2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende bu hafta is basi yaptim hamileyim diye klima yakinina verdiler bi yandan iyi bi yandan kotu mide yanmam benimde erken basladi oglumda 7. Ayda baslamisti

Benımde 9 a 7 bi yandaşında migrenim tutuyo sürekli acıkıyorum zaten ptesı kontrol var bakalım ne dıcek dr

Zaten erkek olsa kesin gösterirdi cnm kiz bence. Allah saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Bende bu hafta is basi yaptim hamileyim diye klima yakinina verdiler bi yandan iyi bi yandan kotu mide yanmam benimde erken basladi oglumda 7. Ayda baslamisti
Aman cnm dikkat et klima carpmasi ıyi olmaz direkt sana gelmesin yukari falan ayarla. Benimde oglum 1.sinifa basliyor onun telasi var ayni zamanda calisma hayati mide yanmasi insallah zaman hizli gecer kucagimiza saglikla aliriz bebeklerimizi

Gecen gün 3 tabak makarna yemisim ustune de pizza yapmistim onu yemistim sabaha kadara uyuyamadim. Hayir yerken de kimse yeme demiyor ben farkinda degilim yerken
Maşallah cnm senin iştah baya baya açılmış. Bn o kadar yiyemiyorum. Pizza dedin de onda sucuk salam falan var bence o tür şeyler yememelisin . Canın isterse tadimlik ye tabi bebis için

Maşallah cnm senin iştah baya baya açılmış. Bn o kadar yiyemiyorum. Pizza dedin de onda sucuk salam falan var bence o tür şeyler yememelisin . Canın isterse tadimlik ye tabi bebis için
Salam sosis normalde de yemem canm sucukta organik kasap sucugu bir daha yemem zaten hamur isi mahvoldum çünkü cok lezzetliydi gerci. Kasap sucugu da mi yemek yasak ?

Aman cnm dikkat et klima carpmasi ıyi olmaz direkt sana gelmesin yukari falan ayarla. Benimde oglum 1.sinifa basliyor onun telasi var ayni zamanda calisma hayati mide yanmasi insallah zaman hizli gecer kucagimiza saglikla aliriz bebeklerimizi
Canm yukarı kaldırın diyorum illerden hemen biri çıkıyor bize serinlik gelmiyor diye puff kış gelsin artık istiyorum.pazartesi izin alıcakmısın senin işin daha zor benden ben kreşe götürüyorum ama okul bambaşka Allah yardımcın olsun

Yok canm izin almicam zaten babasi ile ayni okulda benim oglan o ilgilenir. Aynen bende kış gelsin istiyorum canim portakal suyu istiyor çünkü

Canlar az önce uzandım tv bakıyordum sonra öksürme hissi geldi sadece öhö dedim yani sert bile öksürmedim ona rağmen sol kasığıma öyle bi sancı girdi ki yemin ederim acıdan kıvrandım ağladım kendime gelemedim çok kötüydü ilk defa bu kadar canım yandı nasıl korktum anlatamam bebeğim karnımın ortasında toplanıp sertleşti inşallah içeride durumlar iyidir o sancı saplanınca içimden bişe koptu sandım inşallah kanamam falan gelmez dimi

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ? Bu aralar pek giremedim doğru:) iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız?
Anladım canim oyle oluyor bazen biz de iyiyiz şükur okul telaşimiz basliyor insallah kizim1 . Sinifa basliyor alisveris falan bana da meşgale olucaklar hem de baya Allah dan doğum 2. Döneme geliyor yoksa işim zordu

Yok canm bende de oluyor doktor olabilir öyle seyler korkma demisti ondan uzaninca geciyor bende sende gecti mi?

Hep aynı şeyi demiş gibi olucam ama pozitif düsun bisey olmamiştir de brnce bebege ve kendimize en buyuk zararımiz kaygılarımiz hem.olur öyle şeyler ben 1. Gebeligim de çok yasadım uzanip bisey alamazdım yatakda ayaklarimı azıcik uzatsam.acırdikarnim ama bisey olmuyor meraklanma

Haklısın canım ara ara öksürünce hapşırınca sancı giriyordu zaten ama bu seferki çok acı vericiydi resmen iki büklüm kalakaldım ağladım korktum o yüzden

İşallah birşey olmaz canım bende sık sık oluyor o şekilde ağrı suana kadar kanamaya sebep olmadı bende sendede olmaz işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…