2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gecmis olsun canim Benim bende dokunmus olmasindan korktum valla

Dış labaratuvar olduğundan da sonuç değerini göremiyor olabilirsin canım. Benimde dış labaratuvarda yapıldı sonucum çıkmış ama görünmüyor mesela direk doktorun ekranına gidiyor.
anladım cnm olabilir insallah iyidir sonuclarım allah herkesin bebeğini korusun sağ salim alalım kucağımıza

Canim asagida cevapla yazan yerin yaninda dosya yukle diyor ordan mi yukleniyor? Oraya basinca hic bir ekran acilmiyor ki resim secebilecegim.

Evet canım, oradan foto çek ya da foto arşivi diye çıkıyor, telindeki arşivden yükleyebiliyorsun. Whatsapptan kendi kendine gönderince de boyutu küçülüyor resmin.

Ben 5 aydan sonra koydum canm yenidoğan hakkında maalesef bilgim yoktu ama aparat almayı düşünüyordum vazgeçdim sen diyince ikinci bebiste 4-5 aylıkken geçer artik

Kizlar bas dönmesi yaşayan varmı? Benim sabah gozum karardı ellerim ayaklarım tutmadı dusmeyim diye tezgahı tutuyum dedim kendimi yerde buldum annem vardı Allah tan evde onlar ayitti.kabus gibiydi hiç yaşamamıştim çok korktum

Ayy kızlar geceler hic güzel gecmiyor her aksam.yemek sonrası başlıyor bende kabuslar 2 gundur mide agrisı mahvetti beni ılık sut iciyorum baska napabilirim

Canim ilik degil de soguga yakin olmasi lazim sutun. Bir de tahin cok iyi geliyor. Bi tanidigin da mide yanmasi var diye her gun 5-6 cig yesil mercimegi yikar hap gibi yutardi, mide asitini emip yanmayi engelliyor diyordu, onu da bi dene istersen.

Off güzel şeyler paylaşayım artık her şey güzel olsun diyorum ama bitmiyor bu bulantılar

Valla yoruldum artık.

Offf al benden de o kadar, yesem bulaniyor, yemesem bulaniyor, kusmamak icin surekli kendimle savas halindeyim, usandim cidden artik ben de.

Benim surekli basim donuyor, her ayaga kalktigimda gozlerim karariyor, bayilcak gibi oluyorum, ya guc bela oturuyorum comeliyorum ya da tutunuyorum, esim evdeyse de kosup o tutuyor, bir kac saniye sonra da yavas yavas normale donuyorum.

Günaydın güzel anneler bir suredir kedi gibi her bulduğum köşede uyuduğum için yazamadim bulantılar çoğunlukla geçmiş galiba bebek eşyaları konusuluyor yavaş yavaş tatlı dönemlerine geliyoruz hamileligin 3-6 arası balayı demişler kurban bayramında et kokusu beni korkutuyor nasıl olacak bilmiyorum

Bende aynıyım yanmalar gece baslıyor sabaha kadar devam umarım boyle devam etmez
Insallah canım geceleri felaket gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…