2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bi kaç kişi yazmış ama bende Bebek arabalarına bakmaya piyasa araştırması yapmaya başladım herşeye zam geldiği gibi inanın arabalara da zam geldiherkes baston Bebek arabaları güZel kullanışlı dese de kızım olucak benim kızlar kibar olur bahanesiyle travel sistem alıcam inşallah :) bi kaç marka var aklımda sizin fikirlerinizi de okumak isterim :) erken diye hemen eleştiri yapmayın mide bulantılarını konuşmaktan gına geldi herkese fikir olur kimse yorum yapmaya zorunlu değil ve ilk evladım olacağı için heyecanlıyım durum bu kadar basit

Canım benim oğlumdan kalma baston araba var bende şuan travel düşünüyorum çok kibar oluyorlar ama henüz karar veremedim bende

Canım benim oğlumdan kalma baston araba var bende şuan travel düşünüyorum çok kibar oluyorlar ama henüz karar veremedim bende
Oturduğun bina da asansör varsa canım zaten çok sıkıntı çekmezsin. Chicco’nun bazı modelleri çok ağır ona dikkata edin casual cadillac ödülü bi Bebek arabası ama biraz pahalı elele baby,baby2go,Kraft,kanz seçenek çok ağır olmaması önemli herkes öyle diyor :)

Ben hareketlerini hissetmeye başladım sanki guruldama gibi ama nasıl desem hani elinize krem sürersiniz kayganlaşır ya elimden kayıyor gibi :)) çok farklı bir duygu

Oğlumun bebek arabası Kraft çok rahattı yine Kraft düşünüyorum birde bu aralar Prego çok iyi diye duyuyorum sağlam diyorlar bakalım :))

canim oncelikle hafif olmasi onemli bence kraft casual preg prego bunlar cok agır tek basina kullanissiz sanki bende nuna nin travel sistem bebek arabasi var oglumda kullandim puseti buyuk o yuzden 1 yasina kadar kullandik pusetli seklini kemerle sabitliyorsun zaten dusme sansi yok simdide normal seklini kullaniyorum hafif kasasi saglam oglum icindeyken kaldirip indirebiliyordum tavsiye ederim

Kızlar bu banu çiftçinin uygulamasinda yaziyor ki dış genital organlar 14.haftadan sonra tamamlanir bunun öncesinde başka bir yöntemle (kemik yapısı vs) anlamak mümkün değildir diyor bazi doktorlar nasıl biliyor o zaman onceden kafam karıştı

Valla.bende suan 14+5 haftadayim doktorum hala kesin degil diye soylemiyo. Erkege benziyor ama bazi kizlarinda orasi şiş gorunebiliyor belli olmaz dedi. Acele etme dedj oyuzden bekliyorum

Valla.bende suan 14+5 haftadayim doktorum hala kesin degil diye soylemiyo. Erkege benziyor ama bazi kizlarinda orasi şiş gorunebiliyor belli olmaz dedi. Acele etme dedj oyuzden bekliyorum
Bende şaşırdım onu okuyunca cnm oğlumda kesin ve net hoc söylemediler ama bunda orta yaşlı bir bayan doktor kiza benziyor kiz dedi 12+3de kafam çok karıştı neyse artık bayrama sonu netlesir oğlumu 21.haftamda öğrenmiştim gerçi :)

Evet ocak annelerine yazdim bende bisuru ksiinin degismis sagolsun soyledi ler en iyisi beklemek sanirim:) sen ne istiyorsun oncelikle saglikli olmasi tabi

Gerci Ben 2kere ozele gititm devlet yanilabiliyomus

Benim kizim ocak dogumlu, ona ebebekte satilan joie marka travel sistem almistik. Hem cok memnun kaldim, hem de cok zorlandim. Arabanin surumu, acmasi kapamasi vs cok rahat bebek icinde cok rahat ama gel gor ki o zamanki evimizin asansoru yoktu. 4.kattan bebekle ve arabayla yanimda kimse olmayinca inmek imkansizdi. Hele dolmusa otobuse binmek vs hak getire. Onu da ergonomik kanguru alarak cozmustum, yenidogandan itibaren kullanilabilen boba 4g marka. Ellerim bosta bebisim koynumda kis demedim kar demedim her yere gitrim geldim, cok cok rahat ettim, verdigim parayi sonuna kadar hak eden tek bebek urunum o oldu sanirim. Herkese de tavsiye ederim mutlaka parasina acimayin alin. Travel sistem de arabayla bi yerlere gidecegimiz zaman cok lazim, guvenli seyahat acisindan, biz trafik kazasi gecirdigimiz icin en korktugum sey, bebeklerin veya cocuklarin kesinlikle ama kesinlikle en kisa mesafede bile kucakta olmamasi gerek. Ilk 6 ay pusette ters sekilde, sonrasinda da oto koltugunda seyahat etmeliler. Araciniz varsa pusetli bir travel sistem almaniz sart yani. Ustelik bir cok ozel hastane puset olmadan bebegi hastaneden cikarmaya da izin vermiyor gunumuzde.

Buda bizim bebek arabamiz ultra derecede memnundum travel sistemi olan oda varmis..hem cok hafif Cok rahat bi cocuk bile tasiyabilir hem cok guvenli ama tabi Ben aldigimda yeni cikmisti 300tl idi simdi 3 tane alinir

Eklentiler

• IMG_3879.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…