2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ah kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama korkma doktorunda dediği gibi kırmızıya dönmedikçe endişe etme öyle öyle bitecek canım benim hiç bitmez sandığım kanamam gitti progestan alıyorsan düzenli olarak kullanmaya devam et inşallah senin de bitecek canım

Insallah canm sagol rahat edemiyorum oyle olunca kisitlaniyorum sanki hareketlerimde
Progestan hap kullaniyodm cok ağir geldi lekem oldugunda alıyorum

Insallah canm sagol rahat edemiyorum oyle olunca kisitlaniyorum sanki hareketlerimde
Progestan hap kullaniyodm cok ağir geldi lekem oldugunda alıyorum
Canım fitil olarak kullan ağızdan alınca bana hiç fayda etmedi o yüzden fitil olarak devam et demişti doktorum 2 ay kullandım bence sende öyle kullan en azından gece yatmadan önce fitil olarak al ve yat canım

Y Yslysl dün konuştuk seninle bi kaç gündür şüphe vardı ama daha bi dikkat eder oldum, sanırım bende bebişi hissediyorum henüz dokunmama tepki vermese de
Hadi iyi küçük küçük zaten hareketler zamanla artacak canım demekki bir kac güne o da tepki vermeye baslayacak artık sanabu arada pazartesiden beri karnım da büyümeye başladı artık goruntudede burdayım diyor afacan senin çıktı mi canım karnın

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bu arada ben bebeğim kaç gram sormadım heyecandan doktorda unuttu sanırım şuan çok merak ettim :))
Teşekkürederim canım benim de aklima gelmediydi soracagim cok şeyi yine unuttum
Bazı hamileler debu ay gelebilir miş ne mutlu sana sütun cok olucak insallah

Kuzum ya sağol Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla büyüsün evlatlarımız inşallah sen öğrenmiş miydin cinsiyetini

11.haftada gittigimde bi cikinti gordum, erkek olabilir ama haftan cok erken henuz, kordon vs de olabilir. Bi dahaki geldiginde netlesir dedi doktorum. 11.haftada cinsiyetle ilgili yorum yapmasina dahi sasirdim ben aslinda. Haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum bakalim. O zaman kesin olarak soyler. 16.haftanin sonu olacak cunku o zaman. Bakalim Rabb'im hayirli saglikli guzel evlatlar versin de cinsiyet onemli degil benim icin. Ilk hamileligimde kizim olmasini asiri cok istiyordum, Rabb'ime sukurler olsun gonlume gore verdi. Bunda da ilk hamile kalmadan once gonlumden kiz geciyordum, kizima yoldas olsun diye, ama hamile kaldiktan sonra kiz olursa kizima yoldas olur, erkek olursa onu da tatmis olurum diye dusunmeye basladim. Bakalim 1 hafta sonra kesin olarak ogrenicez insaallah

Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah

Günaydın canım merhaba, benim karnım da çıktı tabi, 2. Gebelikten sanırım bayaa var şu an. Epeydir de hamile pantolonu kullanıyorum zaten, ilk günler rahatsız ediyordu ama şimdi karın kısmı biraz dolunca rahat ediyorum içinde

İnşallah tepkileşmeye de başlarız minnoşumla. Pazartesi cinsiyet öğrenicez, siz öğrenmiş miydiniz?

Günaydın canım benim ilk daha henüz normal kiyafetlerimi giyiyorum ileleyen günlerde kiyafet alışverişi yapmam gerekecek 12. Haftanin sonunda çıkıntı görmedi büyük ihtimal kız dendi hevesle bekliyoruz bizde salı günü randevumuz bakalım değişmez işallah

İnşallah canım, allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıkla gelsin bebişler.

Herkes cinsiyet ogrenince ben de meraklanmaya basladim. 11.haftada erkek olabilir bir cikinti gordum dedi doktor ama erken bir hafta oldugu icin cok da ciddiye almadim acikcasi. 17 eylulde gitmeyi dusunuyorum bakalim. 17.haftaya girmis olacagim. Insaallah ogrenirim guzelce cinsiyeti de. Eger kesin erkek derse doktorum, kizimin kuculen kiyafetlerini elden cikaricam artik. Buyuk bir ayiklama beni bekliyor bu durumda

Uyanmak benim için çok zor gerçekten kv kahvaltı hazırlıyor erkenden kalkıp ama asla ben kalkıp hazırlayamıyorum sürekli uyumak istiyorum. Kv sen bebek doğunca uyanamazsın gibi geliyor bana diyor ama o zaman farklı olur değil mi kızlar? Öyle dediği zaman korkuyorum ya bebeğime yetemezsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…