- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.621
darisii bize artikk ne guzellKIZLAR ben hareketlerini hisediyor gibiyim sanki ya.pır pır kelebek uçuyo gibi
Canim adi neydi demir hapıninDemir hapı bende ishal yapmıştı o ay hiç kilo almamıştım 24-25haftalik falandım ve doktorum kesmemi önermişti birkaç gün kullanma istersen ben ferro sanol due denol kullaniyordum
Ferro sanol due denal diye hatırlıyorum ama uzerind3n iki yıl geçti tabiCanim adi neydi demir hapınin
Bende hissediyorum canim 2.hamilelikte cabuk hissediliyomusKIZLAR ben hareketlerini hisediyor gibiyim sanki ya.pır pır kelebek uçuyo gibi
Canım benim oğlumdan kalma baston araba var bende şuan travel düşünüyorum çok kibar oluyorlar ama henüz karar veremedim bendeKızlar bi kaç kişi yazmış ama bende Bebek arabalarına bakmaya piyasa araştırması yapmaya başladım herşeye zam geldiği gibi inanın arabalara da zam geldiherkes baston Bebek arabaları güZel kullanışlı dese de kızım olucak benim kızlar kibar olur bahanesiyle travel sistem alıcam inşallah :) bi kaç marka var aklımda sizin fikirlerinizi de okumak isterim :) erken diye hemen eleştiri yapmayın mide bulantılarını konuşmaktan gına geldi herkese fikir olur kimse yorum yapmaya zorunlu değil ve ilk evladım olacağı için heyecanlıyım durum bu kadar basit
darisii bize artikk ne guzell
Oturduğun bina da asansör varsa canım zaten çok sıkıntı çekmezsin. Chicco’nun bazı modelleri çok ağır ona dikkata edin casual cadillac ödülü bi Bebek arabası ama biraz pahalı elele baby,baby2go,Kraft,kanz seçenek çok ağır olmaması önemli herkes öyle diyor :)Canım benim oğlumdan kalma baston araba var bende şuan travel düşünüyorum çok kibar oluyorlar ama henüz karar veremedim bende
Oğlumun bebek arabası Kraft çok rahattı yine Kraft düşünüyorum birde bu aralar Prego çok iyi diye duyuyorum sağlam diyorlar bakalım :))Oturduğun bina da asansör varsa canım zaten çok sıkıntı çekmezsin. Chicco’nun bazı modelleri çok ağır ona dikkata edin casual cadillac ödülü bi Bebek arabası ama biraz pahalı elele baby,baby2go,Kraft,kanz seçenek çok ağır olmaması önemli herkes öyle diyor :)
canim oncelikle hafif olmasi onemli bence kraft casual preg prego bunlar cok agır tek basina kullanissiz sanki bende nuna nin travel sistem bebek arabasi var oglumda kullandim puseti buyuk o yuzden 1 yasina kadar kullandik pusetli seklini kemerle sabitliyorsun zaten dusme sansi yok simdide normal seklini kullaniyorum hafif kasasi saglam oglum icindeyken kaldirip indirebiliyordum tavsiye ederimKızlar bi kaç kişi yazmış ama bende Bebek arabalarına bakmaya piyasa araştırması yapmaya başladım herşeye zam geldiği gibi inanın arabalara da zam geldiherkes baston Bebek arabaları güZel kullanışlı dese de kızım olucak benim kızlar kibar olur bahanesiyle travel sistem alıcam inşallah :) bi kaç marka var aklımda sizin fikirlerinizi de okumak isterim :) erken diye hemen eleştiri yapmayın mide bulantılarını konuşmaktan gına geldi herkese fikir olur kimse yorum yapmaya zorunlu değil ve ilk evladım olacağı için heyecanlıyım durum bu kadar basit
Bende hissediyorum canim 2.hamilelikte cabuk hissediliyomus
Valla.bende suan 14+5 haftadayim doktorum hala kesin degil diye soylemiyo. Erkege benziyor ama bazi kizlarinda orasi şiş gorunebiliyor belli olmaz dedi. Acele etme dedj oyuzden bekliyorumKızlar bu banu çiftçinin uygulamasinda yaziyor ki dış genital organlar 14.haftadan sonra tamamlanir bunun öncesinde başka bir yöntemle (kemik yapısı vs) anlamak mümkün değildir diyor bazi doktorlar nasıl biliyor o zaman onceden kafam karıştı
Bende şaşırdım onu okuyunca cnm oğlumda kesin ve net hoc söylemediler ama bunda orta yaşlı bir bayan doktor kiza benziyor kiz dedi 12+3de kafam çok karıştı neyse artık bayrama sonu netlesir oğlumu 21.haftamda öğrenmiştim gerçi :)Valla.bende suan 14+5 haftadayim doktorum hala kesin degil diye soylemiyo. Erkege benziyor ama bazi kizlarinda orasi şiş gorunebiliyor belli olmaz dedi. Acele etme dedj oyuzden bekliyorum
Evet ocak annelerine yazdim bende bisuru ksiinin degismis sagolsun soyledi ler en iyisi beklemek sanirim:) sen ne istiyorsun oncelikle saglikli olmasi tabiBende şaşırdım onu okuyunca cnm oğlumda kesin ve net hoc söylemediler ama bunda orta yaşlı bir bayan doktor kiza benziyor kiz dedi 12+3de kafam çok karıştı neyse artık bayrama sonu netlesir oğlumu 21.haftamda öğrenmiştim gerçi :)
Gerci Ben 2kere ozele gititm devlet yanilabiliyomusBende şaşırdım onu okuyunca cnm oğlumda kesin ve net hoc söylemediler ama bunda orta yaşlı bir bayan doktor kiza benziyor kiz dedi 12+3de kafam çok karıştı neyse artık bayrama sonu netlesir oğlumu 21.haftamda öğrenmiştim gerçi :)
Canlar şimdi şöyle bir sorum olacak size ilk gebeliğim ekimde olmuştu malum havalar soğuk olduğu için ana kucağı kullanmıştım sonra 8 aylık olunca direkt baston bebek arabası kullandım 3 yaşına kadar bi de o zamanlar travel sistem bebek arabasından haberim yoktu şimdi yine kışın doğum yapıcaz acaba yine bu şekilde mi yapsam yoksa travel sistem mi alsam siz ne düşünüyorsunuz
Kızlar bi kaç kişi yazmış ama bende Bebek arabalarına bakmaya piyasa araştırması yapmaya başladım herşeye zam geldiği gibi inanın arabalara da zam geldiherkes baston Bebek arabaları güZel kullanışlı dese de kızım olucak benim kızlar kibar olur bahanesiyle travel sistem alıcam inşallah :) bi kaç marka var aklımda sizin fikirlerinizi de okumak isterim :) erken diye hemen eleştiri yapmayın mide bulantılarını konuşmaktan gına geldi herkese fikir olur kimse yorum yapmaya zorunlu değil ve ilk evladım olacağı için heyecanlıyım durum bu kadar basit
Evet baktım ona ama o kadar çok model bakıp özelliklerini okuyunca karıştırıyorum :)Oğlumun bebek arabası Kraft çok rahattı yine Kraft düşünüyorum birde bu aralar Prego çok iyi diye duyuyorum sağlam diyorlar bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?