- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #15.781
gönülünüze göre hayırlısıyla olur insallah :)Bizim ailede kiz hiç yok hele esimin ailesi amcalari kuzenleri dahil hep erkek bizede 13 haftada çıkıntı yok büyük olasılıkla kız dendi herkes çok heycanlı özellikle eşim gelip gidip kızım diye seviyor hatta ismiyle sesleniyor ondan sordum canım değişti mi aceba diye. Bende senin gibi istiyorum Allah bana da bir kız bir erkek nasip eder isallah. Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin
Sağol canım amin hepimiz inşallahgözün aydin canım cok sevindim. darisi saglikla kucagina almana
İyi akşmlar herkese dun gece bni sivri ısırmış sanırım baya kabarmıştım sabh kalktıgımda. akşama doğru göğüs göbek arasında kırmızı kırmızı nokta şeklinde kabarmış. Bi panikledim alerji mi gitsem mi doktora
Cinsiyetini 17+5 de öğrenerek en geç öğrenme rekorunu kırdım sanırım. Doktor sizin evde ne var dedi, kızımız var dedim iyi ona bir kız kardeş geliyor dedi. Ayy herkes erkek olur inş bu da diyordu ama hem ben hemde annemin kız kardeşi olmadığı için ben hep özenirdim iki bacı büyüyenlere.tabi hayırlısı diye dua ettik. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar ve büyür. Benim kızlarımda ömürlerince iyi geçinip sırtlarını birbirlerine dayarlar inş
Gözün aydın canım rabbim evlatlarına sağlık versin inşallahCinsiyetini 17+5 de öğrenerek en geç öğrenme rekorunu kırdım sanırım. Doktor sizin evde ne var dedi, kızımız var dedim iyi ona bir kız kardeş geliyor dedi. Ayy herkes erkek olur inş bu da diyordu ama hem ben hemde annemin kız kardeşi olmadığı için ben hep özenirdim iki bacı büyüyenlere.tabi hayırlısı diye dua ettik. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar ve büyür. Benim kızlarımda ömürlerince iyi geçinip sırtlarını birbirlerine dayarlar inş
Amin canım inşallah. Hayırlı olsun kızınCinsiyetini 17+5 de öğrenerek en geç öğrenme rekorunu kırdım sanırım. Doktor sizin evde ne var dedi, kızımız var dedim iyi ona bir kız kardeş geliyor dedi. Ayy herkes erkek olur inş bu da diyordu ama hem ben hemde annemin kız kardeşi olmadığı için ben hep özenirdim iki bacı büyüyenlere.tabi hayırlısı diye dua ettik. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar ve büyür. Benim kızlarımda ömürlerince iyi geçinip sırtlarını birbirlerine dayarlar inş
Ne güzel Allah gönlüne göre vermiş sağlıkla gelsin inş prensesevet canim tahmin etmiştin:) Evet daha cok heyecanlandim açıkçası:)) hep bir kiz bebek hayalim vardi rabbim nasip etti hayirlisiyla saglikla gelirler insallah:)
Hayırlı olsun canım çok güzel iki kız da kesinlikle arkadaş yoldaş olurlarCinsiyetini 17+5 de öğrenerek en geç öğrenme rekorunu kırdım sanırım. Doktor sizin evde ne var dedi, kızımız var dedim iyi ona bir kız kardeş geliyor dedi. Ayy herkes erkek olur inş bu da diyordu ama hem ben hemde annemin kız kardeşi olmadığı için ben hep özenirdim iki bacı büyüyenlere.tabi hayırlısı diye dua ettik. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar ve büyür. Benim kızlarımda ömürlerince iyi geçinip sırtlarını birbirlerine dayarlar inş
Gunaydin kizlar dr a gelme sirası bende simdi bekliyorum bakalim heyecan yaptım
Kosucaz peşinden artik kızımda çok hareketli ama akılluydi hâlâda öyle maşallah beni zorlamadi hiç uyku problemi gaz sıkıntısı olmadı hic inşallah bunda ablası gibi olurAmin canim insallah senin oglusta hayırlı olsun saglikla gelsinler :))) kızdan sonra erkek çocuğu zor gelebilir benim oglan cok hareketli 2 dk durdurmuyor bizi :)
Ben oğlumda 17.haftada hissettim hıssetmiş olabılırsın cnm balon patlar gibi oluyo zaten ilk zamanSlm anneler nasılsınız
Simdi dun aksam denk gele elim göbek altindaydi tok karnimaydim bir baloncuk hissettim 4 kere ardarda heyecanlandim sonra tum gece tekrar bekledim ama degil
Arastirdim ilk gebelikte bu kadar erken hissedilmezmis diye
Gaz degil biliyorum cunku nerdeyse hamileligin en basindan beri gaz sikintisi cekiyorum ve o dalgalanmayi taniyorum gaz olunca hem gurultu hem yuruyup gidiyor
Fakat bu hissettigim arkaarkaya 4 kere balon gibi ayni yerde sabitti
Insallah anlatabilmisimdir
Sizce mumkun mu zaten 15. Haftada olmama ragmen bebegim 1 hafta ileriden geliyor
Sizler yasiyor musunuz
Ikinci gebelikte daha rahat anlasilirmis sanirim ama benim ilk daha
Slm anneler nasılsınız
Simdi dun aksam denk gele elim göbek altindaydi tok karnimaydim bir baloncuk hissettim 4 kere ardarda heyecanlandim sonra tum gece tekrar bekledim ama degil
Arastirdim ilk gebelikte bu kadar erken hissedilmezmis diye
Gaz degil biliyorum cunku nerdeyse hamileligin en basindan beri gaz sikintisi cekiyorum ve o dalgalanmayi taniyorum gaz olunca hem gurultu hem yuruyup gidiyor
Fakat bu hissettigim arkaarkaya 4 kere balon gibi ayni yerde sabitti
Insallah anlatabilmisimdir
Sizce mumkun mu zaten 15. Haftada olmama ragmen bebegim 1 hafta ileriden geliyor
Sizler yasiyor musunuz
Ikinci gebelikte daha rahat anlasilirmis sanirim ama benim ilk daha
12 haftalıkken doktor Kıza benziyor dedi, sonra 14 de aynı şeyi başka doktor söyledi, şimdi 18 haftalık olduk ama doktor ufak bi çıkıntı var kilitoris bence dedi ama bazen nadirde olsa ilerleyip erkek de olabilir dedi bu hafta da erkek olsa net belli olmaz mıydı ya? Kafam karman çorman oldu kızlar?
Yok canım ya işte bende onu dedim doktora erkek olsa bu hafta da net olmaz mıydı? Oda bana zaten büyük ihtimalle kız ama olurda erkek çıkarsa sonra bana siz kız demiştiniz dememen için çıkıntıdan bahsetmek zorundayım dedi anca kafamı karıştırdı nasıl anlamaz doktor bende anlamdım? Bide zaten en çok ilk bebek alışveriş için sabırsızlanıyorum:)18. Hafta ve netleşmedi mi? Bence artık erkek iyice belli olurdu herhalde ama yine de beklemeye devam, isim ve alışveriş biraz daha bekleyecek anlaşılan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?