2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gunaydin kizlar bu hafta is basldigi icin zaman cabuk gecti ama ağırlaştığımi hissediyorum mide yanmalarim cok oluyor ilk gebelikte 6.aydan sonra olmustu mide yanmalarim simdi 4.ayda basladi. Sirtima vuran agrilarda oluyor. Boyle durumlari yasayanlar var m8

öyle bir uyanıyorsun ki...hamileyken bende uyurdum hep ama doğunca bebek ıhhh dese zıplayıp kalkıyorsun şimdiden onu düşünme yaşa ve gör

canm nasıl gidiyorsun işe tehliken geçti mi?mide yanları bende var yediğimiz şeylere görede yanıyor en çokta demir hapını içince artıyor

canm nasıl gidiyorsun işe tehliken geçti mi?mide yanları bende var yediğimiz şeylere görede yanıyor en çokta demir hapını içince artıyor
Mecbur ise gidecem canm kanama olmadigi surece rapor vermiyorlar zaten kanamam olmasinda ise de gideyim zaten müdürüm halden anlayan biri cok yardimci oluyor. Sabahciyim zaten oglen evde olucam. Benide demir ilacimı yapti acaba gece uyutmuyor ya süticiyorum gene geçmiyo.sen nasilson cinsiyet kesinlesti mi?

Ben hala ogrenemedim cnm. Bana da 12.haftada acilde çıktığım dr erkeğe benziyor ama çok erken kesin olmasi için beklemelisin demişti. Geçen hafta 16.hafta kendi dr um pozisyon uygun olmadigindan kiza benziyor cikinti yok gibi ama üçlü testte bakarız söylerim demişti. Şimdi heyecanla ayin 17 sini bekliyorum. Kız erkek farketmez tabi sağlıklı olsun yeter ki kuzular. Ama işte insan merak ediyor ve haliyle bilmediği için hiçbişey alamıyor . İnş sende öğrenirsin Rabbim gönlündeki ni nasip etsin.

Günaydın cnm bnm ilk gebeligim. Mide yanması bu hafta acayip derecede rahatsız ediyor. Bende 4.ay dayım. Yalnız değilsin olmadı ptesi sağlık ocagina gaviskon yazdirayim diyorum. Bu şekilde çok zor ne yesem yanıyor. Önce süt ve elma yla bastiriodum. Ama şimdi fayda etmiyor sade soda iyi geliyor bi tek onunla rahatlayabiliyorum dene istersen.meyveliler yasak bilgin olsun yani bnm dr um sade icebilirsin demişti.

Sagol canm benim onerilerin icin.Zaten benim mide sıkıntım da var canm sanirim oyle olanlarda daha cok oluyor. Sodayı da iciyorum ama belkide yediklerime biraz daha dikkat etmem gerek bugunlerde istahim cok acildi

Benim oturup oturup kalkinca oluyor, boyle boylu boyluca tum kasiklarim, tas gibi olup baski yapiyormus gibi.
Rahim buyumesinden demisti doktorum bana. Ozellikle benim hapsurdugumda ya da oksurdugum de bir kramp giriyor geciyor bir sey oldu saniyorum valla sonra gecince rahatlıyorum

Sagol canm benim onerilerin icin.Zaten benim mide sıkıntım da var canm sanirim oyle olanlarda daha cok oluyor. Sodayı da iciyorum ama belkide yediklerime biraz daha dikkat etmem gerek bugunlerde istahim cok acildi
Bende de reflü var cnm. Evet dediğin gibi belki bizler mide yanmasıni daha fazla hissedebiliriz.bnmde iştahım açıldı 4 ayda 3 kilo almışım. Ama asıl bundan sonra alicaz sanirim

Bende de reflü var cnm. Evet dediğin gibi belki bizler mide yanmasıni daha fazla hissedebiliriz.bnmde iştahım açıldı 4 ayda 3 kilo almışım. Ama asıl bundan sonra alicaz sanirim
Gecen gün 3 tabak makarna yemisim ustune de pizza yapmistim onu yemistim sabaha kadara uyuyamadim. Hayir yerken de kimse yeme demiyor ben farkinda degilim yerken

Bebegin dgdugunda anne bebek bagı cok başka bişi kuzum senin canın yansa o hisseder o gık dese sen uyanır koşarsın agladıgında göğsün sızlar hiç byle şeyler getirme aklına dogdugunda herşey bambaşka olucak inşallah.

heh aynen canm özellikle geceleri çok oluyor demir ilacı bulantı yapıyor diye akşam 7 gibi falan içiyorum ondan sonra başlıyor yanmalar,bende bidaha gitmedim çok sık ultrasona girmek istemiyorum ayrıntılıyı bekleyeceğim inşallah

Günaydın kızlar benımde dünden beri miğdem çok yanıyor bide tansıyonum düşük bi kaç gündür
Canım ben mide yanmasi nasıl anlamıyorum ama mide bulaniyor kusuyorum ve tansiyonum sürekli düşük kafamı kaldıramıyorum yastiktan doktoru aradım 2. Uc aylık dönemde daha fazla gorulurmus tansiyon düşüklüğü ilaç önermiyorum dedi kafanın altina yastık koyma ayaklarının altına yastık koy dinlen dedi tuzu biraz arttır 3 öğün yiyorsan 6 öğün ye dedi aralarda meyve atıştır dedi bakalım dünden beri öyle yapıyorum suan 9 a 5 ama fena değilim sende dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…