2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
white_chocolate_mocha günaydın benim bebişin cinsiyeti net olarak belli oldu KIZIM oluyorevime bi prenses gelecek hayırlısıyla
çok sevindim canım gözün aydın. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

Tecrübelerime göre erkek dediyse değişmiyor:) Evet 16 hafta en net olduğu zaman . Ben gözümle gördüm herşeyini:)

Canım kızlar yazmış zaten, baban da gayet güzel cevaplarını vermiş, hiç bişi yapamazlar sana, sadece eşin onlara git çok iyiler diyormuş ya o zaman bana böyle böyle yaptılar çok üzüldüm, o yüzden birazcık mesafeli duracağım de. Bunun icin eşini sakın suçlama.

Aman hiç çaktırmadan bu kalsın deseydin ya kız 70 neymiş :)

Valla ikiside prenses dedi Ama benziyo dediler ikisindede 12.haftadaydim kizimada erkek demislerdi ya onuda kiz hissediyodum o yuzden bekliyorum:)))Bence senin ikinci erkek gibi ama kizarsan kiz diyeyim :))
hahaa yok cnm ya :) bizm de icimize erkek doguyor,herkeste boyle. kiz derse herkese cok surpriz olacak. aynen cnm bence de beklemem en guzeli,15. ya da 16.haftada tam belli olur herhalde :)

Canlar şimdi şöyle bir sorum olacak size ilk gebeliğim ekimde olmuştu malum havalar soğuk olduğu için ana kucağı kullanmıştım sonra 8 aylık olunca direkt baston bebek arabası kullandım 3 yaşına kadar bi de o zamanlar travel sistem bebek arabasından haberim yoktu şimdi yine kışın doğum yapıcaz acaba yine bu şekilde mi yapsam yoksa travel sistem mi alsam siz ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
Aynen bende ne bulantı ne birşey. Homini yiyorum. 57 kiloydum 60 oldum şimdiden. 9. Aya 100 kilo olurum bu gidişle
Deme öyle kız saglikli kilo alicaz insallah ama inan ben boyle degildim resmen yemek yerken kendimden geciyorum iştahsız olmak mi iyi istahli olmak mi iyi bilemedim

benim yazdı cnm kullanamdım ben.bu tam ters bende düşünüyorum nasıl iyi olur diye.

Ayy ben puset sevmiyorum dr umda karsıydi cevremde kac kisi.pusetten bebegi düşürdü Allah korusun sanki tam yatabilen baston bebek arabası daha mantıklı geliyor bana

Ayy ben puset sevmiyorum dr umda karsıydi cevremde kac kisi.pusetten bebegi düşürdü Allah korusun sanki tam yatabilen baston bebek arabası daha mantıklı geliyor bana
Ay kız ana kucağı yazacağıma puset yazmışım o ara puset düşünüyordum valla çok kararsızım bu sefer ne yapsam bilemedim

Sorma ya utandim gecti diye tekrar sey ettirmedim cok da sira var kalabalikti

hahaa yok cnm ya :) bizm de icimize erkek doguyor,herkeste boyle. kiz derse herkese cok surpriz olacak. aynen cnm bence de beklemem en guzeli,15. ya da 16.haftada tam belli olur herhalde :)
Az kalmis ogrenmene:)evet canim 16 da gidicem netlesir o zaman soylerim herkese

Demir hapı bende ishal yapmıştı o ay hiç kilo almamıştım 24-25haftalik falandım ve doktorum kesmemi önermişti birkaç gün kullanma istersen ben ferro sanol due denol kullaniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…