2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Anneme yazdım aç kalınca ona da olmuş. Artık hiç beklemeden yerim dersimi aldım ya. Rahatladim bu arada teşekkür ederim:)

Dokunmis olabilir canim hastahaneye git biraz daha kotu olursan..Cok gecmis olsun korkma eger fenalasirsan git ama seftali alerjik bi meyveymis ondan olabilir bizi de haberdar et

Bende travel sistem arabalara bakıyordum ama eşim zaten dışarı çıkmıyorsun, çıktığın zamanda normal arabayla gideriz felan dedi bende baston tarzı alırım diye düşündüm. Tek olsam çoktan bebek eşyaları alırdım ama kayınvalidem bekle az zaman kala gider hepsini birden alırız diyor . Çok heyecanlıyım, şimdiden minik minik şeyler almak istiyorum ama zor

Canım bizde ailecek o kadar aceniyizki ne alınır ne yapılır hiç birşey bilmiyoruz tecrübeli olanlar bizide aydınlatsın

ben dayanamadım bugün pembe kadife bir yelek aldım ilk aldığım ürün

Valla.bende suan 14+5 haftadayim doktorum hala kesin degil diye soylemiyo. Erkege benziyor ama bazi kizlarinda orasi şiş gorunebiliyor belli olmaz dedi. Acele etme dedj oyuzden bekliyorum
Valla cnm biz pipiyi gorduk pipi diye de yazdi hatta yuzde kac dedim yuzde 99 erkek dedi. Renkli ultrasyondu cihazi iyiydi doktorun. Erkek pek degismiyor dedi. Kiz diyip erkek olanlar var ama erkek diyi0 kiz olanlar cok nadir

Canım benim oğlumdan kalma baston araba var bende şuan travel düşünüyorum çok kibar oluyorlar ama henüz karar veremedim bende
Baston nedir travel nedir hic bilmiyorum o kadar uzagim ki 7 yil gecmis oglumun arabasını birisine vermiştim. Ama hafif ve tasimasi kolay olsa iyi olur esimde fitik var bende sezeryanli tasimasi kolay olsun.

Ay simdi okudum iyi cok sevindim ya bi an korktum
Canım çok teşekkür ederim. Ağrısı berbattı ya allahtan geçti turp gibiyim şimdi. Ben hamileligimde hic kusmadim diyordum megerse hic aç kalmamışım da ondan. Çorbayı zorla içtim öyle düzeldim. Aman kızlar dikkat edin aç kalmak insani perişan ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…