2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Doktorum yurt dışındaymış, kontrolümüz haftaya kaldı cinsiyeti öğrenme de hayırlısı olsun bakalım. İyi pazarlar herkeslere..

Canlar ya e bebekte hastane çıkışları hala indirimde alsam mı acaba cinsiyetimiz netleşti kanamamda bitti çok şükür alsam mı acelemi ediyorum sizce ama almamak içinde kendimi zor tutuyorum ne yapcam ben ya
Canim ben dayanamayıp aldım geldiler cook güzeller

Aldıklarım bunlar . Biraz papyonlu fazla olmus ama aldiktan sonra farkettim

Eklentiler

• 20180909_205722.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20180909-204952.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 20180909_205633.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 20180909_205554.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20180909-204810.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20180909-205001.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20180909-205932.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20180909-205941.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 71
Canlar ya e bebekte hastane çıkışları hala indirimde alsam mı acaba cinsiyetimiz netleşti kanamamda bitti çok şükür alsam mı acelemi ediyorum sizce ama almamak içinde kendimi zor tutuyorum ne yapcam ben ya
Ben de bugün gezdim mağazaları. Elim gitti geldi, bıraktım ama hepsini. Kendime mukayyet olmaya çalışıyorum. Şimdilik başarıyorum

Ben aziz bebenin 3 tane 5li yenidoğan seti ve 2 takım da 3 ay olan takımlardan aldım burda da resimlerini paylaşmıştım. Kalitesi çok güzel kutularından çıkarıp tek tek baktım çok tatlılar tavsiye ederim canım 25-30 liraya o kalitede bulmak da imkansız. Allahın izniyle sağlıkla kavuşur ve giydiririz inş duamız böyle. Bişey olur alma mantığı çok alakasız geliyor bana. Her zaman risk var ki bilemiyoruz Allah sağlık versin inş..

Allah korusun . Giydirmek nasip olur insaallah . Benimki de öyle dedi bu fiyata bulunmaz dedim tutamadım kendimi
Ay bende tutamıyorum alıcam galiba :))

Ben de bugün gezdim mağazaları. Elim gitti geldi, bıraktım ama hepsini. Kendime mukayyet olmaya çalışıyorum. Şimdilik başarıyorum
Ben daha fazla mukayyet olamıcam kendime

Ay evet hatırlıyorum aldıklarını en çokta Aziz bebenin ürünlerine bayılıyorum çok kaliteliler :))

Aminnn. Sende güle güle sağlıkla giydir canim insaallah .

Ay bende tutamıyorum alıcam galiba :))

Ben daha fazla mukayyet olamıcam kendime

Ay evet hatırlıyorum aldıklarını en çokta Aziz bebenin ürünlerine bayılıyorum çok kaliteliler :))
Cassiopeninkiler de cok kaliteli canım . Cokta şıklar . Benim bir takim 3 -6 ay kışlık olanda 1 yaş

Canm bende aynı düşüncedeyim Dr bi sonraki gidişimde farklı cinsiyet der diye henüz bir şey alamıyorum

indirim varken kaçırma canm benim cinsiyet kesin denseydi bende alacaktım çok güzel takımlar var o fiyata kaçmaz

Bende almak istiyorum ama hangi markanın ürünleri daha iyi oluyor bilmiyorum. Eşim şimdiden bez alıp stok yapalım diyor ama aldığımız bez belki bebeğimin tenine uymaz pişirir felan diye erteliyorum. Kıyafet konusunda deli gibi almak istiyorum ama erken diyorlar son zamanlara doğru gidip hepsini birden alırız diyorlar ve İnternetten alışveriş bende olmaz kesin bana kalsa şimdiden beşiğini almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…