- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.641
Şimdi bakıcam o markaya ve bi yere kaydederim canım sağol çok haklısın benim şöyle bi sıkıntım otobüse binemezsem benim için zor olucak illa ki bi vakitten sonra bi yerlere tek başına gitmeye başlıcam ve pısırıklıktan ve bi yere gitmek için hep kocasını bekleyen kadınlara ayar olurum KADINLAR HERŞEYİ TEK BAŞINA DA YAPABİLİRBenim kizim ocak dogumlu, ona ebebekte satilan joie marka travel sistem almistik. Hem cok memnun kaldim, hem de cok zorlandim. Arabanin surumu, acmasi kapamasi vs cok rahat bebek icinde cok rahat ama gel gor ki o zamanki evimizin asansoru yoktu. 4.kattan bebekle ve arabayla yanimda kimse olmayinca inmek imkansizdi. Hele dolmusa otobuse binmek vs hak getire. Onu da ergonomik kanguru alarak cozmustum, yenidogandan itibaren kullanilabilen boba 4g marka. Ellerim bosta bebisim koynumda kis demedim kar demedim her yere gitrim geldim, cok cok rahat ettim, verdigim parayi sonuna kadar hak eden tek bebek urunum o oldu sanirim. Herkese de tavsiye ederim mutlaka parasina acimayin alin. Travel sistem de arabayla bi yerlere gidecegimiz zaman cok lazim, guvenli seyahat acisindan, biz trafik kazasi gecirdigimiz icin en korktugum sey, bebeklerin veya cocuklarin kesinlikle ama kesinlikle en kisa mesafede bile kucakta olmamasi gerek. Ilk 6 ay pusette ters sekilde, sonrasinda da oto koltugunda seyahat etmeliler. Araciniz varsa pusetli bir travel sistem almaniz sart yani. Ustelik bir cok ozel hastane puset olmadan bebegi hastaneden cikarmaya da izin vermiyor gunumuzde.
Kesinlike hayırlı sağlıklı öncelik cnm ama kiz olsun çok isterim :))Evet ocak annelerine yazdim bende bisuru ksiinin degismis sagolsun soyledi ler en iyisi beklemek sanirim:) sen ne istiyorsun oncelikle saglikli olmasi tabi
Bakalım ne olacak çok merak ediyorum gerçekten ya senin ki belli mi cnmGerci Ben 2kere ozele gititm devlet yanilabiliyomus
Kızlar bi kaç kişi yazmış ama bende Bebek arabalarına bakmaya piyasa araştırması yapmaya başladım herşeye zam geldiği gibi inanın arabalara da zam geldiherkes baston Bebek arabaları güZel kullanışlı dese de kızım olucak benim kızlar kibar olur bahanesiyle travel sistem alıcam inşallah :) bi kaç marka var aklımda sizin fikirlerinizi de okumak isterim :) erken diye hemen eleştiri yapmayın mide bulantılarını konuşmaktan gına geldi herkese fikir olur kimse yorum yapmaya zorunlu değil ve ilk evladım olacağı için heyecanlıyım durum bu kadar basit
Benim kızım da şubat doğumlu ben Chicco nun Lite Way Plus Travel sistem bebek arabasını almıştım. Hem baston tipli hem de oto koltuğu şeklinde kullanıldığı için ben severek kullandım. Kızım 2.5 yaşında şuan sapasağlam ve yepyeni duruyor. Şimdi Allah nasip ederse kardeşi de kullanacakCanım benim oğlumdan kalma baston araba var bende şuan travel düşünüyorum çok kibar oluyorlar ama henüz karar veremedim bende
İnşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun. Belli olduğunda haber veririm bakalım tutacak mı:))ben nuba falan degil duruş sekline yuz hatlarina gore tahmin ediyorum genelde tutuyor bakalım sende tutacak mi tabikide once hayırlısı olsun ve sağlıklı evlat olsun
Şimdi bakıcam o markaya ve bi yere kaydederim canım sağol çok haklısın benim şöyle bi sıkıntım otobüse binemezsem benim için zor olucak illa ki bi vakitten sonra bi yerlere tek başına gitmeye başlıcam ve pısırıklıktan ve bi yere gitmek için hep kocasını bekleyen kadınlara ayar olurum KADINLAR HERŞEYİ TEK BAŞINA DA YAPABİLİR
Kızlar bu ne demek oluyor sonuç neden yazmıyor testivmi yanlış yaptılar acaba 2 saattir anlamaya çalısıyorum sonucum neden yazmıyo
Yok canm yanlış değil sadece sonucun henüz çıkmamışKızlar bu ne demek oluyor sonuç neden yazmıyor testivmi yanlış yaptılar acaba 2 saattir anlamaya çalısıyorum sonucum neden yazmıyo
Boba 4g kesinlikle almalisin o zaman canim. Inanilmaz asssiriii memnun kalacagina eminim. Daha uygun fiyata da ergonomik kangurular var ama onlar yenidogan zamaninda belli kiloya gelene kadar ekstra aparatla kullaniliyor, bebegi once onun icine yatiriyosun sonra kanguruya koyuyosun cok zor zahmetli oluyor. Disardayken masadir bebegi yatirip hazirlayabilecegin bi yer olmayinca kangurudan cikarip geri koyamiyosun. Boba 4g nin yenidogan aparati var ama kendisine sabitleniyor, her defasinda tak cikar yapmiyosun.
