2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
O kadar yazin guneslendigim halde cok dusuk bende hemen ilaca başlıcam canm icimiz dışımız ilac oldu ama tabiki d vitamini cok önemli. Sagol cvbin icin.

D vitamini sentezlenmesi icin gunesin dik geldigi saatlerde ve gunes kremi vs kullanmadan guneslenmek gerekiyo canim. O yuzden etki etmemis olabilir yazin guneslendiklerin.

İnşallah öyledir korktum bir an. Anlamıyordum zaten netten bakayım neymiş bu dedim. 2.5 üstü down sendromu yazıyordu 9.2 diye düşündüm bir an alttan yuvarlayınca korktum

D vitamini sentezlenmesi icin gunesin dik geldigi saatlerde ve gunes kremi vs kullanmadan guneslenmek gerekiyo canim. O yuzden etki etmemis olabilir yazin guneslendiklerin.
Aynen canm bende krem surmeden kaldim ama sanirim depolanmadi bebek emdi. Ilac kullancam artik çünkü güneşe cikacak vaktim yok sağol cvbin icin

SElam kıZlar bugun gıttım dr kıza benzıyor dedi 16 haftalığız bir hafta önde gıdıyomuş erkek olsa gözükürdü dimi

yasanan bir olayi anlaticam arkadasim 4,5 aylik hamileydi kiz dediler 5 ayinda gittiginde etkek demislerdi :) ve kizda tasarimci oldugu icin bataniyesini falan pembe yapmistii

benim olayima gelirsekte 4 hafta once Usakta idrar yolu enfektion yuzunden doktora gitmistim kiz demislerdi istanbula dondum tekrar kontrol et demisti uaktaki doktor erkek dediler bu hafta gitigimde tekrar kiz yani bence bekle iyice buyuyene kadar haha

Sen doğana kadar bekle canm bence bende geçen gittiğimde kız dedi sanki bu kontrol de erkek gidecek gibi geliyor içimden bi ses hep alışverişi 6.aya bırak diyor bi çorap bile almadım daha yavruma.arkadaşım geçen gün gitmiş 10 çift pembe çorap almış bana bakalım Dr ne dicek bu sefer

Orda 9 yazmıyor bence de. 1.2 dir muhtemelen ama çok garip yazmış anlaşılmıyor

Orda 9 yazmıyor bence de. 1.2 dir muhtemelen ama çok garip yazmış anlaşılmıyor
Aynen garip yazmış. Herkese sordum tek tek 1 dediler. Doktor da haftasıyla uyumlu demişti. Öyle bir şey olsa ensede kalınlık var derdi herhalde

Mrblar 2 hafta önce yüzde 90 erkek demişti doktorum hatta e bebek in hastane çıkışlarından almıştım çünkü bacak arasını net görmüştük bugün kontrole gittim %100 erkek
Size bişey sorucam bir sonraki kontrolüm için 19-20 haftalıkken gel dedi. Doktorun özel muayenehanesine gidiyorum radyolojiye mi yönlendireceksiniz diye sordum önce ben ayrıntılı bakıcam sonrasında çocuk kardiyolojisinden sıra alıcaz dedi doğum hastanesine yönlendirecekmiş. Üni hastanesinde de radyoloji inceliyor ama orda asistanlar oluyor onların ölçümlerine güvenmiyorum bu şekilde çocuk kardiyolojisi ayrıntılı inceleyecek dedi. Sizlerin nasıl yapılacak merak ettim 19-20.haftasına gelenler?

evet oyle yapiorum bende son aylarimda alisveris yapmayi planliyorum zaten yurtdisinda dogum olucak orda annemlerle alisveris yaparim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…