- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #15.921
Ben hala ogrenemedim cnm. Bana da 12.haftada acilde çıktığım dr erkeğe benziyor ama çok erken kesin olmasi için beklemelisin demişti. Geçen hafta 16.hafta kendi dr um pozisyon uygun olmadigindan kiza benziyor cikinti yok gibi ama üçlü testte bakarız söylerim demişti. Şimdi heyecanla ayin 17 sini bekliyorum. Kız erkek farketmez tabi sağlıklı olsun yeter ki kuzular. Ama işte insan merak ediyor ve haliyle bilmediği için hiçbişey alamıyor . İnş sende öğrenirsin Rabbim gönlündeki ni nasip etsin.
Rahim buyumesinden demisti doktorum bana. Ozellikle benim hapsurdugumda ya da oksurdugum de bir kramp giriyor geciyor bir sey oldu saniyorum valla sonra gecince rahatlıyorum
Canlar az önce uzandım tv bakıyordum sonra öksürme hissi geldi sadece öhö dedim yani sert bile öksürmedim ona rağmen sol kasığıma öyle bi sancı girdi ki yemin ederim acıdan kıvrandım ağladım kendime gelemedim çok kötüydü ilk defa bu kadar canım yandı nasıl korktum anlatamam bebeğim karnımın ortasında toplanıp sertleşti inşallah içeride durumlar iyidir o sancı saplanınca içimden bişe koptu sandım inşallah kanamam falan gelmez dimi
Ay aynen öyle oluyor canım ya o kadar acıdı ki anlatamam yani gözümden yaşlar geldi ilk defa bu kadar canım yandıAmin canim. Allah hepimize gonlumuzdekini nasib etsin insaallah. Saglicakla tabi. Artik bekleyip gorecegiz ne yapalim
Ay oksurme ve hapsirma sonrasi o kasik agrisi bende de oluyor. Acayip felaket birsey. Acidan kivraniyor insan. Sanki icers3 baglar falan kopuyor etler birbirinden ayriliyor gibi oluyor. Ama bacaklarimi karnima dogru cekecej vakit bulabilirsem o zaman bi tık daha az oluyor agri.
Cnm bi defayla bişey olmaz. Bnm dr um salam sosis sucuk asitli içecekler ve tatlı hepsini yasakladiSalam sosis normalde de yemem canm sucukta organik kasap sucugu bir daha yemem zaten hamur isi mahvoldum çünkü cok lezzetliydi gerci. Kasap sucugu da mi yemek yasak ?
kolay gelsin canım bende yanlız yapamıyorum esim evde oldugunda onunla yapiyoruz yavas yavas sen neler yaptın ben domates konserve yaptımMaşaallah çoğu kişide okul kreş telaşı başlamış. Benim kızım küçük olduğundan benim en buyuk telaşım kışlık hazırlıklarsizde durumlar nasil yapabildiniz mi birşeyler
Benimkide acken hareketleniyor her sabah ozellikle hareketli tokken tık yok sanırım acliga tahammülu yok paşanın.Cnm bi defayla bişey olmaz. Bnm dr um salam sosis sucuk asitli içecekler ve tatlı hepsini yasakladihepsi hariç tatlı dan vazgecemiyorum . Ki ilk 3 ay tatlidan tiksinmistim hep eksi yiyordum. Napayım ama az da olsa yiyorum bebis için tatlidan sonra hemen hareketleniyor kuzum.
