- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.721
Ayaklarini yuksege uzat ve tuvalet dışında kalkma canm ben 3 gündür yatiyorum sirtim kafam agridi yatmaktan ama yapacak bir sey yok bebeğimiz icin her seyGünaydın, gece ilk defa kanamam oldu kızlar o kadar korktum ki hastaneye nasıl gittik hatırlamıyorum bile. Doktor bebeğin iyi olduğunu iç kanamanın olmadığını ama düşük riskinin olduğunu söyledi. Birtane iğne oldum ve eve gönderildim. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tekrar doktora gitmem lazım mı? Uyandım ama yataktan çıkamıyorum yürümekten korkuyorum ve adet sancısı gibi ağrı var hafif
Ben sari değil de organik yesil armut yiyorum her gun bir adet ama tık yok cikamiyorum tuvalete yatmaktan dolayi kesin yürümekte yasak bana ikinmakta ne yapicagimi bilemedim valla. Allah yardimcimiz olsunGünaydın kızlar mutlu pazarlar . Sizlere kabızlık ve mide sorunları için güzel bir önerim var. SARI armutlar var ya mideyi çok rahtlatıyor ve aşırı lif içerdiği için her gün yerseniz herr gün lavaboya çıkabilirsiniz. Ddünyanın en güzel meyvesi sanırım :) birde bir uzmandan bebeğin suyu için yararlı olduğunu duymuştum. Tavsiye ederim. Her akşam yatmadan önce yiyin bir tane.
Ben sari değil de organik yesil armut yiyorum her gun bir adet ama tık yok cikamiyorum tuvalete yatmaktan dolayi kesin yürümekte yasak bana ikinmakta ne yapicagimi bilemedim valla. Allah yardimcimiz olsun
Bende de hassas bağırsak sendromu var canm. Stres oldugumda ya kabiz ya ishal olurum mesela her doktora gittigimde ishalim. Senin de zormus canm gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah kabizlik.Canım anlıyorum seni bende sürekli yatıyorum maalesef. Sarı sulu olanlardan bulursan bide onu dene bakalım. Bide yiyebilirsen kabak yemeği ye o da bağırsak çalıştırır. Rabbim şifa versin inşallah. Kabızlık çok zor bilirim 20 yıl çektim. Sonra bağırsak yapışıklığım olduğu ortaya çıktı. Ameliyat oldum. 10 gün çıkmadığım olurdu Rabbim yardımcın olsun. Seninki gebeliğe bağlı karın büyüdükçe organları sıkıştırıyor.
Ayaklarini yuksege uzat ve tuvalet dışında kalkma canm ben 3 gündür yatiyorum sirtim kafam agridi yatmaktan ama yapacak bir sey yok bebeğimiz icin her sey
Canım bende bir kac kez yaşadımKizlar bas dönmesi yaşayan varmı? Benim sabah gozum karardı ellerim ayaklarım tutmadı dusmeyim diye tezgahı tutuyum dedim kendimi yerde buldum annem vardı Allah tan evde onlar ayitti.kabus gibiydi hiç yaşamamıştim çok korktum
Çok geçmiş olsun canım cikma yataktan uzan esin yiyecek birsryleri yatağa getirsin dinlen bolbolGünaydın, gece ilk defa kanamam oldu kızlar o kadar korktum ki hastaneye nasıl gittik hatırlamıyorum bile. Doktor bebeğin iyi olduğunu iç kanamanın olmadığını ama düşük riskinin olduğunu söyledi. Birtane iğne oldum ve eve gönderildim. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tekrar doktora gitmem lazım mı? Uyandım ama yataktan çıkamıyorum yürümekten korkuyorum ve adet sancısı gibi ağrı var hafif
Günaydın, gece ilk defa kanamam oldu kızlar o kadar korktum ki hastaneye nasıl gittik hatırlamıyorum bile. Doktor bebeğin iyi olduğunu iç kanamanın olmadığını ama düşük riskinin olduğunu söyledi. Birtane iğne oldum ve eve gönderildim. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tekrar doktora gitmem lazım mı? Uyandım ama yataktan çıkamıyorum yürümekten korkuyorum ve adet sancısı gibi ağrı var hafif
