- 31 Ekim 2016
- 4.770
- 20.543
- 308
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #15.981
Canım brn 17ye girdim hala kusuyorum ama senin kusmalar erken basladiysa en gec 14te bitmesi lazım göbek bağının oluşmasıyla benim kusmalar 10. Haftada başladığı için doktor gecmedigini söyledi. Moralini yüksek tut seni cok cok iyi anlıyorum ama gececek bu günlerde kontrole gittiginde bakar degerlerine gerek duyarsa ilac takviye ya da serum verebilir. Bana femix omega diye içinde bebek icin gerekli vitamin minarel olan bir ilaç verdi cikarsanda zorla ye dedi. Salma kendini salınca insan daha kötü oluyor. Sen birsey yemesen bile senin depolardan besleniyormus bebegin.Dikkat et kendine canımGünaydın kızlar
Burda sizlere sormak istediğim bişey var cevaplarsanız çok sevinirim
Sanırım biraz morale ihtiyacım var
12.haftaya girdim ama bulantılarım hala devam ediyor tüm hayatım bitti diyebilirim
Gece uykudan uyanıp kusuyorum
Sabahlara kadar kıvranıyorum
Geçer geçer diyor herkes ama ben geçeceğine olan inancımı kaybettim
Dayanamıyorum artık
Benim gibi olup bulantısı geçen arkadaşlar var mı aranızda?
Bugün randevum var serum tedavisi istesem faydası olur mu?
Şimdiden teşekkür ederim
Adı neymiş canım bende alayım bari ben ilaç istemedim doktordanCanım seni en iyi anlayanlardan biri ben olurum sanırım. Ben neler cektim betim benzim atıyordu kusmaktan. Suan ilaç alıyorum daha iiyiym ama doktorum ben 3 kutu ilaç aldıktan sonra dedi ki Çinlilerin bi bilekliği varmıs bulantıyı kesen ondan al dedi. İlaçlarım bitsin 100 TL fiyatı ondan alcam. Bulantı bilekten beyne mi gidiyormuş ne onu kesiyormus yan etkisi de yokmus
canm neyaptın kontrolün bugün müydüA
Adı neymiş canım bende alayım bari ben ilaç istemedim doktordan
56 ile kaldım 60 kiloyum şuanda bende fazladan aldım,senin ki daha iyi 6 aydan sonra daha çok alınıyorGünaydınlaaaar
Musmutlu, enerjik bir sabahtan merhaba herkese. Havalar bayağı serinledi, ben havalarda uçuyorum valla.
Kızlar kilolarınız ne durumda? Ben 67 ile hamile kaldım 65 kiloyum şu an. Herşeyi yiyorum, tatlı, hamurişi filan yemiyorum bir tek ama yine de kilo almıyorum. Herkes alman lazım artık diye baskı yapmaya başladı. Bebeğimin gelişimi de iyi, sizce kilo almak şart mı?
Günaydın canım yemen icmen iyise kilo almaman daha iyi bence cok takma cevredekileri bana da oyle diyorlar bende 56 ile hamilelelige basladim suan henüz 1 kilo almış durumdayım 57 oldum benim kustugum ve tansiyonum düştüğü için gorenler rengin solmus sararmissin çökmüşsün yemek yemiyormusun bebek beslenmiyordur neler neler diyorlar çok takmamak lazım kendimizi bildikten sonraGünaydınlaaaar
Musmutlu, enerjik bir sabahtan merhaba herkese. Havalar bayağı serinledi, ben havalarda uçuyorum valla.
