- 1 Mart 2018
- 657
- 962
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.001
Bulantı için bileklik yazın cıkıyorA
Adı neymiş canım bende alayım bari ben ilaç istemedim doktordan
Canım bulantı için bileklik yaz bi çok sitede satılıyor 100 TL civarı fiyatı yorumları da oku ona göre karar verFiyatı önemli değil canım yeter ki bitsin şu bulantı nerden bulabilirim peki
Bugün randevum var serum isteyeceğim ama tek serum alınca 1 saat iyiyim sadece sonra yine aynı
Bulantı ilaçları işe yaramıyor
Günde 2 kez kullanıyorum ama aynıyım
İnşallah benimki de bıçak gibi kesilir
Tüm hayatım bitti eve kapandım
Hiç sevinemiyorum hamileliğime
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım bulantı için bileklik yaz bi çok sitede satılıyor 100 TL civarı fiyatı yorumları da oku ona göre karar ver
Gözün aydın canım rabbim gönlüne göre vermiş sağlıkla büyüsün inşallahSelam kızlar, cumartesi günü kesinleşti benim de bir kızım olacak
Çin takvimi, rus takvimi, bıçak/makas, yüzük hepsinde erkek çıkıyordu :) ters köşe olduk..
Ben de erkek hissediyordum ama için için kız istiyordum..
Doktorum detaylı ultrason için Bağdat cad. de Fetus Prenatal Tanı Merkezi'ni önerdi. 6 Ekim'e Zeki Bey'e randevu aldım.
Geriden de olsa sizleri takip ediyorum, hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum..
Canım keşke çıksaydın eşinle dışarı belki iyi gelirdi kendini eve kapatmakla bebeğine iyilik yapmıyorsun İnan bana eğer bişe olacaksa her türlü olur biraz morale ve zamana ihtiyacınız var anladım kadarıyla ikinizinde sinirleri bozulmuş düşük yapma sebebin tabiki senin oturuş şeklinle bi alakası yok tamamen bebeğin sağlıksız olmasıyla alakalı bunu eşine güzelce anlat eğer anlamıyorsa doktordan rica et eşine bu durumu o daha iyi anlatabilir ama sana tavsiyem eşin sana yaklaşırsa onu kendinden uzaklaştırma birlikte bişeyler yapın gezin dolaşın vakit geçirin eğer uzaklaştırırsan aranıza aşılmaz bi duvar örersin canım bence hiç gerek yok olanları bi kenara bırakın ve önünüze bakın derim canım4 aylik hamileyim ve dun esim beni kirdi vekafamda soru isaretleriyle birakti ...
Marta dusuk yaptim gerikafali sulalesi benim oturma seklimle dusuk oldugunu soyledi bunu ona acikladigimda ailesini savundu ( kotu niyetle soylemediler kimse istemezdi dusuk oldugunu falan gibi laflar) bu olaydan 2-3 hafta gecmesine ragmen hormonlarmi bilmiorum gittikce gicik kapiorum ailesine hatta esimden de uzaklasiorum onunla birsey yapmak istemiorum dun izin gunuydu bana resmen yalvardi gel disari cikalim falan diye ( evden hata odadan yataktan cikmak istemiorum uyuyorum sanki disari cikarsam bebege birsey olucak korkusu var durmadan agliorum ) iste oda en son patladi bana bilseydim senin boyle oldugunu evlenmezdimde bunu benim dicem yerde onun demesi benim morelimi daha cok bozuyor bunu buraya yaziorum cunku bebege zarari olurmu bilmiorum bu depresif halimden cikamiorum
o 9,2 değil bence canım yaaa yine bakıyorum yine 9 göremiyom..kendş kendini sıkmaEki Görüntüle 2187815 Kızlar geçen hafta ikili test yaptırdım. Aşağıda 9.2 mm yazıyor. Orası ense kalınlığı oluyor galiba canım çok sıkıldı bakınca. Kağıt hastane kaldı. Ben de tam çekmemişim o kalabalıkta. Arada da - var bir şeyle bir şey arası mı acaba. Bilenler varsa yardımcı olabilir midoktor haftasıyla uyumlu dedi buna baktı sonra kan istedi. Öyle bir şey olsa der miydi ya da sonucu mu bekledi bilmiyorum
Bilmiyorum ki saçma sapan yazmış. Ben de yarım çekmişimo 9,2 değil bence canım yaaa yine bakıyorum yine 9 göremiyom..kendş kendini sıkma
benim 11 di 2 tane ampul kullandım geçen sağlık ocağı damlasını da verdi günde 8 damla kullanıyorumMeraba kizlar insallah hepiniz iyisinizdir. Kan tahlili yaptirmistim saglik ocaginda d vitamini 22 cikmis düşük gibi. Sizin nasil degerler. Halbuki multivitaminin icinde d vitamini vardi demek yeterli olmuyor. Arti birde kandaki üre ve kreatin düşük cikmis.
düşük stresini hala atamamışsın sanki canm bi doktorla görüşüp destek alabilirsin ayrıca eşinin tarafının söylediği çok cahilce oturmayla alakası olduğunu nasıl neye göre söylüyorlar4 aylik hamileyim ve dun esim beni kirdi vekafamda soru isaretleriyle birakti ...
