- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.821
Hadi gözün aydın canım benimKızlar hastaneden geldik ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Kuzeyguneyy kuzum sen bayrama girmeden doktorunu arayıp sorsan mı iğne mi yaptırayım fitile devam mı diye .
Sebamed olur sanırım oğlumda var 8 yaşındaNivea kozmetik cnm bence eczane ürünü kullandan daha iyidir
Hadi gözün aydın canım benimAradım bakmadı yoğun sanırım bugün tekrar aricam
Ağlamak gülmeye işarettir derler hayırlısıyla rahatlicaz bizde az kaldıAltin o kadar pahali ki suan da ruyan bence guzelbende ruyamda biri cocugunu düşürecem diyor ben diyorum dusurme agliyorum. Allah hayra cikarsin. Ilk 3 ay gecti ama hala dusuk tehlikemiz gecmedi. Insallah bizde son aylarimizi rahat gecirir rahat dogum yapariz zamaninda.
AhahahSağolasın canım. Ay bugün hastaneler bir yoğundu anlatamam sana. Bir hasta çıkmadan diğeri giriyordu herkes bugünü bekliyormuş sanırım :)
Kiz olmasi icin buKız bebeklerde isteksizlik oluyorsa o zaman benimki %1500 Kız olması lazımo kadar isteksizim yani U Umutherzaman
Gözun aydin canim amin insallah hepimizin saglikla kucagina almayi nasib etsinKızlar hastaneden geldik ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Kuzeyguneyy kuzum sen bayrama girmeden doktorunu arayıp sorsan mı iğne mi yaptırayım fitile devam mı diye .
doktor sola yatmamı söylemişti bana,ama sen sürekli o pozisyondan da yoruluyorsundur mecbur döneceksin canm ama sola daha fazla yatSurekli.yatmaktan kabizlik baya ilerledi canm resmen tuvalet ve yemek disinda kalkmiyorum. Sola mi yatmaliyim yoksa sirt ustu ayaklarimi dikerek mi.sence
Çok hafif alt karnım cikmaya basladi ama henüz belirgin bir sey yok
artık hareketleri hissetmeye başlasak ya kızlar ,hamile olduğumun farkına warirdim
Sen dinlen canım, bırak boşver kalsın, bebiş daha önemli şu an, bende bayramdan ve kokulardan inanılmaz korkuyorum şu an eve kapatsam mı kendimi modundayım ya dur bakalım.
Bi de bugün iğnem var olsam mı olmasam mı bilemedim geçen doktorum iğne olma sadece progestanı kullan demişti kullandım geçmişti şimdi ne yapsam bilemedim
Kızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz Nivea kullanabiliyormuyuz zararı varmı acaba
Ayy kızlar bayram temizligi telaşi var galiba bende bugun cam kapi yerler sildim perde indirdim sabah 8 den beri temizlik yaptım sonunda elim ve bacaklarim titredi hemen biseyler yedim e kendime geldim ama temizlik yapmak güzel ya desarj oldum heryer temiz temiz
Gozunaydin canm.Sağolasın canım. Ay bugün hastaneler bir yoğundu anlatamam sana. Bir hasta çıkmadan diğeri giriyordu herkes bugünü bekliyormuş sanırım :)
Off canim kusmak çok kötü cidden azalmadi mi daha 13. Hafta da imissin bu haftadan sonra betahcg azalmaya basliyor 16 da baya azaliyormuş bulanti halsizlik falan yapan hormon sonunda azaliyor yani valla ben okudugumdan beri seviniyoru zaten belirtiler iyi ce azaldi bende bi tek et kokusu igreniyorum afedersin kusmak degil ishal ediyor beni senin de azalacaktır insallahBenim daha hic cikmadi karnim, aksamlari biraz siskinlik oluyor sadece. Kilo da almadim veriyorum az az.
Ben hissediyorum 10.haftadan beri. Bir kac gundur de sanki daha sık ve daha belirgin hissediyorum.