Kızlar kilolarınız ne durumda? Ben 67 ile hamile kaldım 65 kiloyum şu an. Herşeyi yiyorum, tatlı, hamurişi filan yemiyorum bir tek ama yine de kilo almıyorum. Herkes alman lazım artık diye baskı yapmaya başladı. Bebeğimin gelişimi de iyi, sizce kilo almak şart mı?
yok canım yarın sabah kontrolüm bakalım heycanla bekliyoruz sen gittin mi kontrolecanm neyaptın kontrolün bugün müydü
ayy hadi 1 gün kalmışyok canım yarın sabah kontrolüm bakalım heycanla bekliyoruz sen gittin mi kontrole
Günaydın canım yemen icmen iyise kilo almaman daha iyi bence cok takma cevredekileri bana da oyle diyorlar bende 56 ile hamilelelige basladim suan henüz 1 kilo almış durumdayım 57 oldum benim kustugum ve tansiyonum düştüğü için gorenler rengin solmus sararmissin çökmüşsün yemek yemiyormusun bebek beslenmiyordur neler neler diyorlar çok takmamak lazım kendimizi bildikten sonra
Ya aslında biliyorum, kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve aralarda bol meyve ve su tüketiyorum. Yiyorum yani. Onda sıkıntı yok. İçimi rahatlattınız kızlar ya sağolun valla. Yazın 40 derece sıcağında ayağıma çorap giydirmeye çalışan teyzelerden yoruldum valla, insanı korkutuyorlar da56 ile kaldım 60 kiloyum şuanda bende fazladan aldım,senin ki daha iyi 6 aydan sonra daha çok alınıyor
Günaydın kızlar
Burda sizlere sormak istediğim bişey var cevaplarsanız çok sevinirim
Sanırım biraz morale ihtiyacım var
12.haftaya girdim ama bulantılarım hala devam ediyor tüm hayatım bitti diyebilirim
Gece uykudan uyanıp kusuyorum
Sabahlara kadar kıvranıyorum
Geçer geçer diyor herkes ama ben geçeceğine olan inancımı kaybettim
Dayanamıyorum artık
Benim gibi olup bulantısı geçen arkadaşlar var mı aranızda?
Bugün randevum var serum tedavisi istesem faydası olur mu?
Şimdiden teşekkür ederim
Hadi bakalım canım zaten fazla ultrasyona girmek iyi değilmiş bende ayda 1 gidiyorum. Ama 1 ayın dolduysa git bi kontrole hem icin rahatlar hem ne kadar büyümüş onu görürsün valla iple cekiyoruz eşimle o da sabah kalkmış bugün müydü randevu diye soruyor.En cokta cinsiyetini merak ediyorum isallah değişmez ilk kız demiştiayy hadi 1 gün kalmışben 3 hafta sabredip ayrıntılıya gideyim istiyorum ama meraktan da duramıyorum
bıraksalar da sen kendi yaşadıklarınla tecrübe kazansan ama nerde illa herşeye bir şey bulacaklar ,dün eşimin halası da bana diyo senin niye karnın yok daha ki 4 kilo aldım ve baya baya da çıktı karnım ona bile birşey bulduYa aslında biliyorum, kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve aralarda bol meyve ve su tüketiyorum. Yiyorum yani. Onda sıkıntı yok. İçimi rahatlattınız kızlar ya sağolun valla. Yazın 40 derece sıcağında ayağıma çorap giydirmeye çalışan teyzelerden yoruldum valla, insanı korkutuyorlar da
yok canm 2 hafta önce gitmiştim ama sürekli kapatma çabasına girdiği için yaramazım cinsiyetimiz netleşmedi kız gibiyle kaldık İNŞ da öyledir,sana yarın ayrıntılı günü de verir heraldeHadi bakalım canım zaten fazla ultrasyona girmek iyi değilmiş bende ayda 1 gidiyorum. Ama 1 ayın dolduysa git bi kontrole hem icin rahatlar hem ne kadar büyümüş onu görürsün valla iple cekiyoruz eşimle o da sabah kalkmış bugün müydü randevu diye soruyor.En cokta cinsiyetini merak ediyorum isallah değişmez ilk kız demişti
