- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.601
çok sevindim canım gözün aydın. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.white_chocolate_mocha günaydın benim bebişin cinsiyeti net olarak belli oldu KIZIM oluyor evime bi prenses gelecek hayırlısıyla
Tecrübelerime göre erkek dediyse değişmiyor:) Evet 16 hafta en net olduğu zaman . Ben gözümle gördüm herşeyini:)Gözünüz aydin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi büyütmeyi nasip etsin ins. Bende daha ogrenemedim tam olarak. 12.haftada erkeğe benziyor demişti acil deki dr. Kendi dr um henüz erken 16.haftada söylerim dedi. Bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
çok sevindim canım gözün aydın. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Amin canım cümlemize :)
Kizlar bana tavsiye verebilirmisiniz sinir oldugum bir mevzu varda kendimi dinlesem esimle tartisicam mantikli bir tavsiyeye ihtiyacim var
Dun kaynanam ve ablasi ( kaynanam tikinirken cunku bana karsi birsey diyemior ablasina soyletirdi bu lafi) benim daha onceki dusugumu oturma seklime bagladilar neymis Cansu soyle oruruyorda dusuk oldu dedi o sira ben patladim ( kaynanam 7 sene cocugu olmadi ablasininda cocuklari bilmem kac sene sonra oldu ) beni babam susturdu dinle once dedi sonra babam onlari bir guzel lafini soyledi ( ben cok iyi turkce bilmiorum igneli kirici laflar soyleyebilirim ama babam daha iyi konusuyor ve noktasini koyabiliyor ben degil) teyze bozuntusuda 360 derece dondu babamin lafindan sonra iste taktiri ilahi daha gencsiniz birdaha olur dedi ve olsun bu da kiz dedi ben hem esimin annesine hemde teyzesine gicigi onlar esime bunu anlatmicaklar ben anlatirsam esime kotu konusucam hatta ona sende onlar gibi dusunuyorsan omrumu benim bebegimin katili etiketini koyan insanla gecirmem deyip bitirmek istiorum onun bir sucu yokken ama iste dedigim gibi suan mantikli dusunemiyorum
Ay aklıma geldi bizde kızımla gittiğimizde istemsiz cılgın gibi ebebekde alısverıs yapasımız geliyo:)hatta bi anımı anlatayım bi gün kızım ebebekte araba almıs ama kucucuk araba neyse alsın deidm aldıklarımın yanına koydum fiyatıda yazmıyodu küçücük araba ne kadar olabilir ki diye düsündüm..neyse tabi ben kasaya gittim bi sok ama mecbur aldım çıkaramadım 70tl parmak kadar araba olur mu:)o yüzden artık ebebege gitmiyoruzbuarada senin ikinci cinsiyeti belli oldu mu canım?
hahaa yok cnm ya :) bizm de icimize erkek doguyor,herkeste boyle. kiz derse herkese cok surpriz olacak. aynen cnm bence de beklemem en guzeli,15. ya da 16.haftada tam belli olur herhalde :)Valla ikiside prenses dedi Ama benziyo dediler ikisindede 12.haftadaydim kizimada erkek demislerdi ya onuda kiz hissediyodum o yuzden bekliyorum:)))Bence senin ikinci erkek gibi ama kizarsan kiz diyeyim :))
Bişey kalmadı da benim 16.hafta bayram tatiline geliyor 17.haftada bir aksilik olmazsa gosterirse ogrencem:) bayram geçmek bilmez şimdi:)ne kaldı şurda 16.haftalara kızlar :)
Bişey kalmadı da benim 16.hafta bayram tatiline geliyor 17.haftada bir aksilik olmazsa gosterirse ogrencem:) bayram geçmek bilmez şimdi:)