Off benim de kabusum su an bu. Esimin ailesinin evindeyiz su an. Butun akrabalar bir arada. Yakinlar hep ve cok kalabaliklar. Mecbur hepsini gezicez bayramlasmaya, kokulardan vs nasi durucam nasi dayanicam bilmiyorum. Cogu da hamile oldugumu bilmiyor. Olmazsa duramazsam gitmicem geriye kalanlara napim.
Bence doktoruna sor mutlaka. Gerci aramissin ulasamamissin, ulasinca danisirsin, kanama olunva yaptirmani isticektir belki.
Canim mineral filtreli herhangi bir gunes kremi kullanabilirsin. %100 mineral filtreli olmasina ozen goster.
Ahhh ah mis gibi ne mutlu olmussundur. Resmen ici aciliyor insanin ama benim kolumu kaldiracak halim yok. Kusmamak icin surekli yatiyorum. Kalksam kusarim, yemekten yemege tuvaletten tuvalete kalkiyorum bi tek.
aynen yerleri yumoşla sildim mis gibi koktû evAyy kızlar bayram temizligi telaşi var galiba bende bugun cam kapi yerler sildim perde indirdim sabah 8 den beri temizlik yaptım sonunda elim ve bacaklarim titredi hemen biseyler yedim e kendime geldim ama temizlik yapmak güzel ya desarj oldum heryer temiz temiz
Ayy kızlar bayram temizligi telaşi var galiba bende bugun cam kapi yerler sildim perde indirdim sabah 8 den beri temizlik yaptım sonunda elim ve bacaklarim titredi hemen biseyler yedim e kendime geldim ama temizlik yapmak güzel ya desarj oldum heryer temiz temiz
Off benim de kabusum su an bu. Esimin ailesinin evindeyiz su an. Butun akrabalar bir arada. Yakinlar hep ve cok kalabaliklar. Mecbur hepsini gezicez bayramlasmaya, kokulardan vs nasi durucam nasi dayanicam bilmiyorum. Cogu da hamile oldugumu bilmiyor. Olmazsa duramazsam gitmicem geriye kalanlara napim.
Kiz olmasi icin bu
Gözun aydin canim amin insallah hepimizin saglikla kucagina almayi nasib etsin
Sağolasın canım.Gozunaydin canm.
aynen yerleri yumoşla sildim mis gibi koktû ev
20.haftalarda hiç hatırlamak bile istemiyorum o günleri benimki kan pıhtılasmasi yüzünden bebeğe giden damarların tıkanması sonucu olmuştu,şimdi aspirinle başladım hamileligimde peritonologa gidiyorum o takip ediyor,o yüzden o haftalara yaklastikcada stres oluyorum herşey yolunda mi diyeKacinci hafta kaybetmistin canm ilk gebeliginde bebeğini? Bende hep ruyamda biri bebegimi dusurmeye çalışıyor goruyorum. Bende istanbula yola cikmadan gidip kalp atisini duymak istiyorum o korku hic gecmiyor bende
silerken çok mutlu oluyorsun da kalıcı değil kokusu yine de,aslında kokusu kalıcı ne var bildiğiniz yerleri silmek için?ev hep temizlik koksunYumoş mu? Ay bende katsaydım keşke, iyi oluyo mu ki?
Yumoş buğu buğu yapmaz mi canım yoksa güzel kokuyor baya ben sirke yuzey temizleyici bir damla da camasir suyu koyuyorum ozellikle sirke koymak gerekiyor muşYumoş mu? Ay bende katsaydım keşke, iyi oluyo mu ki?
Bende merak ediyorum ama yıllardır bulamadım onu oda parfümü sevmiyorum malesef bi yerde okumustum gunluk.ev de turk kahvesi pisirmek evi guzel kokutur yaziyodu gerci ben günlük pisiriyorum ama telve de olduguicin koku cikmiyor galibasilerken çok mutlu oluyorsun da kalıcı değil kokusu yine de,aslında kokusu kalıcı ne var bildiğiniz yerleri silmek için?ev hep temizlik koksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?