2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Et kokusuna nasıl çare bulucaz acaba yaa, en iyisi evden hiç çıkmamak

bayramlaşmak için bekleyecekler bir de gidince gel su odağın başında dur yanmasın der kaynanam

Valla mutfağa bile giremem büyük ihtimalle, tek iyi tarafı eşinle kızım doyacak en azından, ne yiyecekler kaygısı olmayacak üstümde. Malum biz zaten aç yaşıyoruz.

Günaydın, gece ilk defa kanamam oldu kızlar o kadar korktum ki hastaneye nasıl gittik hatırlamıyorum bile. Doktor bebeğin iyi olduğunu iç kanamanın olmadığını ama düşük riskinin olduğunu söyledi. Birtane iğne oldum ve eve gönderildim. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tekrar doktora gitmem lazım mı? Uyandım ama yataktan çıkamıyorum yürümekten korkuyorum ve adet sancısı gibi ağrı var hafif

Günaydın kızlar mutlu pazarlar . Sizlere kabızlık ve mide sorunları için güzel bir önerim var. SARI armutlar var ya mideyi çok rahtlatıyor ve aşırı lif içerdiği için her gün yerseniz herr gün lavaboya çıkabilirsiniz. Ddünyanın en güzel meyvesi sanırım :) birde bir uzmandan bebeğin suyu için yararlı olduğunu duymuştum. Tavsiye ederim. Her akşam yatmadan önce yiyin bir tane.

Günaydın canim çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bol bol yat dinlen dikkat et kendine

geçen benimde oldu aynısı. Doktora gittim kanama alanı va yok dedi. Hatta bana iğnede yapmadı. Zaten her gün progestan kullanıyodum ona devam et dedi. Geçti sonra. Korkma bol bol dinlen.

Az daha dayan canım bi anda kesiliyor bulantı iştah aciliyor

İnşallah canım, bekliyorum o günleri

Canım çok geçmiş olsun, gece ki doktor senin kadın doğumcun muydu? Bence kendi doktorunu mutlaka bilgilendir. Allah yardımcın olsun. Çok çok geçmiş olsun.

canım kanama alanın yokmuş bak içini ferah tut dinlen bol bol korkma kendi doktorunu bi ara konuş bilgisi olsun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…