2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben de dün dra gittim. Dr erkek dedi. Tün teoriler takvimler çöp oldu çok şaşkınım. Hatta sordum kesinmi falan diye %90 dedi.
Benim bebişte kız. Benimde tüm teoriler ve çin takvimi erkek diyordu ama kesin kız çünkü genetik testte çıktı... gerçi benim kalbimden kız geçiyordu

Yok canım bende öyleyim ikinci gebelikte erken çıkar derlerdi bu kadar erken beklemiyordum baya baya karnım şiş ve sert eşim her sabah işe giderken karnımı seviyor

Çok hafif alt karnım cikmaya basladi ama henüz belirgin bir sey yok

ahhh keşke ama doktora beraber gittik zaten doktor herşey iyi demişti oda bi sıkıntı yok niye bekleyeyim diyo,çok dertliyim o konuda da ağzımı açmayayım
ahhh keşke ama doktora beraber gittik zaten doktor herşey iyi demişti oda bi sıkıntı yok niye bekleyeyim diyo,çok dertliyim o konuda da ağzımı açmayayım
Bir dahaki doktora gidisinizde doktora sor bence yanında iliski yasak mi diye. Zor canm ya birde kız bebeklerde anne cok isteksiz oluyormus.

Ben de dün dra gittim. Dr erkek dedi. Tün teoriler takvimler çöp oldu çok şaşkınım. Hatta sordum kesinmi falan diye %90 dedi.
Benimde ruylar takvimler yuzuk fallari çöp benimkidr yüzde 99 erkek dedi. Üçüncüyü düşünür oldum bir kizim olsun diye ama onun da garantisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…