Deme öyle kız saglikli kilo alicaz insallah ama inan ben boyle degildim resmen yemek yerken kendimden geciyorum iştahsız olmak mi iyi istahli olmak mi iyi bilemedimAynen bende ne bulantı ne birşey. Homini yiyorum. 57 kiloydum 60 oldum şimdiden. 9. Aya 100 kilo olurum bu gidişle
Kiz haberleri sonradan açıl dı çogaldı tebrik ederim canim galiba ben de kız haberi vericem gibi geliyor banawhite_chocolate_mocha günaydın benim bebişin cinsiyeti net olarak belli oldu KIZIM oluyor evime bi prenses gelecek hayırlısıyla
Canlar şimdi şöyle bir sorum olacak size ilk gebeliğim ekimde olmuştu malum havalar soğuk olduğu için puset kullanmıştım sonra 8 aylık olunca direkt baston bebek arabası kullandım 3 yaşına kadar bi de o zamanlar travel sistem bebek arabasından haberim yoktu şimdi yine kışın doğum yapıcaz acaba yine bu şekilde mi yapsam yoksa travel sistem mi alsam siz ne düşünüyorsunuz
Ayy ben puset sevmiyorum dr umda karsıydi cevremde kac kisi.pusetten bebegi düşürdü Allah korusun sanki tam yatabilen baston bebek arabası daha mantıklı geliyor banaCanlar şimdi şöyle bir sorum olacak size ilk gebeliğim ekimde olmuştu malum havalar soğuk olduğu için puset kullanmıştım sonra 8 aylık olunca direkt baston bebek arabası kullandım 3 yaşına kadar bi de o zamanlar travel sistem bebek arabasından haberim yoktu şimdi yine kışın doğum yapıcaz acaba yine bu şekilde mi yapsam yoksa travel sistem mi alsam siz ne düşünüyorsunuz
ahh bi gelse 16. Hafta 3 haftam var dahane kaldı şurda 16.haftalara kızlar :)
Ay kız ana kucağı yazacağıma puset yazmışım o ara puset düşünüyordumAyy ben puset sevmiyorum dr umda karsıydi cevremde kac kisi.pusetten bebegi düşürdü Allah korusun sanki tam yatabilen baston bebek arabası daha mantıklı geliyor bana
Sorma ya utandim gecti diye tekrar sey ettirmedim cok da sira var kalabaliktiCanım kızlar yazmış zaten, baban da gayet güzel cevaplarını vermiş, hiç bişi yapamazlar sana, sadece eşin onlara git çok iyiler diyormuş ya o zaman bana böyle böyle yaptılar çok üzüldüm, o yüzden birazcık mesafeli duracağım de. Bunun icin eşini sakın suçlama.
Aman hiç çaktırmadan bu kalsın deseydin ya kız 70 neymiş :)
Hadi hayırlısı Rabbim sağlıklı gönlümüze göre evlat versin :)Kiz haberleri sonradan açıl dı çogaldı tebrik ederim canim galiba ben de kız haberi vericem gibi geliyor bana
Az kalmis ogrenmene:)evet canim 16 da gidicem netlesir o zaman soylerim herkesehahaa yok cnm ya :) bizm de icimize erkek doguyor,herkeste boyle. kiz derse herkese cok surpriz olacak. aynen cnm bence de beklemem en guzeli,15. ya da 16.haftada tam belli olur herhalde :)
Demir hapı bende ishal yapmıştı o ay hiç kilo almamıştım 24-25haftalik falandım ve doktorum kesmemi önermişti birkaç gün kullanma istersen ben ferro sanol due denol kullaniyordumkızlar kabızlık sıkıntısı çekiyormuşsunuz bu hamilelik bağırsakları da alt üst etti bende tam tersi çok fazla çıkıyorum ayrıca da bebekelr gibi gaz sancısı çekiyorum bu ne dir ya,günlük 2 3 muz yiyorum demir hapına başladım 3 gündür o bile etkilemedi
Ay kız ana kucağı yazacağıma puset yazmışım o ara puset düşünüyordumvalla çok kararsızım bu sefer ne yapsam bilemedim
Ayy ne guzel masallah darisi bize ilk kelebek kıpırtisi gibioluyodu demiKIZLAR ben hareketlerini hisediyor gibiyim sanki ya.pır pır kelebek uçuyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?