2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hadi gözün aydın canım benim Aradım bakmadı yoğun sanırım bugün tekrar aricam

Ağlamak gülmeye işarettir derler hayırlısıyla rahatlicaz bizde az kaldı

Kız bebeklerde isteksizlik oluyorsa o zaman benimki %1500 Kız olması lazım o kadar isteksizim yani U Umutherzaman
Kiz olmasi icin bu
Gözun aydin canim amin insallah hepimizin saglikla kucagina almayi nasib etsin

Surekli.yatmaktan kabizlik baya ilerledi canm resmen tuvalet ve yemek disinda kalkmiyorum. Sola mi yatmaliyim yoksa sirt ustu ayaklarimi dikerek mi.sence
doktor sola yatmamı söylemişti bana,ama sen sürekli o pozisyondan da yoruluyorsundur mecbur döneceksin canm ama sola daha fazla yat

Çok hafif alt karnım cikmaya basladi ama henüz belirgin bir sey yok

Benim daha hic cikmadi karnim, aksamlari biraz siskinlik oluyor sadece. Kilo da almadim veriyorum az az.

artık hareketleri hissetmeye başlasak ya kızlar ,hamile olduğumun farkına warirdim

Ben hissediyorum 10.haftadan beri. Bir kac gundur de sanki daha sık ve daha belirgin hissediyorum.

Sen dinlen canım, bırak boşver kalsın, bebiş daha önemli şu an, bende bayramdan ve kokulardan inanılmaz korkuyorum şu an eve kapatsam mı kendimi modundayım ya dur bakalım.

Off benim de kabusum su an bu. Esimin ailesinin evindeyiz su an. Butun akrabalar bir arada. Yakinlar hep ve cok kalabaliklar. Mecbur hepsini gezicez bayramlasmaya, kokulardan vs nasi durucam nasi dayanicam bilmiyorum. Cogu da hamile oldugumu bilmiyor. Olmazsa duramazsam gitmicem geriye kalanlara napim.

Bi de bugün iğnem var olsam mı olmasam mı bilemedim geçen doktorum iğne olma sadece progestanı kullan demişti kullandım geçmişti şimdi ne yapsam bilemedim

Bence doktoruna sor mutlaka. Gerci aramissin ulasamamissin, ulasinca danisirsin, kanama olunva yaptirmani isticektir belki.

Kızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz Nivea kullanabiliyormuyuz zararı varmı acaba

Canim mineral filtreli herhangi bir gunes kremi kullanabilirsin. %100 mineral filtreli olmasina ozen goster.

Ahhh ah mis gibi ne mutlu olmussundur. Resmen ici aciliyor insanin ama benim kolumu kaldiracak halim yok. Kusmamak icin surekli yatiyorum. Kalksam kusarim, yemekten yemege tuvaletten tuvalete kalkiyorum bi tek.

Off canim kusmak çok kötü cidden azalmadi mi daha 13. Hafta da imissin bu haftadan sonra betahcg azalmaya basliyor 16 da baya azaliyormuş bulanti halsizlik falan yapan hormon sonunda azaliyor yani valla ben okudugumdan beri seviniyoru zaten belirtiler iyi ce azaldi bende bi tek et kokusu igreniyorum afedersin kusmak degil ishal ediyor beni senin de azalacaktır insallah

a
aynen yerleri yumoşla sildim mis gibi koktû ev

Oh ellerine sağlık, temizlik gibisi yok gerçekten, benimde toz işim ve çamaşır katlama işim kaldı, en sevmediklerim

Eğer gitmeme şansın olursa gitmezsin ne güzel, zaten kolumuzu kaldıracak halimiz yok öyle topuklu ayakkabımı giyeyim fönümü çektireyim mis gibi gezeyim nerdeee :)

Bu arada özellikle mi söylemediniz kimseye, yoksa soranlar öğreniyor modu mu?

Ben sosyal medya kullanmıyorum, bi yerde paylaşım yapmadım, anne tarafım annem sayesinde öğrendi gerçi ama yine de karşılaştıklarımız ya da arayan soranlar öğreniyor sadece.

Kacinci hafta kaybetmistin canm ilk gebeliginde bebeğini? Bende hep ruyamda biri bebegimi dusurmeye çalışıyor goruyorum. Bende istanbula yola cikmadan gidip kalp atisini duymak istiyorum o korku hic gecmiyor bende
20.haftalarda hiç hatırlamak bile istemiyorum o günleri benimki kan pıhtılasmasi yüzünden bebeğe giden damarların tıkanması sonucu olmuştu,şimdi aspirinle başladım hamileligimde peritonologa gidiyorum o takip ediyor,o yüzden o haftalara yaklastikcada stres oluyorum herşey yolunda mi diye

silerken çok mutlu oluyorsun da kalıcı değil kokusu yine de,aslında kokusu kalıcı ne var bildiğiniz yerleri silmek için?ev hep temizlik koksun
Bende merak ediyorum ama yıllardır bulamadım onu oda parfümü sevmiyorum malesef bi yerde okumustum gunluk.ev de turk kahvesi pisirmek evi guzel kokutur yaziyodu gerci ben günlük pisiriyorum ama telve de olduguicin koku cikmiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…