- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #15.761
Gözünaydın canım çok sevindim ne güzel haberlerle geldin bundan sonra keyifli rahat bir hamilelik geçirirsin inş minik erkeğine de sağlıkla kavuşursun inş..Canlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neysebizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim
Inan cok.sevindim ne guzel haberler boyle darısi kanaması olan diger arkadaslarim basınaCanlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neysebizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim
gözün aydin canım sağlıkla al oğlunu kucaginaCanlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neysebizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim
Hayirli olsun canım maşallah size ben kan ilacıni kullanamadim son 2 ay kullanayim diyorum tabi dr uma demedimkizlar biraz iyi haberde ben veririm.16.hafta kontrolüne gittim %99 ķiz dedi yine ,bebisimun parmakları kolu bacağı kaşı belli baya baya yüzü olusmuşdoktor sadece demir ilacı ekledi,şaşırdım açıkçası multivitamin filan gerek yok haftasiyla uyumlu dedi,demir ilacını bugün alıyorum birazda korkuyorum burda mide bulantısı yaptığını okumuştum.bidaki randevu 1 ay sonra bu arada ayrıntılı ultrasonu peritonologlar mi yapio
canimm cokkk sevindim senin adına inşallah başka sıkıntı görmeden getirirsin dünyaya güney bey iCanlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neysebizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim
çok sevindim canm gözün aydınCanlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neysebizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim
Gozunaydin canm artik kurtuldun kanamadan bundan sonra hamileliğin tadini çıkar. Ikinci oğluslarımız da saglikla gelsin insallah
Çok şükür sonunda,senin adına çok sevindim inşallah kalan zamanda daha rahat hamilelik geçiririz hepimiz.
walla çok zor zamanlar geçirdin hepsinin üstesinden geldin moralini yüksek tuttun sevindim senin adına çok
Gözün aydın Şulecim, sağlıkla gelsin Güney'de
Benim kan değerim baya iyi, doktorum henüz demir takviyesine başlamadı. Son ayda zaten çalışmayacağım arayı atlatırsam tamam:)
İşte tastamam o trafiğin içine gireceğim ben
Ben de kızımda 37 bitene kadar çalışmıştım. Doğum iznine ayrıldım 16 gün sonra doğurdum:) Bunda da çalışmak istiyorum ama öyle bir kalça kemiği ve bacak kemiği ağrım var ki beni çalıştırır mı 37'ye kadar bilmiyorum
Benim sağ alt bacağıma geçen hafta bir kramp girdi gece, çığlık çığlığa eşimi uyandırdığımı hatırlıyorum uyku sersemi ama adam bir şey yaşamarı tabiHala kramp giren kaslarım ağrıyor, geçmedi.
Ben de muz, maden suyu her şeyi yiyip içiyorum ama olacaksa oluyor. Doktorum kalsiyum magnezyum çinko içerikli bir takviye yazdı, hem kramp hem de kalça-bacak kemiği ağrıma iyi gelir dedi ama ağrım hiç azalmadı
Gözü aydın canım:)
Allahtan benim çocuğu eşim bırakacak sabahları, sonra da beni bırakacak işe :) Eşim dağıta dağıta gidiyor, sonra herkes işi bitince başının çaresine bakıyor, kendi dönüyor eve:)
Şimdi çocuklar yokken bana da iyi geliyor da öğrenciler gelsin de bakalım nasıl olacak:)) Ben 8 okutuyorum bir de bu sene, bakalım hamile hamile nasıl olacak.
Gözün aydın canım, gelmiş geçmiş olsun tekrar olmasın inşallah. Bundan sonrasında her açıdan çok rahat edersin umarım. Oğluşun da hayırlı olsun :)
Ay canım senin adına ne kadar sevindim anlatamam artık kanamalarının bitmesine. Umarım doğuma kadar sağlıklı bir hamilelelik gecirirsin. Bu arada bebeğin de hayırlı olsun sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin geçen gittiğinde de erkek demişti doktorun diye hatırlıyorum.[QUcanım Sulemrahkuzeyy, post: 57193377, member: 695053"]Canlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neysebizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim
Gözünaydın canım çok sevindim ne güzel haberlerle geldin bundan sonra keyifli rahat bir hamilelik geçirirsin inş minik erkeğine de sağlıkla kavuşursun inş..
