( kaynanam 7 sene cocugu olmadi ablasininda cocuklari bilmem kac sene sonra oldu ) beni babam susturdu dinle once dedi sonra babam onlari bir guzel lafini soyledi ( ben cok iyi turkce bilmiorum igneli kirici laflar soyleyebilirim ama babam daha iyi konusuyor ve noktasini koyabiliyor ben degil) teyze bozuntusuda 360 derece dondu babamin lafindan sonra iste taktiri ilahi daha gencsiniz birdaha olur dedi ve olsun bu da kiz dedi ben hem esimin annesine hemde teyzesine gicigi onlar esime bunu anlatmicaklar ben anlatirsam esime kotu konusucam hatta ona sende onlar gibi dusunuyorsan omrumu benim bebegimin katili etiketini koyan insanla gecirmem deyip bitirmek istiorum onun bir sucu yokken ama iste dedigim gibi suan mantikli dusunemiyorum
anladığım kadariyla sonuc degerlerin gayet iyi bir sıkıntı yokYa kızlar dr um maalesef yurt dışındaymış ulaşamıyorum kendisine ikili test sonuçlarım çıktı yardımcı olur musunuz?
ikili test ultrason gayet iyi dedi burun kemiği ense kalınlığı vs.
Kan sonuçlarım
PAPP-A 1467.90 ng/mL - Mom 1.82
hCG (T1) 81805.0 mIU/ml - Mom 0.80
NT 1.5 mm - Mom 0.99
NK: Mevcut
Risk Değerlendirmesi (doğumda)
Down Sendromu <1:50000
Sadece Yaş 1:791
Trisomi 18 ~1:99000
Yaş 31
Crl 58.00 mm
Yorum:
DOWN SENDROMU Negatif Tarama
Down sendrom riski tarama cutoff değerinin ALTINDA'dır.
Down Sendromu için Biyokimyasal Risk = 1:12369
TRISOMI 18 Negatif Tarama
Trisomi 18 riski tarama cutoff değerinin altındadır
Trizomi 18/13 için Biyokimyasal Risk = 1:29336
Insallah canim Benim Allah Razi olsunaynen cnm.sen kız diyince bende direk ona odaklandım cnm.Allah gönlüne göre verir ama inşallah
Bende çok enteresan şekilde gözümün alabildigince köy domatesi gördüm hayrola işallah ruyalarVeee gelelim benim meşhur rüyalarımarüyamda bir sürü yumurta gördüm hatta bazıları bir kabın içerisine kırılmıştı 8-10 tane vardı sarıları parlıyordu bi ara internette evli kadın rüyasında yumurta görürse hamile olduğu ortaya çıkar diyordu hatta eskiden kadınlar rüyasında yumurta görünce hamile olduklarını anlarlarmış ama ben şimdi hamileyim hamileyken görülünce ne oluyor acaba tekrar hamile kalacak halim yok ya gerçi kadının biri hamileyken yine hamile kalmıştı ama benim öyle bir durumum olamaz çünkü 2 aydır hasretiz birbirimize yasak sabah sabah kafamda deli sorular
Hadi gözün aydın canım hayırlı evlat olsunKızlar günaydın. Dün 3lü taramayı yaptırdım:) Bizimki kesin erkek tam takım duruo doktor net gösterdi:):)
tatlim ben 28agustosta turkiyedeyim insallah. 1hafta icinde doktora gidecegimInsallah canim Benim Allah Razi olsun
Bak bakalım canım internetten vardır kesin bişeyler Rabbim hayra yorsun inşallahBende çok enteresan şekilde gözümün alabildigince köy domatesi gördüm hayrola işallah ruyalar
Bende çok enteresan şekilde gözümün alabildigince köy domatesi gördüm hayrola işallah ruyalar
Aynen bende ne bulantı ne birşey. Homini yiyorum. 57 kiloydum 60 oldum şimdiden. 9. Aya 100 kilo olurum bu gidişleYemiyor musun canim ya benim iştahım cok açık deli gibi acı ekşi turşu tuketiyorum ben de tam tersi 1 bucuk kilo aldım
zaten annesi oglu yokken soyledı bırkere ben onu susturdum haddını bıldırdım benı ablasına şikayet etmiş cok pasif biri kendıne guvenı olmayan bırı babamdan da lafi yedıkten sonra kendını yemege verdı durmadan:/ yuzune yuzune vururum artik firasti verdiler elime ve esimede ailesini kotulemeden anlaticam durumu benden onlara saygi beklemesin ve bu arada tesekkur ederim yazdiginiz icin herkeze :)cnm dur bi bitirmek ne demek hemen. insanlar gercekten cok kirici olabiliyor bazen. o onlarin ayibi ama,sen esinle paylasirsan bu durumun seni cok uzdugunu anlar bence. cunku bu dedikelri gercek olmamakla birlikte vicdansizlik. ama bu insanlar boyle cok konusur cnm,kendielrince cok da akil verir,cok yorum yapar.bu tarz sozleri sen yutma yeter. onlarin yanlisini yuzunu vurdukca senin icin daha kolay olur. ama esin bilse belki annesini kendisi bizzat susturur bana oyle geliyor
Valla ikiside prenses dedi Ama benziyo dediler ikisindede 12.haftadaydim kizimada erkek demislerdi ya onuda kiz hissediyodum o yuzden bekliyorum:)))Bence senin ikinci erkek gibi ama kizarsan kiz diyeyim :))tatlim ben 28agustosta turkiyedeyim insallah. 1hafta icinde doktora gidecegimcinsiyeti ogrenmek icin tabi hic ipucu da vermediler ki bana da bise hissetseydin sen bir daha doktora gittin mi,kesin prenses mi seninki
bolluk bereket sevinçli haber diyor internette canımBak bakalım canım internetten vardır kesin bişeyler Rabbim hayra yorsun inşallah
merak etme almazsin eltim ilk 3 ayda 6 kilo almisti eylül basi doğumu var 30la kapatacak gibi 28 falan suan sen daha az alirsin brnceAynen bende ne bulantı ne birşey. Homini yiyorum. 57 kiloydum 60 oldum şimdiden. 9. Aya 100 kilo olurum bu gidişle
Gözünüz aydin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi büyütmeyi nasip etsin ins. Bende daha ogrenemedim tam olarak. 12.haftada erkeğe benziyor demişti acil deki dr. Kendi dr um henüz erken 16.haftada söylerim dedi. Bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.saol canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?