Bence iliskiye girmeyin bir süre biz 3 aydie girmiyoruz dusuk tehlikesi var diye doktorda yasakladi zaten. Size yasaklamadi mi? Iliski sonrasi kanama tabiki dusuk tehlikesi. Ama dinlenirsen gecer canmİlişki sonrası çok fazla kan gelmesi de düşük sebebi değil mi
Geçmiş olsun canım endişe etme kanaman yokmuş içeride ağır iş falan yapma dinlen hiçbir şeyin kalmaz canım hastaneye eşinle mi gittin pekiGünaydın, gece ilk defa kanamam oldu kızlar o kadar korktum ki hastaneye nasıl gittik hatırlamıyorum bile. Doktor bebeğin iyi olduğunu iç kanamanın olmadığını ama düşük riskinin olduğunu söyledi. Birtane iğne oldum ve eve gönderildim. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tekrar doktora gitmem lazım mı? Uyandım ama yataktan çıkamıyorum yürümekten korkuyorum ve adet sancısı gibi ağrı var hafif
Bende hemen Hemen aynısını yaşıyrmCanim ilik degil de soguga yakin olmasi lazim sutun. Bir de tahin cok iyi geliyor. Bi tanidigin da mide yanmasi var diye her gun 5-6 cig yesil mercimegi yikar hap gibi yutardi, mide asitini emip yanmayi engelliyor diyordu, onu da bi dene istersen.
Offf al benden de o kadar, yesem bulaniyor, yemesem bulaniyor, kusmamak icin surekli kendimle savas halindeyim, usandim cidden artik ben de.
Benim surekli basim donuyor, her ayaga kalktigimda gozlerim karariyor, bayilcak gibi oluyorum, ya guc bela oturuyorum comeliyorum ya da tutunuyorum, esim evdeyse de kosup o tutuyor, bir kac saniye sonra da yavas yavas normale donuyorum.
Cok gec mi olsn canım Rabbim bebeşini sana bağşlasn kaç haflaksn hane düşük rüskmz azalmıştı cok üzüldüm ve korktmGünaydın, gece ilk defa kanamam oldu kızlar o kadar korktum ki hastaneye nasıl gittik hatırlamıyorum bile. Doktor bebeğin iyi olduğunu iç kanamanın olmadığını ama düşük riskinin olduğunu söyledi. Birtane iğne oldum ve eve gönderildim. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tekrar doktora gitmem lazım mı? Uyandım ama yataktan çıkamıyorum yürümekten korkuyorum ve adet sancısı gibi ağrı var hafif
Geçmiş olsun canım endişe etme kanaman yokmuş içeride ağır iş falan yapma dinlen hiçbir şeyin kalmaz canım hastaneye eşinle mi gittin peki
16+4 olduk bugün. Benim ilk günden beri riskli durumum yoktu ama ağrılarım vardı dün gecede kanama oldu bundan sonra risk varmışCok gec mi olsn canım Rabbim bebeşini sana bağşlasn kaç haflaksn hane düşük rüskmz azalmıştı cok üzüldüm ve korktm
Gecmiş olsun cnm16+4 olduk bugün. Benim ilk günden beri riskli durumum yoktu ama ağrılarım vardı dün gecede kanama oldu bundan sonra risk varmış
ayyy biride bize yasaklasa keşke hiç umrunda değil benimkinin çok dertliyim konuda bi molaya ihtiyacım var sankiBence iliskiye girmeyin bir süre biz 3 aydie girmiyoruz dusuk tehlikesi var diye doktorda yasakladi zaten. Size yasaklamadi mi? Iliski sonrasi kanama tabiki dusuk tehlikesi. Ama dinlenirsen gecer canm
gece bile uyuyamiyorum bende cok kötüyümOff güzel şeyler paylaşayım artık her şey güzel olsun diyorum ama bitmiyor bu bulantılar
Valla yoruldum artık.
Benim 15.haftada 3 kere oldu bulantı şuan iyiyim ama hep beslenmediğim için olmuş bulantılar. Bol su, kalsiyum almaya çalışıyorum artıkgece bile uyuyamiyorum bende cok kötüyüm
Selam kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı?doktorum bana muslera marka yazdı çok iyi bi marka ama çok pahalı BİOİL var bide ondan mı alsam diyorum gratiste indirime giriyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?