2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar uykuyla aranız nasıl? Her sabah geç uyanıyorum önce kv sonra eşim bu saate kadar yatılır mı diyor. Ama öyle tatlı uyku sarıyor ki beni anlatamam.

Uzun zamandır yazmadım herkes iyidir inşallah.Kızım ve bende iyiyiz çok şükür Eşim dün akşam bebeğimizin hareketlerini gördü o kadar büyük şok yaşayıp bağırdı ki ilk defa denk geldi :) gözlerimiz doldu hep dilimden düşürmediğim duam “Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin sağlıkla sıhhatle “”
AMİN

Selam kizlar nasilsiniz? ben sabah erken kalkip ise gidiyorum öğlen gelince de yemek bulasik arada uzaniyorum. Ama hareketli olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Uzandikca bacaklarim agriyor gibi. Tabi plesanta icin kötü mu yapiyorum bilmiyorum cuma günü öğrenicez artik doktor randevum var cok heyecanlıyim plesanta keske yukari cikmis olsa. Hayirlisi diyorum kendime aslinda belkide asagida olmasinda bir hayir var.

Kızlar cidden ben neden böyle aptalım? Kahvaltıya kalkmadığım için kv ile tartıştık beni anneme şikayet edeceğini söyledi bende eşime anlattım eşim annesini haklı görüp birde bana kızdı. Akşam geldiği zaman annesinin üzerine katarak anlatacağını söylediğim için çok sinirlendi bana..benim hayatım böyle ilerleyecek sanırım ... Hamileyim ondan mı bilmiyorum 5 yaşında yeğenim aradı hemen ağlamaya başladım tartışmak beni yoruyor

Canım yukarı çıkacak ben inanıyorum sende atlatacaksın sıkıntılarını inşallah

Canım allah yardımcın olsun eşine de akıl fikir versin sen hamilesin istediğin zaman kalkarsın kayınvalide sana iş yapmıyorsun falan diye de kızıyodur allah bilir. İnşallah kayınvalidenin kızı varsa senin yaşadıklarının aynısını yaşasın anlasın kayınvaliden de.

Sol bacağımda ki ağrı asla geçmiyor ama artık hasta olduğum zaman söylemiyorum..kahvaltıyı erken kalkıp hazırlıyor kv ama cidden uyanıyorum ama çok erken uyanamıyorum Her şeyi hamileliğe bağlama diyorlar. Eşimde artık kalkıp önce bana sonrada anneme kahvaltıyı sen hazırlayacaksın dedi . Ama geceleri ağrılarım yüzünden uyumayıp uyanınca kalkıp masaj yapayım diyen o.. Ablam annemlerde kalıyor, gidip onlarla kalmak istiyorum onlar gelmediği için beni de koymuyorlar. Bizim araba su yakmıyormuş öyle dedi kv.

Ne güzel ya bebeğim olunca bende öyle olurum inşallah. Gece yatmak bile istemiyorum artık uyanamadığım için
İnan alışıyorsun bazen 1 saat falan gec uyandıgı oluyor ben kendim kurulu saat gibi kalkıyorum daha dinç hissediyorum zaten seneye krese vericem sonrada okul falan derken erken kalkmak iyi yani :)

Kıyamam sana ya allah vicdan nasip etsin o kaynana na. Ailen gelip alsa seni olmaz mı biraz kafa dağıtırsın hiç olmazsa çok zor ya ben de seni bi nebze anlayabiliyorum

Merhaba kızlar 10.30 da randevum vardi acil ameliyata girmek zorunda kaldi 1de muayene olabildim kız bebek bekliyorduk erkek dedi pipiyi gösterdi bütün hayallerim yıkıldı neyse Allah sağlık versin dedim sonrada 11 ekime de detaylı ultrasyon verdi o zamana kadar birsey almiyicam herhalde belki değişir umidiyle

aaaaa ben şok senden haber bekliyordum gittin mi.bebek iyimiymiş.diye ama cinsiyetin değiştiğini okuyacağımı hiç düşünmemiştim,inşallah sağlıklı sıhhatli olur hayırlısı diyelim :)

aaaaa ben şok senden haber bekliyordum gittin mi.bebek iyimiymiş.diye ama cinsiyetin değiştiğini okuyacağımı hiç düşünmemiştim,inşallah sağlıklı sıhhatli olur hayırlısı diyelim :)
isallah canım bende oyle dedim sağlıklı olsun da artık 2. Ye kiz olur isallah

10.6 cm boyu 122 gr dedi ağırlığını da nasıl bilemedim kizlar bu haftalarda 15cm falan yazmışlardı cinsiyete kafa takılınca soramadim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…