- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 44
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.801
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun aynı şey benim de başıma geldi cuma gecesi. Cuma günü bütün gün dışadaydık hatta o gün randevum vardı ara ara kasılma gibi bi his geliyordu doktora da söyledim herhangi bi sıkıntı görünmüyor dedi herşey yolunda dedi ama bütün gün o kasılma hissi geçmedi karnım taş gibiydi gece yatmadan önce tuvalete bi girdim peçeteye kan geldi. Uzandım biraz on dk sonra tekrar gittim bu sefer kocaman bi pıhtı geldi apar topar hastaneye gittik ama hiçbi sorun göremediler susuz kaldıysanız kasılma olmuştur o da kanama yapmıştır dedi doktor progestan verdi yorulma yat dinlen ve bol su iç dedi neyse ki kanama devam etmedi ama ödümüz koptu. Bol bol su için kızlar gerçekten o gün çok terlemiş az su içmiştim ve çok yorulmuştum. Dikkat edin kendinize..
walla temizlik yapmayı bile özlemişim dün mutfak salon banyoyu hallettim,bugün de diğer 3 odaya gircem
Sağol kuzum senin de mübarek olsun valla o enerji bende hiç yok hatta hiç bayram gibi değil bana
Kacinci hafta kaybetmistin canm ilk gebeliginde bebeğini? Bende hep ruyamda biri bebegimi dusurmeye çalışıyor goruyorum. Bende istanbula yola cikmadan gidip kalp atisini duymak istiyorum o korku hic gecmiyor bendebenim sabahları sırt üstü yaptığında kar nim dümdüz oluyo walla kalkınca hafif bi şişkinlik war,bide akşamları şişiyor biraz,öyle bisey hiç hissedemedim2.gebelik fakat ilki gebeligin ortalarında hüsranla sonuçlanmıştı,o yüzden o haftalara geldikçe heyecanlanıyorum,doktor 1 ay sonra gel dedi ama 2 hafta oldu yok bekleyemicem okadar,bi görüp haftasiyla uyumlu mu die görüp rahatlamam lazım,gerci bayram tatilide girdi araya minigimi ozledim
O duanin ismini de alalim canm. Tabi insan farklı olsun istiyor ama 3.ye cesarey eder miyim plesantadan dolayi bilmiyorum. Ama esim kiz cok istiyor ben 3.bebegi deneriz dedigimde yok diyo seni riske atamam ama icinden istediğini biliyorum kiz bebek. Bu bebegim sağlıklı dogsun dogumda bir sikinti cikmasin 36 yasinda tekne kazintisi dusunurum belki Allah izin verirsegünaydın kızlar,ilk evlendiğimde hep erkek bebek için yelek süveter hırka örmüştüm oğlum oldu 2. de örmedim abisininkileri giydi,bunda da dedim ki ben kız yelekleri falan öreyim soran herkese de kızıma örüyorum dedim olmazsa hediye veririm diyerek başladım alakası yoktur ama niyetlenince oldu,ayrıcada kız bebek isteyenler için kuranda bi dua vardı bebek isteyince 15 gün kadar okudum tabiki kader kısmet bu işler ama ben bunları yaptım Allah hepimize sağlıklı bir şekilde farklı kıyafetler giydirmeyi de nasip etsin,bizim bi akraba derki pazara gidince hep elmamı alıyorsunuz insan portakalda ister
Gecmis olsun cnm kahverengi gibi mi kanaman. Biz bu kadar zor bir hamilelikten sonra 3. Bebegi yaparsak gercekten plaket vermeliler bize
Allah’ım en büyük korkum et kokusuSen dinlen canım, bırak boşver kalsın, bebiş daha önemli şu an, bende bayramdan ve kokulardan inanılmaz korkuyorum şu an eve kapatsam mı kendimi modundayım ya dur bakalım.
Yok yavrum nerdee öyle kahve rengi gelse hiç korkmicam taze gelecek belli akıntımın rengi şuan pembe gittikçe kırmızıya dönecek belliGecmis olsun cnm kahverengi gibi mi kanaman. Biz bu kadar zor bir hamilelikten sonra 3. Bebegi yaparsak gercekten plaket vermeliler bize
Bi de bugün iğnem var olsam mı olmasam mı bilemedim geçen doktorum iğne olma sadece progestanı kullan demişti kullandım geçmişti şimdi ne yapsam bilemedimGecmis olsun cnm kahverengi gibi mi kanaman. Biz bu kadar zor bir hamilelikten sonra 3. Bebegi yaparsak gercekten plaket vermeliler bize
canm arkadaşım söylemişti unuttum şimdi öğrenince yazayım sende korkma moralini yüksek tut bugünlerde geçer yatmak çok zor biliyorum ama elbet geçecekO duanin ismini de alalim canm. Tabi insan farklı olsun istiyor ama 3.ye cesarey eder miyim plesantadan dolayi bilmiyorum. Ama esim kiz cok istiyor ben 3.bebegi deneriz dedigimde yok diyo seni riske atamam ama icinden istediğini biliyorum kiz bebek. Bu bebegim sağlıklı dogsun dogumda bir sikinti cikmasin 36 yasinda tekne kazintisi dusunurum belki Allah izin verirse
Bence kanamanda varken gidip igne olsan olabilirdi faydası var doktoruna danis istersen cnm kanama var igne olayim mi diye. Ya canm insan 4 sene sonra inan unutacak sağlıklı dogduklarinda. Erken dogurmadan zamaninda dogursak bari. Ay valla her gun kötü ruya görmekten her gun acaba kanamam mi geldi demekten bunalıma girdim su 36 haftayu bir gecirseydikBi de bugün iğnem var olsam mı olmasam mı bilemedim geçen doktorum iğne olma sadece progestanı kullan demişti kullandım geçmişti şimdi ne yapsam bilemedim
Surekli.yatmaktan kabizlik baya ilerledi canm resmen tuvalet ve yemek disinda kalkmiyorum. Sola mi yatmaliyim yoksa sirt ustu ayaklarimi dikerek mi.sencecanm arkadaşım söylemişti unuttum şimdi öğrenince yazayım sende korkma moralini yüksek tut bugünlerde geçer yatmak çok zor biliyorum ama elbet geçecek
Aynen ya en büyük korkum erken doğum inşallah zamanında gelir çocuklarımızBence kanamanda varken gidip igne olsan olabilirdi faydası var doktoruna danis istersen cnm kanama var igne olayim mi diye. Ya canm insan 4 sene sonra inan unutacak sağlıklı dogduklarinda. Erken dogurmadan zamaninda dogursak bari. Ay valla her gun kötü ruya görmekten her gun acaba kanamam mi geldi demekten bunalıma girdim su 36 haftayu bir gecirseydik
Altin o kadar pahali ki suan da ruyan bence guzelAynen ya en büyük korkum erken doğum inşallah zamanında gelir çocuklarımızRüya işlerine hiç girme valla biliyorsun benim rüyalarımı ama bu aralar çok ağlıyorum rüyamda bi de dün gece çeyrek altın topladım bizim evin içinde yerlerde bi tanesi tam altındı benim bebek kesin erkek artık
Nivea kozmetik cnm bence eczane ürünü kullandan daha iyidirKızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz Nivea kullanabiliyormuyuz zararı varmı acaba
Hayırlı olsun ohh kafan rahatladıKızlar hastaneden geldik ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Kuzeyguneyy kuzum sen bayrama girmeden doktorunu arayıp sorsan mı iğne mi yaptırayım fitile devam mı diye .
Hayırlı olsun ohh kafan rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?