Inan cok.sevindim ne guzel haberler boyle darısi kanaması olan diger arkadaslarim basına
gözün aydin canım sağlıkla al oğlunu kucagina
Canlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inanın o kadar mutlu oldum o kadar rahatladım ki üstümden bi yük kalktı sanki rabbim herkese bebeğine sağlık versin Allah bizi evlatlarımızla sağ sağlim kavuştursun inşallah hepinizden Allah razı olsunçok sevindim canm gözün aydın
Gözün aydın canım. İnşallah devamında sorunsuz tatlı tatlı geçirirsin hamileliği.Canlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neysebizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim
Sağol canım Allah razı olsun rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize inşallahGözün aydın canım. İnşallah devamında sorunsuz tatlı tatlı geçirirsin hamileliği.
Herkes isim bile bulmuş bebeklere, biz de hiç seçenek bile yok daha :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Güney bebeği
Bizde seninle ayniyz canm cinsiyeti öğrenelim dedik öğrendik hâlâ hareket yok gerçi ben hep bakıyorum netten de dikkatimi çeken pek yok ne zorGözün aydın canım. İnşallah devamında sorunsuz tatlı tatlı geçirirsin hamileliği.
Herkes isim bile bulmuş bebeklere, biz de hiç seçenek bile yok daha :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Güney bebeği
Canım seninle günlerimiz aynı hayırlı olsun tekrardan kızın bebeğin boyu kilosu kaç cıktı cok merak ediyorum benimkini ne kadar oldu diyekizlar biraz iyi haberde ben veririm.16.hafta kontrolüne gittim %99 ķiz dedi yine ,bebisimun parmakları kolu bacağı kaşı belli baya baya yüzü olusmuşdoktor sadece demir ilacı ekledi,şaşırdım açıkçası multivitamin filan gerek yok haftasiyla uyumlu dedi,demir ilacını bugün alıyorum birazda korkuyorum burda mide bulantısı yaptığını okumuştum.bidaki randevu 1 ay sonra bu arada ayrıntılı ultrasonu peritonologlar mi yapio
yapmisti canim 11+3 tü kıza benziyor demişti:) tesekkur ederim saglikla gelirler insallahgözün aydın canm yeni mi öğrendin yoksa doktorun tahmin yapnışmıydı
Amin canim insallah senin oglusta hayırlı olsun saglikla gelsinler :))) kızdan sonra erkek çocuğu zor gelebilir benim oglan cok hareketli 2 dk durdurmuyor bizi :)Benimde 9 6 tansiyon
Maşallah ne güzel benimde kızıma erkek kardeş :) Rabbin saglicakla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah isteyen herkese bir çocuk nasıp etsin insallah
soylemisti canim %80 kiz diye bugun netleşti :) aynen hep 2 cocuktu hayalim 1 kız 1 erkek nasip etti rabbim :) saglikla gelirler insallah kuzularGözün aydın canım hayırlı evlat olur isallah ne güzel erkegide kizida tadacaksin. Doktor daha oncedende kiz olduğunu soylemis miydi
amin canim sagol :)gözün aydın canım, sağlıkla kucağımıza alalım.
evet canim tahmin etmiştin:) Evet daha cok heyecanlandim açıkçası:)) hep bir kiz bebek hayalim vardi rabbim nasip etti hayirlisiyla saglikla gelirler insallah:)Canım gözünaydın kız istediğini ve ultrason resmini kıza benzettiğimizi hatırlıyorumbenim de bir kızım var oğlum olacak her ikisini yaşayacak olmak çok hoş bir his değil mi
Bizim ailede kiz hiç yok hele esimin ailesi amcalari kuzenleri dahil hep erkek bizede 13 haftada çıkıntı yok büyük olasılıkla kız dendi herkes çok heycanlı özellikle eşim gelip gidip kızım diye seviyor hatta ismiyle sesleniyor ondan sordum canım değişti mi aceba diye. Bende senin gibi istiyorum Allah bana da bir kız bir erkek nasip eder isallah. Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsinsoylemisti canim %80 kiz diye bugun netleşti :) aynen hep 2 cocuktu hayalim 1 kız 1 erkek nasip etti rabbim :) saglikla gelirler insallah kuzular
gözün aydin canım cok sevindim. darisi saglikla kucagina almanaCanlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neysebizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?