2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım bulantı için bileklik yaz bi çok sitede satılıyor 100 TL civarı fiyatı yorumları da oku ona göre karar ver

4 aylik hamileyim ve dun esim beni kirdi vekafamda soru isaretleriyle birakti ...

Marta dusuk yaptim gerikafali sulalesi benim oturma seklimle dusuk oldugunu soyledi bunu ona acikladigimda ailesini savundu ( kotu niyetle soylemediler kimse istemezdi dusuk oldugunu falan gibi laflar) bu olaydan 2-3 hafta gecmesine ragmen hormonlarmi bilmiorum gittikce gicik kapiorum ailesine hatta esimden de uzaklasiorum onunla birsey yapmak istemiorum dun izin gunuydu bana resmen yalvardi gel disari cikalim falan diye ( evden hata odadan yataktan cikmak istemiorum uyuyorum sanki disari cikarsam bebege birsey olucak korkusu var durmadan agliorum ) iste oda en son patladi bana bilseydim senin boyle oldugunu evlenmezdimde bunu benim dicem yerde onun demesi benim morelimi daha cok bozuyor bunu buraya yaziorum cunku bebege zarari olurmu bilmiorum bu depresif halimden cikamiorum

Kızlar geçen hafta ikili test yaptırdım. Aşağıda 9.2 mm yazıyor. Orası ense kalınlığı oluyor galiba canım çok sıkıldı bakınca. Kağıt hastane kaldı. Ben de tam çekmemişim o kalabalıkta. Arada da - var bir şeyle bir şey arası mı acaba. Bilenler varsa yardımcı olabilir mi doktor haftasıyla uyumlu dedi buna baktı sonra kan istedi. Öyle bir şey olsa der miydi ya da sonucu mu bekledi bilmiyorum

Gözün aydın canım rabbim gönlüne göre vermiş sağlıkla büyüsün inşallah

Canım keşke çıksaydın eşinle dışarı belki iyi gelirdi kendini eve kapatmakla bebeğine iyilik yapmıyorsun İnan bana eğer bişe olacaksa her türlü olur biraz morale ve zamana ihtiyacınız var anladım kadarıyla ikinizinde sinirleri bozulmuş düşük yapma sebebin tabiki senin oturuş şeklinle bi alakası yok tamamen bebeğin sağlıksız olmasıyla alakalı bunu eşine güzelce anlat eğer anlamıyorsa doktordan rica et eşine bu durumu o daha iyi anlatabilir ama sana tavsiyem eşin sana yaklaşırsa onu kendinden uzaklaştırma birlikte bişeyler yapın gezin dolaşın vakit geçirin eğer uzaklaştırırsan aranıza aşılmaz bi duvar örersin canım bence hiç gerek yok olanları bi kenara bırakın ve önünüze bakın derim canım

o 9,2 değil bence canım yaaa yine bakıyorum yine 9 göremiyom..kendş kendini sıkma

iste yapamiorum yapiorum aksam ciktik bi kafede takildik orda da ayni kafam durmadan benim bu kisiyle aramda ne tur bi iliski olabilir dusunce si var kafama takmiorum 10-20 dk tekrar kafama geri gelior en fazla dusunmedigim uyudugum an saniordum onuda gece uyandim gene ayni dusunceler gecmior geciremiorum kafamdan ://

Meraba kizlar insallah hepiniz iyisinizdir. Kan tahlili yaptirmistim saglik ocaginda d vitamini 22 cikmis düşük gibi. Sizin nasil degerler. Halbuki multivitaminin icinde d vitamini vardi demek yeterli olmuyor. Arti birde kandaki üre ve kreatin düşük cikmis.

benim 11 di 2 tane ampul kullandım geçen sağlık ocağı damlasını da verdi günde 8 damla kullanıyorum

düşük stresini hala atamamışsın sanki canm bi doktorla görüşüp destek alabilirsin ayrıca eşinin tarafının söylediği çok cahilce oturmayla alakası olduğunu nasıl neye göre söylüyorlar .Eşinle aranı bozma şu dönemde en çok bir birinize ihtiyacınız olacak

Canım sakın ama sakın kimsenin ne dediğine bakma nasibi yokmuş o bebeğin o yüzden düşmüş bence insan kendi bebeğinin dusmesini istermi hic. eşinde arada kalmış bence kendi kendine düşünüp dolduruşa getirme derim sen eşinle konuşup normale dönmeye çalış derim. Hem bak nr güzel tehlikeli dönemi atlatmissin 6 ay sonra bebeğini alacaksın kucağına artık kendini ve bebeğe konsatre olman gerekiyor hatta cinsiyeti belliyse çık bebeğine bir kac ufak cici al kafan dağılır. Hiç kimse hiç bir sey için üzülmeye huzursuzlanmaya gerek yok hamileliğinin keyfini çıkar canını sıkanlara da gül geç onlar düşünsün

Canım bence 1.2 o 9 değil birşey olsaydı doktor paylaşırdı zaten sıkma canını derim

Ben 54 kiloyla hamile kaldim, ilk zamanlar bi anda 55.5 oldum. Sonra bulantilar vs derken 51 e indim. Simdi 51.5-52 arasiyim. Bana da herkes ne zaman kilo alcaksin, ne zaman karnin cikcak vs diyip duruyorlar ama takmiyorum hic. Ilk gebeligimde 54 kilodan 47 kiloya dusmustum. 6.ay bitene kadar da hamile kaldigim kiloya donemedim. Ona ragmen kizim hep onden gidiyordu. Son 2 ayda suyum azalip da doktor yaticaksin hep deyince birden 10 kilo aldim. 64 kiloyla doguma gittim. Baslarda fazla almamis olmak avantaj olmustu o yuzden benim icin. Bunda da ayni gibi gidiyorum bakalim. Bu sefer umarim suyum azalmaz da onun stresini cekmem insaallah.

Bence orda 1.2 yaziyor canim. 9.2 olmasi mumkun degil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…