En iyisi takmamak cidden. Haklısın, haklısın deyip geçiceksin.bıraksalar da sen kendi yaşadıklarınla tecrübe kazansan ama nerde illa herşeye bir şey bulacaklar ,dün eşimin halası da bana diyo senin niye karnın yok daha ki 4 kilo aldım ve baya baya da çıktı karnım ona bile birşey buldu
Fiyatı önemli değil canım yeter ki bitsin şu bulantı nerden bulabilirim pekiCanım seni en iyi anlayanlardan biri ben olurum sanırım. Ben neler cektim betim benzim atıyordu kusmaktan. Suan ilaç alıyorum daha iiyiym ama doktorum ben 3 kutu ilaç aldıktan sonra dedi ki Çinlilerin bi bilekliği varmıs bulantıyı kesen ondan al dedi. İlaçlarım bitsin 100 TL fiyatı ondan alcam. Bulantı bilekten beyne mi gidiyormuş ne onu kesiyormus yan etkisi de yokmus
Bugün randevum var serum isteyeceğim ama tek serum alınca 1 saat iyiyim sadece sonra yine aynıCanım brn 17ye girdim hala kusuyorum ama senin kusmalar erken basladiysa en gec 14te bitmesi lazım göbek bağının oluşmasıyla benim kusmalar 10. Haftada başladığı için doktor gecmedigini söyledi. Moralini yüksek tut seni cok cok iyi anlıyorum ama gececek bu günlerde kontrole gittiginde bakar degerlerine gerek duyarsa ilac takviye ya da serum verebilir. Bana femix omega diye içinde bebek icin gerekli vitamin minarel olan bir ilaç verdi cikarsanda zorla ye dedi. Salma kendini salınca insan daha kötü oluyor. Sen birsey yemesen bile senin depolardan besleniyormus bebegin.Dikkat et kendine canım
İnşallah benimki de bıçak gibi kesilirBenim hamileliğimin ilk zamanları çok kötüydü gerçekten 12.haftaya kadar bulantım kusmam oldu sonra birden kesildi 15.haftada yine kusmam oldu ama şimdi çok rahatım geçti gitti çok şükür Serum aldım ama 3 gün faydasını gördüm doktorda öyle dedi 3 gün sonra tekrar kusman başlar dedi. Sık beslenmeye çalış miden kabul etmese bile ye çıkar sürekli Sonra birden geçer inşallah rahatlarsın
o zaman senin ayrintiliya gitmen daha mantikli aynen bakalim bizim yaramaz gosterecek mi kendini. Bakalım ne zamana verir ayrıntıyı da artıkyok canm 2 hafta önce gitmiştim ama sürekli kapatma çabasına girdiği için yaramazım cinsiyetimiz netleşmedi kız gibiyle kaldık İNŞ da öyledir,sana yarın ayrıntılı günü de verir heralde
Gözün aydın canım gönlüne göre olmuş cinsiyeti. Allah sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinSelam kızlar, cumartesi günü kesinleşti benim de bir kızım olacak
Çin takvimi, rus takvimi, bıçak/makas, yüzük hepsinde erkek çıkıyordu :) ters köşe olduk..
Ben de erkek hissediyordum ama için için kız istiyordum..
Doktorum detaylı ultrason için Bağdat cad. de Fetus Prenatal Tanı Merkezi'ni önerdi. 6 Ekim'e Zeki Bey'e randevu aldım.
Geriden de olsa sizleri takip ediyorum, hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum..
Günaydın canım ilk hamileliğimde doktorum ilk 3 ay kilo almanı beklemiyoruz diyordu ben de zaten ilk 3ayda 3 kilo vermiştim bulantı ve iştahsızlıktan. Toplamda 11 kg alarak doğum yapmıştım. Bu hamileliğimde 60 kilo ile başladım 1.5 kilo aldım şuana kadar. Bence çok iyi senin zaten 4aydan sonra iştah artışı bebeğin ve rahmin büyümesi vs hızlı kilo almaya başlıycaz.Günaydınlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?