2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
canım 16.hafta 144 gr çıktı ama karnım daha büyümedi pek boyunu 18 cm dedi ama bana çok geldi acaba karıştırdı mı anlamadım bu haftada okadar olur mu ki
Cok iyimis canım bilmiyorum açıkçası genetiklede alakali olabilir ailede uzun varsa oyle olabilir bakalim bizim ne kadar olacak

Gözünaydın cnm masallah
Sagolasın canim

Maşallah canım çok çok güzek sağlıkla gelsin minik prenses sahi ne yiyip içiyorsun merak ettim özellikle dikkat ettiğin şeyler var mı
Canım ben kilosunu korumak isteyen bi hamileyim esim de dr a dert yandı takti kiloya diye e ama ben de zararli yemiyorum arastirdim bebeğe yararli seyler yiyorum dr da tasdikledi devam dedi kaşra peynir cok kilo aldiriyormuş bebeğe muhakkak yiyorum yumurta kilo yapiyor yine bebege etve bol sebze agirlikli besleniyorum ve her gece uatarken tarcınli süt tatlı hamur isi yememeye calisiyorum yesemde cok az onlar iyi degil dedi dr zaten onlar sana yag yapar bebege faydası olmaz dedi

Kızım olacakmışşş hahah çok mutluyummmmm 16 cm 205 gram prensesim:))
Oyy prensesler çoğaldi gelsin kizlarimiz
Maşlahhh bebeşe kaç haftalıksnz suan
saģolasin canim 16 ya girdik

Arkadaşım normal herkes farklı bir dönemden geçiyor ama herkesin doğumu hamileligi vs. birbirinden çok farklı iyi düşün iyi olsun derim olmadık yere kendini çocuğunu ve karnındaki bebeği üzme derim

Canım senin adına cok sevindim kızında çok sevinmiş ne güzel darısı başımıza işallah

tüh demir ilacını aç karna içcektim tok karna içtim unuttum.bu arada ben henüz baloncuklar hissetmiom pitpitlari ama eşim karnima koyunca kulağını duyuyomuşher sabah işe dinleyip gider oldu

Karın kaçıncı ayda büyür kızlar? Bana karnımın aşağıda olduğunu söylüyorlar hatta 30 Kasım diyen doktor haklı olabilir mi sizce? Gelişimi öndeyse olabilir dedi sorduğum kişiler. Göğüslerim çok büyüdü karnıma baskı oluyor o yüzden mi aşağıda gibi geliyor bana anlayamıyorum

Allah bağışlasın canım .. çok şanslısınız iki duyguyu da tatmış olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…