2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Şimdi bakıcam o markaya ve bi yere kaydederim canım sağol çok haklısın benim şöyle bi sıkıntım otobüse binemezsem benim için zor olucak illa ki bi vakitten sonra bi yerlere tek başına gitmeye başlıcam ve pısırıklıktan ve bi yere gitmek için hep kocasını bekleyen kadınlara ayar olurum KADINLAR HERŞEYİ TEK BAŞINA DA YAPABİLİR

Canım benim oğlumdan kalma baston araba var bende şuan travel düşünüyorum çok kibar oluyorlar ama henüz karar veremedim bende
Benim kızım da şubat doğumlu ben Chicco nun Lite Way Plus Travel sistem bebek arabasını almıştım. Hem baston tipli hem de oto koltuğu şeklinde kullanıldığı için ben severek kullandım. Kızım 2.5 yaşında şuan sapasağlam ve yepyeni duruyor. Şimdi Allah nasip ederse kardeşi de kullanacak

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-18-16-59-32-1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bu ne demek oluyor sonuç neden yazmıyor testivmi yanlış yaptılar acaba 2 saattir anlamaya çalısıyorum sonucum neden yazmıyo

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-17-22-04-10-1-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 66

Boba 4g kesinlikle almalisin o zaman canim. Inanilmaz asssiriii memnun kalacagina eminim. Daha uygun fiyata da ergonomik kangurular var ama onlar yenidogan zamaninda belli kiloya gelene kadar ekstra aparatla kullaniliyor, bebegi once onun icine yatiriyosun sonra kanguruya koyuyosun cok zor zahmetli oluyor. Disardayken masadir bebegi yatirip hazirlayabilecegin bi yer olmayinca kangurudan cikarip geri koyamiyosun. Boba 4g nin yenidogan aparati var ama kendisine sabitleniyor, her defasinda tak cikar yapmiyosun.

Kızlar bu ne demek oluyor sonuç neden yazmıyor testivmi yanlış yaptılar acaba 2 saattir anlamaya çalısıyorum sonucum neden yazmıyo

Canim anladigim kadariyla daha cikmamis sonucun, o yuzden bos.

Benim oğlum Ekim doğumluydu tam yatar ve önden korumalı baston almistim 2.5 yaşında hâlâ kullanıyorum nasipse dogucak bebeğe de kullanicam çok kullanisli ve hemde hafif yağmurluk ta hediye gelmisti kışın bile rahatca kullandım tavsiye ederim

Sabah iş yaptım biraz açlığı yatıştırmak için şeftali yedim çıktım markete. Böyle bir mide ağrısı yok. Koşa koşa eve geldim ve kusmak zorunda kaldım. Biraz mercimek çorbası ve ekmek yedim ama yine midem agriyor ayağa kalkarsam daha kötü oluyor ve yine kusma isteği geliyor. Ne yapacağım?

Yok canm yanlış değil sadece sonucun henüz çıkmamış
Saolun kızlar onaylandı yazınca dedim yanlıslık var herhalde

Demir hapı bende ishal yapmıştı o ay hiç kilo almamıştım 24-25haftalik falandım ve doktorum kesmemi önermişti birkaç gün kullanma istersen ben ferro sanol due denol kullaniyordum
bi kaç gün yediklerime dikkat edeyim bakalım bugün hiç iyi değil karnım, belki de ilaç yapıyordur yine geçmezse ara vereyim canm sağol

bende araştırıyorum aklıma yatan chicco nun lite way plus ama sıfırı çok pahalı eğer temiz ve az kullanılmış bulursam ikinci el de alabilirim

Kanguru olarakta momfort baby almistim 160-170 TL civarı 1.5 yaşına kadar kullandım elim ayağım olmuştu.

Ben de ilk basta fiyati daha uygun diye momfortbaby almistim, bebek biraz buyukse gayet basarili ve kullaniski ama yenidogan doneminde yenidogan aparati kullanmak cok sinir bozucu. O yuzden iade edip boba 4g almistim.

Valla bazen neyin dokunacagi neyin rahatsiz edecegi hic belli olmuyor. Insaallah rahatlarsin bir an once.

Sorma ya utandim gecti diye tekrar sey ettirmedim cok da sira var kalabalikti

Canınız saolsun canım, yapacak bişi yok :)

Ya kızım da hep alayım alayım dedim ben alana kadar kuzum büyüdü taşıyaman artık diyip almadım kanguru ya da sling. Çok isteyip yapamadığım bişi oldu, ev bile makineletmiyordu bazen kızım kucak istiyodu bu sefer inşallah istiyorum içimde kalmasın :)

Kızlar kızım Temmuz doğumluydu ama bebek arabasına atıp çıkma durumum hiç olamadı, azıcık ele avuca gelince havalar soğumuştu ama biz bebek arabamızı bayaa bi süre evde kullandık :) mutfaktaysam mutfakta misafir gelince ya da yemek yerken arabanın içinde yanımda baya iyi oldu.

Bebek arabamız quinnydi bizim, küçükken puset aparatıyla pusette kullandık, hatta puseti arabaya da uyumluydu inanılmaz rahat etmiştim. Ordan çıkar ona tak, şimdi de normal bebek arabası halini kullanıyoruz kızım 4 yaşını bitirdi.

Hatta bazen bu kesin bebişe arabasını vermez bi daha mı alıcaz acaba diye düşünüyorum

Bebek arabamızın resmini ekliyorum, rahat küçülüp rahatça açılıp kapanıyor, ama cidden fiyatlar uçmuş

Eklentiler

• D4612798-6E59-46D8-BAD4-1DD336B026D8.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…