2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
gönülünüze göre hayırlısıyla olur insallah :)

İyi akşmlar herkese dun gece bni sivri ısırmış sanırım baya kabarmıştım sabh kalktıgımda. akşama doğru göğüs göbek arasında kırmızı kırmızı nokta şeklinde kabarmış. Bi panikledim alerji mi gitsem mi doktora

Cinsiyetini 17+5 de öğrenerek en geç öğrenme rekorunu kırdım sanırım. Doktor sizin evde ne var dedi, kızımız var dedim iyi ona bir kız kardeş geliyor dedi. Ayy herkes erkek olur inş bu da diyordu ama hem ben hemde annemin kız kardeşi olmadığı için ben hep özenirdim iki bacı büyüyenlere.tabi hayırlısı diye dua ettik. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar ve büyür. Benim kızlarımda ömürlerince iyi geçinip sırtlarını birbirlerine dayarlar inş

canım bu ara hep böyle oluyo sanırım, benim de özellikle kızımı da ısırınca kocaman kıpkırmızı şişiyor, sonra ufak bi yara şeklinde küçülüyor, korkma istersen ama yine de takipte kal.

gözünüz aydın canım, sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız.

Gözün aydın canım rabbim evlatlarına sağlık versin inşallah

Amin canım inşallah. Hayırlı olsun kızın

evet canim tahmin etmiştin:) Evet daha cok heyecanlandim açıkçası:)) hep bir kiz bebek hayalim vardi rabbim nasip etti hayirlisiyla saglikla gelirler insallah:)
Ne güzel Allah gönlüne göre vermiş sağlıkla gelsin inş prenseserkek bebekleri bilmiyorum yaşamadım ama kız çok hoş bir duygu bıcır bıcır konuşmalar sürekli bebeklerine bakıyor bize çay yapıp içiriyor çok şirin çok tatlı oluyorlar
Hayırlı olsun canım çok güzel iki kız da kesinlikle arkadaş yoldaş olurlar benim de bir kızım var. Şimdi kız olsa arkadaş olurlar erkek olsa farklı bi duyguyu da tatmış oluruz dedim hep. Erkek olacağını öğrendim hayırlı evlat olsunlar sağlıkla gelsinler inş

Amin canim insallah senin oglusta hayırlı olsun saglikla gelsinler :))) kızdan sonra erkek çocuğu zor gelebilir benim oglan cok hareketli 2 dk durdurmuyor bizi :)
Kosucaz peşinden artik kızımda çok hareketli ama akılluydi hâlâda öyle maşallah beni zorlamadi hiç uyku problemi gaz sıkıntısı olmadı hic inşallah bunda ablası gibi olur

Slm anneler nasılsınız
Simdi dun aksam denk gele elim göbek altindaydi tok karnimaydim bir baloncuk hissettim 4 kere ardarda heyecanlandim sonra tum gece tekrar bekledim ama degil
Arastirdim ilk gebelikte bu kadar erken hissedilmezmis diye
Gaz degil biliyorum cunku nerdeyse hamileligin en basindan beri gaz sikintisi cekiyorum ve o dalgalanmayi taniyorum gaz olunca hem gurultu hem yuruyup gidiyor
Fakat bu hissettigim arkaarkaya 4 kere balon gibi ayni yerde sabitti
Insallah anlatabilmisimdir
Sizce mumkun mu zaten 15. Haftada olmama ragmen bebegim 1 hafta ileriden geliyor
Sizler yasiyor musunuz
Ikinci gebelikte daha rahat anlasilirmis sanirim ama benim ilk daha

Ben oğlumda 17.haftada hissettim hıssetmiş olabılırsın cnm balon patlar gibi oluyo zaten ilk zaman

12 haftalıkken doktor Kıza benziyor dedi, sonra 14 de aynı şeyi başka doktor söyledi, şimdi 18 haftalık olduk ama doktor ufak bi çıkıntı var kilitoris bence dedi ama bazen nadirde olsa ilerleyip erkek de olabilir dedi bu hafta da erkek olsa net belli olmaz mıydı ya? Kafam karman çorman oldu kızlar?

Bence hissedilebilir, zaten aradaki farkı da biliyosun :)

18. Hafta ve netleşmedi mi? Bence artık erkek iyice belli olurdu herhalde ama yine de beklemeye devam, isim ve alışveriş biraz daha bekleyecek anlaşılan :)

18. Hafta ve netleşmedi mi? Bence artık erkek iyice belli olurdu herhalde ama yine de beklemeye devam, isim ve alışveriş biraz daha bekleyecek anlaşılan :)
Yok canım ya işte bende onu dedim doktora erkek olsa bu hafta da net olmaz mıydı? Oda bana zaten büyük ihtimalle kız ama olurda erkek çıkarsa sonra bana siz kız demiştiniz dememen için çıkıntıdan bahsetmek zorundayım dedi anca kafamı karıştırdı nasıl anlamaz doktor bende anlamdım? Bide zaten en çok ilk bebek alışveriş için sabırsızlanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…