2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım bazen kızların da genital bolgeleri şiş olabiliyormuş erkek olsa bariz zaten 14ten sonra ben burdayim diyormuş. Ama istersen cinsiyet icin baska bir doktora daha görün derim varmı resmi ultrasyon

Canım bazen kızların da genital bolgeleri şiş olabiliyormuş erkek olsa bariz zaten 14ten sonra ben burdayim diyormuş. Ama istersen cinsiyet icin baska bir doktora daha görün derim varmı resmi ultrasyon
Evet doktorda aynısı söyledi kızlarında şiş oluyor kafamız karışıyor dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı usgye gidicem orda kesin belli olur heralde 20. Haftadan önce öğrenirim diyordum ama büyük konuşmuşum galiba:) dünkü görüntüyü yüklüyorum canım

Eklentiler

• 85D35FDA-4F9C-4704-BA8E-748CDE517228.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
Canım seninle günlerimiz aynı hayırlı olsun tekrardan kızın bebeğin boyu kilosu kaç cıktı cok merak ediyorum benimkini ne kadar oldu diye
canım 16.hafta 144 gr çıktı ama karnım daha büyümedi pek boyunu 18 cm dedi ama bana çok geldi acaba karıştırdı mı anlamadım bu haftada okadar olur mu ki

slm kızlar dün bi arkdaşın bi.kaç sezeryan söylentinsin de sonra gece 4 de ağlıyarak uyandım 7 ye kadar dua ettim evden çıkmadan kendiliğinden doğsun diye galiba çok hassasım sonra sağlık ocağına gittim tansiyonum 13 8 olmuş muhakkak takip et dedi 4 kilo almışım 60 kiloyum i,kalp atışını dinletti 7 kutu decavit verdi doğum sonrası da kullanacaksın dedi 1 kutu da d vit 3 verdi gittiğim iyi oldu,ama döndüğünde kv deme geldim 1 saat de burda ağladım oda kızıyor bana kızımızın da psikoljisini bozacaksın her doğum aynı değil Allah yolunu veriyor diyo ama ben çok duygasılım nedense

Kızlar galiba ilk çatlaklar bende oluştu bebe yağını duşta sürüyorum çıkınca da mi sürsem acaba sizler ne durumdasınız

Ben 12. haftam biter bitmez lierac phytolastil çatlak bakım jeli kullanmaya başladım. Doğuma kadar kullananlar gayet memnun. Ben 4 haftadır kullanıyorum. Umarım işe yarar. Bu ay da hindistan cevizi yağı da kullanmayı düşünüyorum ek olarak.

Slm kizlar dr dan çıktım biz azınlık olan guruba dahiliz kızımiz olucak mış cok şükür kızım sevincinden havaya uctu masallah gelisimi onde dedi dr 15 cm 135 gr mışız ne yeyip iciyosan boyle devam et dedi kan ilacini icmek zorundasın dedi bi de decavit icmeliymisim yanliz bizi 3 hafta da bir cagiriyor ayda bir olmali demi

allah bi kolaylığının verir canım yeterki o haftalara kadar saglikla gelelim şimdilik oraları hiç dusunmuorum

gözün aydın canm çok sevindim maşallah

gözüna aydin kiźlarda çoğaldı,normalde ayda 1 ama insan dayanamıyor,3 hafta daha iyi

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsun babacığının...

gözüna aydin kiźlarda çoğaldı,normalde ayda 1 ama insan dayanamıyor,3 hafta daha iyi
gözün aydın canm çok sevindim maşallah
ayy saģolasın canım

Gözünaydın cnm masallah

hep son haftalarda olur diye düşünmüştüm çatlağı tecrübesizlik işte göğüslerim kıpkırmızı çatladı göbeğimde git gide kızarıyo lireac baktımda çok pahalıydı hindistan cevizi yağını bir deneyeyim

Maşallah canım çok çok güzek sağlıkla gelsin minik prenses sahi ne yiyip içiyorsun merak ettim özellikle dikkat ettiğin şeyler var mı

Maşlahhh bebeşe kaç haftalıksnz suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…