2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Geçmiş olsun canım

Sağol kuzum senin de mübarek olsun valla o enerji bende hiç yok hatta hiç bayram gibi değil bana

Sen dinlen canım, bırak boşver kalsın, bebiş daha önemli şu an, bende bayramdan ve kokulardan inanılmaz korkuyorum şu an eve kapatsam mı kendimi modundayım ya dur bakalım.

Kacinci hafta kaybetmistin canm ilk gebeliginde bebeğini? Bende hep ruyamda biri bebegimi dusurmeye çalışıyor goruyorum. Bende istanbula yola cikmadan gidip kalp atisini duymak istiyorum o korku hic gecmiyor bende

O duanin ismini de alalim canm. Tabi insan farklı olsun istiyor ama 3.ye cesarey eder miyim plesantadan dolayi bilmiyorum. Ama esim kiz cok istiyor ben 3.bebegi deneriz dedigimde yok diyo seni riske atamam ama icinden istediğini biliyorum kiz bebek. Bu bebegim sağlıklı dogsun dogumda bir sikinti cikmasin 36 yasinda tekne kazintisi dusunurum belki Allah izin verirse

Sen dinlen canım, bırak boşver kalsın, bebiş daha önemli şu an, bende bayramdan ve kokulardan inanılmaz korkuyorum şu an eve kapatsam mı kendimi modundayım ya dur bakalım.
Allah’ım en büyük korkum et kokusu evde maskeyle dolanırım ben kesin o kadar tiksiniyorum

Gecmis olsun cnm kahverengi gibi mi kanaman. Biz bu kadar zor bir hamilelikten sonra 3. Bebegi yaparsak gercekten plaket vermeliler bize
Yok yavrum nerdee öyle kahve rengi gelse hiç korkmicam taze gelecek belli akıntımın rengi şuan pembe gittikçe kırmızıya dönecek belli kız yemin ederim ilk gebeliğim o kadar rahattı ki anlatamam hatta eşime diyordum bi daha çocuk yaparsam akşama kadar yatacam naz yapacam diyordum şakasına şimdi diyor yatacam naz yapcam eziyet etcem diyodun şimdi baya baya yatıyorsun diye takılıyor bana nasip hepsi Allah’tan ne yapalım ama 3.çocuk fikrine eşim şuan sıcak bakmıyor benim bu hallerimi gördükten sonra zor biraz 3.çocuk çünkü resmen eşimin kollarında bayıldım yani o kadar kötü olduk ki hepimiz inşallah sonu güzel mutlu olur canım

Gecmis olsun cnm kahverengi gibi mi kanaman. Biz bu kadar zor bir hamilelikten sonra 3. Bebegi yaparsak gercekten plaket vermeliler bize
Bi de bugün iğnem var olsam mı olmasam mı bilemedim geçen doktorum iğne olma sadece progestanı kullan demişti kullandım geçmişti şimdi ne yapsam bilemedim

canm arkadaşım söylemişti unuttum şimdi öğrenince yazayım sende korkma moralini yüksek tut bugünlerde geçer yatmak çok zor biliyorum ama elbet geçecek

Bi de bugün iğnem var olsam mı olmasam mı bilemedim geçen doktorum iğne olma sadece progestanı kullan demişti kullandım geçmişti şimdi ne yapsam bilemedim
Bence kanamanda varken gidip igne olsan olabilirdi faydası var doktoruna danis istersen cnm kanama var igne olayim mi diye. Ya canm insan 4 sene sonra inan unutacak sağlıklı dogduklarinda. Erken dogurmadan zamaninda dogursak bari. Ay valla her gun kötü ruya görmekten her gun acaba kanamam mi geldi demekten bunalıma girdim su 36 haftayu bir gecirseydik

canm arkadaşım söylemişti unuttum şimdi öğrenince yazayım sende korkma moralini yüksek tut bugünlerde geçer yatmak çok zor biliyorum ama elbet geçecek
Surekli.yatmaktan kabizlik baya ilerledi canm resmen tuvalet ve yemek disinda kalkmiyorum. Sola mi yatmaliyim yoksa sirt ustu ayaklarimi dikerek mi.sence

Aynen ya en büyük korkum erken doğum inşallah zamanında gelir çocuklarımız Rüya işlerine hiç girme valla biliyorsun benim rüyalarımı ama bu aralar çok ağlıyorum rüyamda bi de dün gece çeyrek altın topladım bizim evin içinde yerlerde bi tanesi tam altındı benim bebek kesin erkek artık

Altin o kadar pahali ki suan da ruyan bence guzelbende ruyamda biri cocugunu düşürecem diyor ben diyorum dusurme agliyorum. Allah hayra cikarsin. Ilk 3 ay gecti ama hala dusuk tehlikemiz gecmedi. Insallah bizde son aylarimizi rahat gecirir rahat dogum yapariz zamaninda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…