2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayaklarini yuksege uzat ve tuvalet dışında kalkma canm ben 3 gündür yatiyorum sirtim kafam agridi yatmaktan ama yapacak bir sey yok bebeğimiz icin her sey

Ben sari değil de organik yesil armut yiyorum her gun bir adet ama tık yok cikamiyorum tuvalete yatmaktan dolayi kesin yürümekte yasak bana ikinmakta ne yapicagimi bilemedim valla. Allah yardimcimiz olsun

Ben sari değil de organik yesil armut yiyorum her gun bir adet ama tık yok cikamiyorum tuvalete yatmaktan dolayi kesin yürümekte yasak bana ikinmakta ne yapicagimi bilemedim valla. Allah yardimcimiz olsun

Canım anlıyorum seni bende sürekli yatıyorum maalesef. Sarı sulu olanlardan bulursan bide onu dene bakalım. Bide yiyebilirsen kabak yemeği ye o da bağırsak çalıştırır. Rabbim şifa versin inşallah. Kabızlık çok zor bilirim 20 yıl çektim. Sonra bağırsak yapışıklığım olduğu ortaya çıktı. Ameliyat oldum. 10 gün çıkmadığım olurdu Rabbim yardımcın olsun. Seninki gebeliğe bağlı karın büyüdükçe organları sıkıştırıyor.

Bende de hassas bağırsak sendromu var canm. Stres oldugumda ya kabiz ya ishal olurum mesela her doktora gittigimde ishalim. Senin de zormus canm gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah kabizlik.

Canım bende bir kac kez yaşadım
Çok geçmiş olsun canım cikma yataktan uzan esin yiyecek birsryleri yatağa getirsin dinlen bolbol

Cok gecmis olsun, insaallah kisa surede gecer, dinlenmeye calis mutlaka.

İlişki sonrası çok fazla kan gelmesi de düşük sebebi değil mi
Bence iliskiye girmeyin bir süre biz 3 aydie girmiyoruz dusuk tehlikesi var diye doktorda yasakladi zaten. Size yasaklamadi mi? Iliski sonrasi kanama tabiki dusuk tehlikesi. Ama dinlenirsen gecer canm

Geçmiş olsun canım endişe etme kanaman yokmuş içeride ağır iş falan yapma dinlen hiçbir şeyin kalmaz canım hastaneye eşinle mi gittin peki

Bende
Bende hemen Hemen aynısını yaşıyrm

Cok gec mi olsn canım Rabbim bebeşini sana bağşlasn kaç haflaksn hane düşük rüskmz azalmıştı cok üzüldüm ve korktm

Geçmiş olsun canım endişe etme kanaman yokmuş içeride ağır iş falan yapma dinlen hiçbir şeyin kalmaz canım hastaneye eşinle mi gittin peki

Evet acile gittik hemen çok fazla kan geldiği için çok korktum ilişki felan yasak değildi bizde ama kramplar yüzünden kasılma olmuş olabilir dedi doktor

Selam kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı?doktorum bana muslera marka yazdı çok iyi bi marka ama çok pahalı BİOİL var bide ondan mı alsam diyorum gratiste indirime giriyor bazen

Bence iliskiye girmeyin bir süre biz 3 aydie girmiyoruz dusuk tehlikesi var diye doktorda yasakladi zaten. Size yasaklamadi mi? Iliski sonrasi kanama tabiki dusuk tehlikesi. Ama dinlenirsen gecer canm
ayyy biride bize yasaklasa keşke hiç umrunda değil benimkinin çok dertliyim konuda bi molaya ihtiyacım var sanki

Selam kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı?doktorum bana muslera marka yazdı çok iyi bi marka ama çok pahalı BİOİL var bide ondan mı alsam diyorum gratiste indirime giriyor bazen

Beb ilk gebeligimde lierac kullanmistim. Oyle duzenli kullanmadim yapis yapis biseydi, kutuyu da bitirememistim zaten arkadasima vermistim. Catlak genetik biraz da sanki, nr kadar dikkat edersen et genetik yatkinlik varsa engel olamiyosun. Ama genetik yatkinlik yoksa bile vildi nemli tutmak lazim tabi. Ben her dustan sonra zeytinyagi surmeye basladim islak tenime, hemen de giyinmiyorum, emiyor yumusacik oluyor vucudum. Pul pul oluyordu normalde, cok kuruydu cildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…