Canim anladigim kadariyla daha cikmamis sonucun, o yuzden bos.
Saolun kızlar onaylandı yazınca dedim yanlıslık var herhaldeYok canm yanlış değil sadece sonucun henüz çıkmamış
bi kaç gün yediklerime dikkat edeyim bakalım bugün hiç iyi değil karnım, belki de ilaç yapıyordur yine geçmezse ara vereyim canm sağolDemir hapı bende ishal yapmıştı o ay hiç kilo almamıştım 24-25haftalik falandım ve doktorum kesmemi önermişti birkaç gün kullanma istersen ben ferro sanol due denol kullaniyordum
bende araştırıyorum aklıma yatan chicco nun lite way plus ama sıfırı çok pahalı eğer temiz ve az kullanılmış bulursam ikinci el de alabilirimKızlar bi kaç kişi yazmış ama bende Bebek arabalarına bakmaya piyasa araştırması yapmaya başladım herşeye zam geldiği gibi inanın arabalara da zam geldiherkes baston Bebek arabaları güZel kullanışlı dese de kızım olucak benim kızlar kibar olur bahanesiyle travel sistem alıcam inşallah :) bi kaç marka var aklımda sizin fikirlerinizi de okumak isterim :) erken diye hemen eleştiri yapmayın mide bulantılarını konuşmaktan gına geldi herkese fikir olur kimse yorum yapmaya zorunlu değil ve ilk evladım olacağı için heyecanlıyım durum bu kadar basit
Aynen kuzum yapılıyormuş çok şükür. :)Yapiliyor diye biliyorum
ne güzel bende hala tık yok nasıl bi bünyem varsa hep geç hissediyorumKIZLAR ben hareketlerini hisediyor gibiyim sanki ya.pır pır kelebek uçuyo gibi
Kanguru olarakta momfort baby almistim 160-170 TL civarı 1.5 yaşına kadar kullandım elim ayağım olmuştu.
Sabah iş yaptım biraz açlığı yatıştırmak için şeftali yedim çıktım markete. Böyle bir mide ağrısı yok. Koşa koşa eve geldim ve kusmak zorunda kaldım. Biraz mercimek çorbası ve ekmek yedim ama yine midem agriyor ayağa kalkarsam daha kötü oluyor ve yine kusma isteği geliyor. Ne yapacağım?
Sorma ya utandim gecti diye tekrar sey ettirmedim cok da sira var kalabalikti
Benim kizim ocak dogumlu, ona ebebekte satilan joie marka travel sistem almistik. Hem cok memnun kaldim, hem de cok zorlandim. Arabanin surumu, acmasi kapamasi vs cok rahat bebek icinde cok rahat ama gel gor ki o zamanki evimizin asansoru yoktu. 4.kattan bebekle ve arabayla yanimda kimse olmayinca inmek imkansizdi. Hele dolmusa otobuse binmek vs hak getire. Onu da ergonomik kanguru alarak cozmustum, yenidogandan itibaren kullanilabilen boba 4g marka. Ellerim bosta bebisim koynumda kis demedim kar demedim her yere gitrim geldim, cok cok rahat ettim, verdigim parayi sonuna kadar hak eden tek bebek urunum o oldu sanirim. Herkese de tavsiye ederim mutlaka parasina acimayin alin. Travel sistem de arabayla bi yerlere gidecegimiz zaman cok lazim, guvenli seyahat acisindan, biz trafik kazasi gecirdigimiz icin en korktugum sey, bebeklerin veya cocuklarin kesinlikle ama kesinlikle en kisa mesafede bile kucakta olmamasi gerek. Ilk 6 ay pusette ters sekilde, sonrasinda da oto koltugunda seyahat etmeliler. Araciniz varsa pusetli bir travel sistem almaniz sart yani. Ustelik bir cok ozel hastane puset olmadan bebegi hastaneden cikarmaya da izin vermiyor gunumuzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?