Gecen hafta yaptim canm baya bir sey koydum buzluga. Doguma iki aya kala da pogaca börek yapıp koyarim dogumda gelen misafirler icinMaşaallah çoğu kişide okul kreş telaşı başlamış. Benim kızım küçük olduğundan benim en buyuk telaşım kışlık hazırlıklarsizde durumlar nasil yapabildiniz mi birşeyler
Aynen bizde öyleyiz canim eşimle hallediyoruz. O olmasa zaten tek çok zor. Gecen yıl konserveleri bir gunde yapmıştık cok yorucu olmuştu . Bu defa iki gün domates konservesi yaptik. Biber kurutmalari tamam yarin da patlican yapacağız inş . Recellerde tamam sayilir . Bi kahvaltılık acı sos kalıyor . Ben bu yıl meyve suyu için vişne alıp buzluğa atamadım. Çok seviyorum kendilerini ama kısmetkolay gelsin canım bende yanlız yapamıyorum esim evde oldugunda onunla yapiyoruz yavas yavas sen neler yaptın ben domates konserve yaptımbu haftada erik aldım konsantre meyve suyu yapıcaz işallah
Ben kurutma yapamiyorum hava nemli diye visneyi bende yapamadım. Erik seftaliyle idare edecegiz artik.Hic bir sey yapacak halim yokta esim getiriyor mecbur yapıyoruz birlikte, ama dogumdan once poğaça falan yapip dolaba atacakmissin bunu bende yapayim cok iyi fikirmiş hoşuma gittiAynen bizde öyleyiz canim eşimle hallediyoruz. O olmasa zaten tek çok zor. Gecen yıl konserveleri bir gunde yapmıştık cok yorucu olmuştu . Bu defa iki gün domates konservesi yaptik. Biber kurutmalari tamam yarin da patlican yapacağız inş . Recellerde tamam sayilir . Bi kahvaltılık acı sos kalıyor . Ben bu yıl meyve suyu için vişne alıp buzluğa atamadım. Çok seviyorum kendilerini ama kısmet
Iyi ya masaallah cok iyi . Güle güle yiyin insaallah . Aynen bende düşünüyorum cok rahat oluyor kurabiye falanda çıkarınca tazecik.Gecen hafta yaptim canm baya bir sey koydum buzluga. Doguma iki aya kala da pogaca börek yapıp koyarim dogumda gelen misafirler icin
Dedigin gibi erik şeftalide güzel. Hakikaten kurtarıcı oluyor buzlukta kurabiye pogaca işiBen kurutma yapamiyorum hava nemli diye visneyi bende yapamadım. Erik seftaliyle idare edecegiz artik.Hic bir sey yapacak halim yokta esim getiriyor mecbur yapıyoruz birlikte, ama dogumdan once poğaça falan yapip dolaba atacakmissin bunu bende yapayim cok iyi fikirmiş hoşuma gitti
Aynen canm cok mantikli birde benim oğlum 1.sinif ona beslenme koyarim börek falan lohusa lohusa rahatlik olur.bende kolikten cok korkuyorum canm ben oglumda hiç yaşamadım ondan bilemiyorum ama yasayan anneler cok zorluk cekmis. Insallah bebeklerimiz saglikli gazsiz hayirli evlat olurlar.Iyi ya masaallah cok iyi . Güle güle yiyin insaallah . Aynen bende düşünüyorum cok rahat oluyor kurabiye falanda çıkarınca tazecik.
Kızımda cok işime yaradı hem dogumda hemde bebek görmelerinde . Kolikti 7 saat hic durmadan ağladığını biliyorum . Ailelerimizle ayrı sehirlerdeyiz. Cevre geniş ama yardimci olacak kimse yoktu . Görmeye gelecekleri zaman Bende eşim evde olunca üç dört cesit yapip atıyordum. Misafirin geleceği gunde tatlısını falan yapıp öyle ağırlıyorduk . Ne günlerdi ama
kotu griple agridan,burun akintisindan uyuyamiyorum. saka gbi ucumuz de hastayiz,esimle ayni anda grip olduk. ablama geldik hava cok sogudu,biz de guzelce yedik o soguk havayiHerkes uyumus mu ?
Aminn.Aynen canm cok mantikli birde benim oğlum 1.sinif ona beslenme koyarim börek falan lohusa lohusa rahatlik olur.bende kolikten cok korkuyorum canm ben oglumda hiç yaşamadım ondan bilemiyorum ama yasayan anneler cok zorluk cekmis. Insallah bebeklerimiz saglikli gazsiz hayirli evlat olurlar.
Cok gecmis olsun canim bolca sogan sarimsak tüket..kotu griple agridan,burun akintisindan uyuyamiyorum. saka gbi ucumuz de hastayiz,esimle ayni anda grip olduk. ablama geldik hava cok sogudu,biz de guzelce yedik o soguk havayi
Ah canım sizde bizim gibi olmuşsunuz çok geçmiş olsunkotu griple agridan,burun akintisindan uyuyamiyorum. saka gbi ucumuz de hastayiz,esimle ayni anda grip olduk. ablama geldik hava cok sogudu,biz de guzelce yedik o soguk havayi
Çok geçmiş olsun canımkotu griple agridan,burun akintisindan uyuyamiyorum. saka gbi ucumuz de hastayiz,esimle ayni anda grip olduk. ablama geldik hava cok sogudu,biz de guzelce yedik o soguk havayi
Cok gecmis olsun.kotu griple agridan,burun akintisindan uyuyamiyorum. saka gbi ucumuz de hastayiz,esimle ayni anda grip olduk. ablama geldik hava cok sogudu,biz de guzelce yedik o soguk havayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?