2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayirli olsun cnm hakkinda erkek olsa pipi gözükürdü kiza benzettiyse kızdır.

selam canım bence bebeğin kız erkek olsa çıkıntının varlığından bahsederdi. Gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayi nasip eder isallah
kız gibi dıyince insan degısır dıe korkuyor hayırlısı bakalım hakkımızda bencede kesin pipi gözükürdü dıye düşünüyorum :)

Kızlar şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı? Dün akşamdan şu ana kadar geçmedi baş ağrısı. Kendi annem normal hamilelik diyor. Kv her şeyi ona bağlama, yarın ki hastalığın şimdiden bellidir kesin diyor. 6 aydır evliyiz 5 aydır hamileyim ve ağrım olduğu zaman hep buraya yazıyorum neden yalandan yapayım ki? Baş ağrısı için naptıysam geçmiyor önerisi olan var mı?

be
bende senin gibiyim kilo almadım ama bebek haftasiyla uyumlu,bu aylarda çok şart değil sanırım.

bende bugün hep baş.ağrısı çektim dolaptan patates dilimleyim anlına sarmayı dene biraz hafifletiyor

bugun sonunda doktorumu bulduğumu hissettim. ilk defa doktordan çıktığımda eve huzurla ve gülümseyerek döndüm şimdilik herşey yolunda imiş ve haftasıyla uyumlu miniğim ve de büyük ihtimal kız bebek dedi. İhtimal çünkü sağolsun ne yaptıysak bebeğim hiç doğru düzgün dönmedi :-( kımıldıyor ama çok hareketli değil diye ben üzüldüm ama doktor ona çok takılma yorgunsan yada açsan da fazla hareket etmez dedi neyse şimdilik ölçümleri ve kilosu normal inşallah gelişimi normal devam eder. Hepimiz için hayrlısı olsun inşallah

Canim parol aliyorum ben cok agrim olunca. Hamilelikte kullanilabiliyor.

Ben de çok fazla halsizlik var hemen yoruluyorum ilk hamileliğimde böyle değildim nedense belime ağrılar giriyor ilerleyen zamanda ne yapicam bilmiyorum çalışıyorum da siz de durumlar nasıl?

Ben de çok fazla halsizlik var hemen yoruluyorum ilk hamileliğimde böyle değildim nedense belime ağrılar giriyor ilerleyen zamanda ne yapicam bilmiyorum çalışıyorum da siz de durumlar nasıl?

Ben de cok halsizim, hic enerjim yok, cok cabucak yoruluveriyor hemen. Yastan midir nedir bilmiyorum, gun gunu aratiyor sanirim, ilk hamileligimde ben de hic boyle degildim. Simdiden boyleysem ilerleyen haftalarda nasil olcam diye dusunuyorum ben de senin gibi.

Slm hanımlar bende haftasonu kapĺicaya gittim gezi amacli ama gidip gelmemle yuzum gozum inanilmaz şişti cok temiz havaydı o mu gelmedi ki bilemiyorum ama geldigimden beri halsizim hasta gibiyim resmen hamilelik yüzü çöktü bana karnım kocaman erken buhallere ama hava degisikligi midir acaba yoksa simdiden yandım bu arada idrara sıkışıp yerde otururken falan hareketleri belli belirsiz hissetmeye basladim bende

Bende aynisini yazdım şimdi ilerleyen haftalrda napicaz bilmiyorum gerci mevsim degisikliği yasiyoruz bi de hamilelik normaldir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…