2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı?doktorum bana muslera marka yazdı çok iyi bi marka ama çok pahalı BİOİL var bide ondan mı alsam diyorum gratiste indirime giriyor bazen
canim lierac , strivectin cd , hindistan cevizi yagi ozon yagı badem yagı kakao yagı kullanmadigim sey kalmadi cok sukur catlamadim :) onemli olan bol nemli tutmak sanirim. ekonomik olsun diyorsan organik yag kullan kremler bana 1 ay dayanmiyordu

ayyy biride bize yasaklasa keşke hiç umrunda değil benimkinin çok dertliyim konuda bi molaya ihtiyacım var sanki
Aslinda senin de plesantan asagida canm iliskiye girmeseniz iyi olur. Bize asagida iken doktor yasaklamisti seninkini de yasaklamasi gerekti.Benimde asagida idi doktor sikinti yok yuru yüz dedi bende normal gebelik gibi davrandım ama daha cok asagiya indi rahim agzina kadar inmis. Simdi surekli yatiyorum keske o zaman biraz dikkatli olsaymisim da inmeseydi. Bence esine doktordan msj geldi iliski yasakmis de

Uygulamadan degil de webden girince mobil olarak yukleyebildim fotolari ben de. Goruntuler 11+6 dan ama ultrasona gore 12+2

Eklentiler

• Screenshot_20180819-174100_Gallery.webp
    11 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20180819-174030_Gallery.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 57
Doktora gittim 3 gün sadece dinlen dedi. İlaç verdi, antibiyotik verdi. Cinsiyet kesin erkek dedi bu sefer. Demek ki düşük tehlikesi yok karnımda kasılmadan dolayı olmuş kanama sanırım
Gecmiss olsunn Rafhcrmh erkek mi geliyorr gorunuyormu tam foto atsana ben hala.ogrenemedim

ahhh keşke ama doktora beraber gittik zaten doktor herşey iyi demişti oda bi sıkıntı yok niye bekleyeyim diyo,çok dertliyim o konuda da ağzımı açmayayım

Bende travel sistem alacağım bir arkadaşımda vardı çok kullanışlı diye peg perego düşünüyorum biraz pahalı ama çok sağlam ve kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…