2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
çok geçmiş olsun

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bu arada ben bebeğim kaç gram sormadım heyecandan doktorda unuttu sanırım şuan çok merak ettim :))

Merhaba kizlar, uzun zamandir yazamadim. Takip etmekte cok zorlandim forumu, cok hizli ilerliyor, ben de okulda cok yogunum, mudur yardimciligina basladim. Aksamlari zaten pert oluyorum eve gelince. Eski mesajlari okurken uyuyakaliyorum hemen. Hemen hemen herkes cinsiyeti ogrenmis, saglikla kucaklarimiza alip buyutmek nasib olsun insaallah. Bir de Kuzeyguneyy adasim kanama alanin gecmis cok ama cok sevindim. Allah tekrarini gostermesin. Saglikla kucagina al insaallah Guney'cigini.

Kuzum ya sağol Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla büyüsün evlatlarımız inşallah sen öğrenmiş miydin cinsiyetini

benim göbek deliğime kadar şişlik çıktı karnımda kilolaysan biraz daha geç belli olabiliyor, ama kasım da doğum asla olamaz karnın aşağı inmiş demeleri içinde 8 ay sonrası olabilir bebeklerimz henüz daha yukarı.çıkmadı zaten aşağıdalar bundan sonra yukarıya doğru çıkacaklar,kasım da doğsa bebek 6 aylık olur

Kilo verdim ama yinede kilom var tabiki. Kalçalarım çok büyüyor aslında karın büyümesine niye bu kadar taktım bilmiyorum. Karnım büyüdüğü zaman hareketlerim sınırlı olacak

kızlar merhaba size bir şey soracağım. benim göğüslerimden sıvı geliyor .. geçen gün akşam 7-8 gibi eşim işten geldi şaşkın şaşkın bana bakıp senin sütlerin mi geldi su mu döktün diyip dalga geçti ben anlamadım önüme bir baktım tişörtüm ıslanmış . bu sabah uyandım bir baktım çarşafa bile bulaşmış ..bu durumu yaşayan bilgisi olan var mı? anneme anlattım senin sütlerin çok olucak galiba diyor

Olabilir canım normal bazen erkenden geliyor sızıntılar olabiliyor ben oğlumda 6 aylıkken gelmeye başlamıştı gerçektende sütüm çok olmuştu

ilk oğlumda 4 aylıkken sütüm akıyordu dediğin gibi hiç elleme sıkma kimseye de söyleme,evet gerçekten çok aşırı sütüm olmuştu bi kaç bebek olsada emzirsem diyordum bencede sütün çok olacak inş

Kilo verdim ama yinede kilom var tabiki. Kalçalarım çok büyüyor aslında karın büyümesine niye bu kadar taktım bilmiyorum. Karnım büyüdüğü zaman hareketlerim sınırlı olacak
karnımız da kalçamızda özgürce büyüyecek yapacak birşey yok ama benim kalça ve bacakta kilo aldı dediğin gibi 2 gündür bol su içip yürüyüş yapıyorum ödem olmasın diye

Bir kaç gündür benimde bir anda karnımın alt tarafı şişti bence artık büyüyorlar. Bebek zaten suan aşağıda neden oyle kasım falan dediki aceba kafasimi karıştı doktorun ocak diyecegine kasım mi dedi aceba. Benim göğüslerim kucucuktu kocaman oldular bu ben miyim diyorum yanlız degilsin yani baska doktorada görün derim

Arkadaşlar lekelenmesi devam eden var mi benim surekli degil ama arada lekem oluyo doktor kanama olmadigi müddetçe korkma dedi ama tedirgin oluyorum kontrollerde bebegim iyi herhangi bi kanama alani ya da sıkıntılı bir durum görünmüyo sebebi nedir ki bitmesi gerekmiyo mu artık görünce modum düşüyo üzülüyorum ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…