2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canlar ya e bebekte hastane çıkışları hala indirimde alsam mı acaba cinsiyetimiz netleşti kanamamda bitti çok şükür alsam mı acelemi ediyorum sizce ama almamak içinde kendimi zor tutuyorum ne yapcam ben ya
Bir iki takım al canım bence indirim bitmeden nasılsa alican sonunda

Canm bende aynı düşüncedeyim Dr bi sonraki gidişimde farklı cinsiyet der diye henüz bir şey alamıyorum

Doktor bana %100 kız dedim ben bile alamıyorum değişir falan neme lazım:)
3 hafta sonra ayrıntılı ultrason var. Orda kesinleşir artık :)
Herkes cicilerini güle güle giydirsin inşallah.

bi de benim 2. kız ya, hurç hurç kıyafet dolu ev, görgüsüz gibi almışız her şeyi, şimdi yeni doğana alınacak tek şey bez. Onun dışında her şey var büyük kızımdan. Bir de size tavsiye kızlar, hastane çıkışı denen şeyden fazla almayın. Herkes farklı şeyleri beğenir ama inanın çocuğun içinde en rahat ettiği şey içine bir çıtlı badi üstüne de uzun kollu tulum. Kipa'nın 3'lü penye tulum takımları ile büyüdü benim kızım. Çocuğun sağı solu açılmadığı ve bel kısmında lastik olmadığı için hem çocuk rahat oluyor, hem de tutması kucağa alması çooooook rahat oluyor. Yok ben hastane çıkışlarını çok kullandım bence güzel diyen de vardır elbet ama benim gibi sıkıntılı bir insansanız, ay orası açıldı aman dur beli yamuldu derdi olmadan çok rahat edersiniz tulum ile. Deneyimli bir anneden tavsiyedir :)

Ya arkadaşlar benim 3 4 gündür göbek deliğim sızlıyo böyle kaşıyor gibi ovunca geçiyor tekrar başlıyor neden oluyor ki hiç yaşayan oldu mu

Günaydın kızlar
Burda sizlere sormak istediğim bişey var cevaplarsanız çok sevinirim
Sanırım biraz morale ihtiyacım var
12.haftaya girdim ama bulantılarım hala devam ediyor tüm hayatım bitti diyebilirim
Gece uykudan uyanıp kusuyorum
Sabahlara kadar kıvranıyorum
Geçer geçer diyor herkes ama ben geçeceğine olan inancımı kaybettim
Dayanamıyorum artık
Benim gibi olup bulantısı geçen arkadaşlar var mı aranızda?
Bugün randevum var serum tedavisi istesem faydası olur mu?
Şimdiden teşekkür ederim

Şimdiye kadar hiç serum taktırmadın mı? İnan biraz olsun rahatlayacaktın keşke taktırsaydın. Genel olarak 12-13 de bitti bulantılarımız ama devam eden arkadaşlarda oldu tabi. İnşallah seninki de bir an önce biter de azıcık rahatlarsın canım. Bugün kontrolde bi serum iste de 3-5 saat rahatla.

Daha önce aldım serum günlerce hatta
Ama maksimum 1 saat iyiydim sonra yine aynı
Hiç beslenemiyorum
İnşallah benim de geçer

Daha önce aldım serum günlerce hatta
Ama maksimum 1 saat iyiydim sonra yine aynı
Hiç beslenemiyorum
İnşallah benim de geçer

O hiç geçmeyecek hissini anlıyorum canım ama şükür ki geçiyor, burada hepimiz kaçar kilo verdik hiç takılma beslenemiyorum diye, bebişlerimiz iyi şükür, az kilo almış olmakta iyi olur Doğum sonrası hem :)

İnşallah geçecek azıcık daha sabır, 12’yi bulmuşsunuz şükür.

Çok teşekkür ederim güzel cevabın için
İnşallah geçer de bende hastalık değil hamilelik yaşarım hayırlısıyla

Aynen canım ben bi takım aldım hastane çıkışı bi tanede abisinden kalma var ben en çok tulumları seviyorum tek parça çok rahat oluyor oğlumda çok kullanmıştım bunda da öyle yapıcam

Günaydınlar, canım başlangıç kilom 62, cinsiyet erkek:)

Canım seni en iyi anlayanlardan biri ben olurum sanırım. Ben neler cektim betim benzim atıyordu kusmaktan. Suan ilaç alıyorum daha iiyiym ama doktorum ben 3 kutu ilaç aldıktan sonra dedi ki Çinlilerin bi bilekliği varmıs bulantıyı kesen ondan al dedi. İlaçlarım bitsin 100 TL fiyatı ondan alcam. Bulantı bilekten beyne mi gidiyormuş ne onu kesiyormus yan etkisi de yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…