2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

ben de 13.haftanin sonlarindayim ama tık yok şöyle tekme filan atsa :))
Ilk gebeligin mi canm? Benim ikinci ikinciler daha erken duyuyormuş.zaten bende tekme hissetmiyorum onun icin erken sabah kalkinca sol karin taraf sisiyor oraya geliyor sag inik sonra sağa geciyor pir pir hissediyorum. Ama esimde goruyor bariz gectigini belli oyle sisiyor ki bir taraf. Dikkatli bakin belki ssen de oluyordur.

Merhaba kızlar 12 haftalık görüntümüz doktor kıza benziyor ama emin değilim dedi inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur bi oğlum var zaten sonra da bi çıkıntı var dedi erkekte olabilir dedi hepten kariştım

Çok geçmiş olsun aynı şey benim de başıma geldi cuma gecesi. Cuma günü bütün gün dışadaydık hatta o gün randevum vardı ara ara kasılma gibi bi his geliyordu doktora da söyledim herhangi bi sıkıntı görünmüyor dedi herşey yolunda dedi ama bütün gün o kasılma hissi geçmedi karnım taş gibiydi gece yatmadan önce tuvalete bi girdim peçeteye kan geldi. Uzandım biraz on dk sonra tekrar gittim bu sefer kocaman bi pıhtı geldi apar topar hastaneye gittik ama hiçbi sorun göremediler susuz kaldıysanız kasılma olmuştur o da kanama yapmıştır dedi doktor progestan verdi yorulma yat dinlen ve bol su iç dedi neyse ki kanama devam etmedi ama ödümüz koptu. Bol bol su için kızlar gerçekten o gün çok terlemiş az su içmiştim ve çok yorulmuştum. Dikkat edin kendinize..

2 oglandan sonra kizi buldun canm ne guzel ya darisi basimiza bize de taktiğini söyle üçüncüyü yaparkenjeya

Aynen aynen bizim de kızı tutturmamız lazım 3.de yoksa daha da yapamayız jeya
günaydın kızlar,ilk evlendiğimde hep erkek bebek için yelek süveter hırka örmüştüm oğlum oldu 2. de örmedim abisininkileri giydi,bunda da dedim ki ben kız yelekleri falan öreyim soran herkese de kızıma örüyorum dedim olmazsa hediye veririm diyerek başladım alakası yoktur ama niyetlenince oldu,ayrıcada kız bebek isteyenler için kuranda bi dua vardı bebek isteyince 15 gün kadar okudum tabiki kader kısmet bu işler ama ben bunları yaptım Allah hepimize sağlıklı bir şekilde farklı kıyafetler giydirmeyi de nasip etsin,bizim bi akraba derki pazara gidince hep elmamı alıyorsunuz insan portakalda ister

benim sabahları sırt üstü yaptığında kar nim dümdüz oluyo walla kalkınca hafif bi şişkinlik war,bide akşamları şişiyor biraz,öyle bisey hiç hissedemedim2.gebelik fakat ilki gebeligin ortalarında hüsranla sonuçlanmıştı,o yüzden o haftalara geldikçe heyecanlanıyorum,doktor 1 ay sonra gel dedi ama 2 hafta oldu yok bekleyemicem okadar,bi görüp haftasiyla uyumlu mu die görüp rahatlamam lazım,gerci bayram tatilide girdi arayaminigimi ozledim

3.de biz de deneyelim bakalım

Günaydın erkenci kuşlar Gününüz güzel geçsin rahat geçsin inşallah ben güne hafif kanamayla başladım umarım devamı gelmez kesilir

Günaydın canım çok geçmiş olsun inşallah gelmez devamı benimde bugün kontrolüm var ikili test sonuçlrımı göstericem. Rabbim bayram öncesi hayırlı hberler almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın canım çok geçmiş olsun inşallah gelmez devamı benimde bugün kontrolüm var ikili test sonuçlrımı göstericem. Rabbim bayram öncesi hayırlı hberler almayı nasip etsin inşallah.
Sağol canım benim şimdilik az geliyor bakalım inşallah çok gelmez sende güzel haberlerle dönersin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…