- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #15.801
Canım bazen kızların da genital bolgeleri şiş olabiliyormuş erkek olsa bariz zaten 14ten sonra ben burdayim diyormuş. Ama istersen cinsiyet icin baska bir doktora daha görün derim varmı resmi ultrasyon12 haftalıkken doktor Kıza benziyor dedi, sonra 14 de aynı şeyi başka doktor söyledi, şimdi 18 haftalık olduk ama doktor ufak bi çıkıntı var kilitoris bence dedi ama bazen nadirde olsa ilerleyip erkek de olabilir dedi bu hafta da erkek olsa net belli olmaz mıydı ya? Kafam karman çorman oldu kızlar?
Ben oğlumda 17.haftada hissettim hıssetmiş olabılırsın cnm balon patlar gibi oluyo zaten ilk zaman
Bence hissedilebilir, zaten aradaki farkı da biliyosun :)
Evet doktorda aynısı söyledi kızlarında şiş oluyor kafamız karışıyor dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı usgye gidicem orda kesin belli olur heralde 20. Haftadan önce öğrenirim diyordum ama büyük konuşmuşum galiba:) dünkü görüntüyü yüklüyorum canımCanım bazen kızların da genital bolgeleri şiş olabiliyormuş erkek olsa bariz zaten 14ten sonra ben burdayim diyormuş. Ama istersen cinsiyet icin baska bir doktora daha görün derim varmı resmi ultrasyon
2 Ekimde cevizlibağda Ahmet Gül e gideceğimkızlar ayrıntılıya randevu alanlar var mı?
canım 16.hafta 144 gr çıktı ama karnım daha büyümedi pek boyunu 18 cm dedi ama bana çok geldi acaba karıştırdı mı anlamadım bu haftada okadar olur mu kiCanım seninle günlerimiz aynı hayırlı olsun tekrardan kızın bebeğin boyu kilosu kaç cıktı cok merak ediyorum benimkini ne kadar oldu diye
Kızlar galiba ilk çatlaklar bende oluştubebe yağını duşta sürüyorum çıkınca da mi sürsem acaba sizler ne durumdasınız
allah bi kolaylığının verir canım yeterki o haftalara kadar saglikla gelelim şimdilik oraları hiç dusunmuorumslm kızlar dün bi arkdaşın bi.kaç sezeryan söylentinsin de sonra gece 4 de ağlıyarak uyandım 7 ye kadar dua ettim evden çıkmadan kendiliğinden doğsun diye galiba çok hassasım sonra sağlık ocağına gittim tansiyonum 13 8 olmuş muhakkak takip et dedi 4 kilo almışım 60 kiloyum i,kalp atışını dinletti 7 kutu decavit verdi doğum sonrası da kullanacaksın dedi 1 kutu da d vit 3 verdi gittiğim iyi oldu,ama döndüğünde kv deme geldim 1 saat de burda ağladım oda kızıyor bana kızımızın da psikoljisini bozacaksın her doğum aynı değil Allah yolunu veriyor diyo ama ben çok duygasılım nedense
gözün aydın canm çok sevindim maşallahSlm kizlar dr dan çıktım biz azınlık olan guruba dahiliz kızımiz olucak mışcok şükür kızım sevincinden havaya uctu masallah gelisimi onde dedi dr 15 cm 135 gr mışız ne yeyip iciyosan boyle devam et dedi kan ilacini icmek zorundasın dedi bi de decavit icmeliymisim yanliz bizi 3 hafta da bir cagiriyor ayda bir olmali demi
gözüna aydin kiźlarda çoğaldı,normalde ayda 1 ama insan dayanamıyor,3 hafta daha iyiSlm kizlar dr dan çıktım biz azınlık olan guruba dahiliz kızımiz olucak mışcok şükür kızım sevincinden havaya uctu masallah gelisimi onde dedi dr 15 cm 135 gr mışız ne yeyip iciyosan boyle devam et dedi kan ilacini icmek zorundasın dedi bi de decavit icmeliymisim yanliz bizi 3 hafta da bir cagiriyor ayda bir olmali demi
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsun babacığının...Uzun suredir giremedim foruma bayram arifesinde babamı toprağa verdik çok kötü günler geçirdim strese girdim..
Şimdilerde biraz daha toparladım. Gecen haftada bir oğlum daha olacağını öğrendim.
Bir erkeği babamı canımı kaybettikten sonra bir can gelicek hayatıma
Oğluma nasip olursa babamın adını koymak istiyoruz "Yalçın Efe" Allah'ım bütün hepimizi kötülüklerden korusun inşallah...
gözüna aydin kiźlarda çoğaldı,normalde ayda 1 ama insan dayanamıyor,3 hafta daha iyi
ayy saģolasın canımgözün aydın canm çok sevindim maşallah
gözüna aydin kiźlarda çoğaldı,normalde ayda 1 ama insan dayanamıyor,3 hafta daha iyi[/QUOT
Benim dr sık çağırıyor bakalım bu arada kizlar muyene ucretleri de artmiş 85 tl idi 100 olmuş insallah dogum ucretlerini devlet karsilarda rahat ederiz
Gözünaydın cnm masallahSlm kizlar dr dan çıktım biz azınlık olan guruba dahiliz kızımiz olucak mışcok şükür kızım sevincinden havaya uctu masallah gelisimi onde dedi dr 15 cm 135 gr mışız ne yeyip iciyosan boyle devam et dedi kan ilacini icmek zorundasın dedi bi de decavit icmeliymisim yanliz bizi 3 hafta da bir cagiriyor ayda bir olmali demi
hep son haftalarda olur diye düşünmüştüm çatlağı tecrübesizlik işte göğüslerim kıpkırmızı çatladı göbeğimde git gide kızarıyo lireac baktımda çok pahalıydı hindistan cevizi yağını bir deneyeyimBen 12. haftam biter bitmez lierac phytolastil çatlak bakım jeli kullanmaya başladım. Doğuma kadar kullananlar gayet memnun. Ben 4 haftadır kullanıyorum. Umarım işe yarar. Bu ay da hindistan cevizi yağı da kullanmayı düşünüyorum ek olarak.
Maşallah canım çok çok güzek sağlıkla gelsin minik prensesSlm kizlar dr dan çıktım biz azınlık olan guruba dahiliz kızımiz olucak mışcok şükür kızım sevincinden havaya uctu masallah gelisimi onde dedi dr 15 cm 135 gr mışız ne yeyip iciyosan boyle devam et dedi kan ilacini icmek zorundasın dedi bi de decavit icmeliymisim yanliz bizi 3 hafta da bir cagiriyor ayda bir olmali demi
Maşlahhh bebeşe kaç haftalıksnz suanSlm kizlar dr dan çıktım biz azınlık olan guruba dahiliz kızımiz olucak mışcok şükür kızım sevincinden havaya uctu masallah gelisimi onde dedi dr 15 cm 135 gr mışız ne yeyip iciyosan boyle devam et dedi kan ilacini icmek zorundasın dedi bi de decavit icmeliymisim yanliz bizi 3 hafta da bir cagiriyor ayda bir olmali demi
Ay ne güzel ya gözünaydın masallah kızlar çoğalmaya başladı ptesıde ben ogrenırım inş kızım olmasını çok ıstıyorum oğlum olduğu içinKızım olacakmışşş hahah çok mutluyummmmm 16 cm 205 gram prensesim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?