2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
[QUcanım Sulemrahkuzeyy, post: 57193377, member: 695053"]Canlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neyse bizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim [/QUOTE]
Ay canım senin adına ne kadar sevindim anlatamam artık kanamalarının bitmesine. Umarım doğuma kadar sağlıklı bir hamilelelik gecirirsin. Bu arada bebeğin de hayırlı olsun sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin geçen gittiğinde de erkek demişti doktorun diye hatırlıyorum.

Gözünaydın canım çok sevindim ne güzel haberlerle geldin bundan sonra keyifli rahat bir hamilelik geçirirsin inş minik erkeğine de sağlıkla kavuşursun inş..

Inan cok.sevindim ne guzel haberler boyle darısi kanaması olan diger arkadaslarim basına

gözün aydin canım sağlıkla al oğlunu kucagina

Hayirli olsun canım maşallah size ben kan ilacıni kullanamadim son 2 ay kullanayim diyorum tabi dr uma demedim

canimm cokkk sevindim senin adına inşallah başka sıkıntı görmeden getirirsin dünyaya güney bey i gözün aydın vallahi su kanamanin bitmesine o kadar sevindim ki anlatamam

çok sevindim canm gözün aydın

Gozunaydin canm artik kurtuldun kanamadan bundan sonra hamileliğin tadini çıkar. Ikinci oğluslarımız da saglikla gelsin insallah

Çok şükür sonunda,senin adına çok sevindim inşallah kalan zamanda daha rahat hamilelik geçiririz hepimiz.

walla çok zor zamanlar geçirdin hepsinin üstesinden geldin moralini yüksek tuttun sevindim senin adına çok

Gözün aydın Şulecim, sağlıkla gelsin Güney'de

Ay canım senin adına ne kadar sevindim anlatamam artık kanamalarının bitmesine. Umarım doğuma kadar sağlıklı bir hamilelelik gecirirsin. Bu arada bebeğin de hayırlı olsun sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin geçen gittiğinde de erkek demişti doktorun diye hatırlıyorum.[/QUOTE]

Gözünaydın canım çok sevindim ne güzel haberlerle geldin bundan sonra keyifli rahat bir hamilelik geçirirsin inş minik erkeğine de sağlıkla kavuşursun inş..

Inan cok.sevindim ne guzel haberler boyle darısi kanaması olan diger arkadaslarim basına

gözün aydin canım sağlıkla al oğlunu kucagina

çok sevindim canm gözün aydın
Canlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inanın o kadar mutlu oldum o kadar rahatladım ki üstümden bi yük kalktı sanki rabbim herkese bebeğine sağlık versin Allah bizi evlatlarımızla sağ sağlim kavuştursun inşallah hepinizden Allah razı olsun

Gözün aydın canım. İnşallah devamında sorunsuz tatlı tatlı geçirirsin hamileliği.
Herkes isim bile bulmuş bebeklere, biz de hiç seçenek bile yok daha :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Güney bebeği

Sağol canım Allah razı olsun rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize inşallah

Bizde seninle ayniyz canm cinsiyeti öğrenelim dedik öğrendik hâlâ hareket yok gerçi ben hep bakıyorum netten de dikkatimi çeken pek yok ne zor

Canım seninle günlerimiz aynı hayırlı olsun tekrardan kızın bebeğin boyu kilosu kaç cıktı cok merak ediyorum benimkini ne kadar oldu diye

Benimde 9 6 tansiyon

Maşallah ne güzel benimde kızıma erkek kardeş :) Rabbin saglicakla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah isteyen herkese bir çocuk nasıp etsin insallah
Amin canim insallah senin oglusta hayırlı olsun saglikla gelsinler :))) kızdan sonra erkek çocuğu zor gelebilir benim oglan cok hareketli 2 dk durdurmuyor bizi :)

Gözün aydın canım hayırlı evlat olur isallah ne güzel erkegide kizida tadacaksin. Doktor daha oncedende kiz olduğunu soylemis miydi
soylemisti canim %80 kiz diye bugun netleşti :) aynen hep 2 cocuktu hayalim 1 kız 1 erkek nasip etti rabbim :) saglikla gelirler insallah kuzular

Canım gözünaydın kız istediğini ve ultrason resmini kıza benzettiğimizi hatırlıyorum benim de bir kızım var oğlum olacak her ikisini yaşayacak olmak çok hoş bir his değil mi
evet canim tahmin etmiştin:) Evet daha cok heyecanlandim açıkçası:)) hep bir kiz bebek hayalim vardi rabbim nasip etti hayirlisiyla saglikla gelirler insallah:)

soylemisti canim %80 kiz diye bugun netleşti :) aynen hep 2 cocuktu hayalim 1 kız 1 erkek nasip etti rabbim :) saglikla gelirler insallah kuzular
Bizim ailede kiz hiç yok hele esimin ailesi amcalari kuzenleri dahil hep erkek bizede 13 haftada çıkıntı yok büyük olasılıkla kız dendi herkes çok heycanlı özellikle eşim gelip gidip kızım diye seviyor hatta ismiyle sesleniyor ondan sordum canım değişti mi aceba diye. Bende senin gibi istiyorum Allah bana da bir kız bir erkek nasip eder isallah. Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin

gözün aydin canım cok sevindim. darisi saglikla kucagina almana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…