Marta dusuk yaptim gerikafali sulalesi benim oturma seklimle dusuk oldugunu soyledi bunu ona acikladigimda ailesini savundu ( kotu niyetle soylemediler kimse istemezdi dusuk oldugunu falan gibi laflar) bu olaydan 2-3 hafta gecmesine ragmen hormonlarmi bilmiorum gittikce gicik kapiorum ailesine hatta esimden de uzaklasiorum onunla birsey yapmak istemiorum dun izin gunuydu bana resmen yalvardi gel disari cikalim falan diye ( evden hata odadan yataktan cikmak istemiorum uyuyorum sanki disari cikarsam bebege birsey olucak korkusu var durmadan agliorum ) iste oda en son patladi bana bilseydim senin boyle oldugunu evlenmezdimde bunu benim dicem yerde onun demesi benim morelimi daha cok bozuyor bunu buraya yaziorum cunku bebege zarari olurmu bilmiorum bu depresif halimden cikamiorum
Canım sakın ama sakın kimsenin ne dediğine bakma nasibi yokmuş o bebeğin o yüzden düşmüş bence insan kendi bebeğinin dusmesini istermi hic. eşinde arada kalmış bence kendi kendine düşünüp dolduruşa getirme derim sen eşinle konuşup normale dönmeye çalış derim. Hem bak nr güzel tehlikeli dönemi atlatmissin 6 ay sonra bebeğini alacaksın kucağına artık kendini ve bebeğe konsatre olman gerekiyor hatta cinsiyeti belliyse çık bebeğine bir kac ufak cici al kafan dağılır. Hiç kimse hiç bir sey için üzülmeye huzursuzlanmaya gerek yok hamileliğinin keyfini çıkar canını sıkanlara da gül geç onlar düşünsün4 aylik hamileyim ve dun esim beni kirdi vekafamda soru isaretleriyle birakti ...
O kadar yazin guneslendigim halde cok dusuk bende hemen ilaca başlıcam canm icimiz dışımız ilac oldu ama tabiki d vitamini cok önemli. Sagol cvbin icin.benim 11 di 2 tane ampul kullandım geçen sağlık ocağı damlasını da verdi günde 8 damla kullanıyorum
Hayirli olsun cnm hakkinda erkek olsa pipi gözükürdü kiza benzettiyse kızdır.SElam kıZlar bugun gıttım dr kıza benzıyor dedi 16 haftalığız bir hafta önde gıdıyomuş erkek olsa gözükürdü dimi
Canım bence 1.2 o 9 değil birşey olsaydı doktor paylaşırdı zaten sıkma canını derimEki Görüntüle 2187815 Kızlar geçen hafta ikili test yaptırdım. Aşağıda 9.2 mm yazıyor. Orası ense kalınlığı oluyor galiba canım çok sıkıldı bakınca. Kağıt hastane kaldı. Ben de tam çekmemişim o kalabalıkta. Arada da - var bir şeyle bir şey arası mı acaba. Bilenler varsa yardımcı olabilir midoktor haftasıyla uyumlu dedi buna baktı sonra kan istedi. Öyle bir şey olsa der miydi ya da sonucu mu bekledi bilmiyorum
Ya aslında biliyorum, kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve aralarda bol meyve ve su tüketiyorum. Yiyorum yani. Onda sıkıntı yok. İçimi rahatlattınız kızlar ya sağolun valla. Yazın 40 derece sıcağında ayağıma çorap giydirmeye çalışan teyzelerden yoruldum valla, insanı korkutuyorlar da
Eki Görüntüle 2187815 Kızlar geçen hafta ikili test yaptırdım. Aşağıda 9.2 mm yazıyor. Orası ense kalınlığı oluyor galiba canım çok sıkıldı bakınca. Kağıt hastane kaldı. Ben de tam çekmemişim o kalabalıkta. Arada da - var bir şeyle bir şey arası mı acaba. Bilenler varsa yardımcı olabilir midoktor haftasıyla uyumlu dedi buna baktı sonra kan istedi. Öyle bir şey olsa der miydi ya da sonucu mu bekledi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?