- 16 Nisan 2018
- 1.178
- 1.401
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.081
Kaç haftalıksn canımm tam olarak10.6 cm boyu 122 gr dedi ağırlığını da nasıl bilemedim kizlar bu haftalarda 15cm falan yazmışlardı cinsiyete kafa takılınca soramadim da
Hayırlı olsun canim bulantılarin gecti miMerhaba kızlar 10.30 da randevum vardi acil ameliyata girmek zorunda kaldi 1de muayene olabildim kız bebek bekliyorduk erkek dedi pipiyi gösterdi bütün hayallerim yıkıldı neyse Allah sağlık versin dedim sonrada 11 ekime de detaylı ultrasyon verdi o zamana kadar birsey almiyicam herhalde belki değişir umidiyle
2 hafta önce boyu 12 cm di sanırım kilosuna da 125 gr demişti ama 16 haftalık görünüyordu gelişim olarak benim günüm tam belli olmadığı için iyimidir bilmiyorum bi.fikrim.yok,bişey olsa söylerdi10.6 cm boyu 122 gr dedi ağırlığını da nasıl bilemedim kizlar bu haftalarda 15cm falan yazmışlardı cinsiyete kafa takılınca soramadim da
Merhaba kızlar 10.30 da randevum vardi acil ameliyata girmek zorunda kaldi 1de muayene olabildim kız bebek bekliyorduk erkek dedi pipiyi gösterdi bütün hayallerim yıkıldı neyse Allah sağlık versin dedim sonrada 11 ekime de detaylı ultrasyon verdi o zamana kadar birsey almiyicam herhalde belki değişir umidiyle
Kizlar bisey sorucam eger hersey yolundaysa doktorunuz kontrole kac hafta da bir cagiriyo ?merak ettim
Canm beni yanlis anlama ama biraz ozelestiri de yapman gerekiyor diye düşünüyorum. Mesela kahvaltiya kalkmamakla bebeginde ac kaliyor kayınvalidende sana kahvalti hazirliyor ve senin kalkmani bekliyorsa bunda art niyet yok senin iyiligin icin istiyor fazla uyumak vitamin eksikliginde de oluyor guzel beslenmelisin. Bence hamilelik bir hastalik degil disari cik gez kendine esine yemekler hazirla yoksa zaman hic gecmez hamilelik seni cok yorar. Insallah dediklerimi yanlis anlamamisindir ama küçük şeylere uzulme diye bunlari söylüyorum.Kızlar cidden ben neden böyle aptalım? Kahvaltıya kalkmadığım için kv ile tartıştık beni anneme şikayet edeceğini söyledi bende eşime anlattım eşim annesini haklı görüp birde bana kızdı. Akşam geldiği zaman annesinin üzerine katarak anlatacağını söylediğim için çok sinirlendi bana..benim hayatım böyle ilerleyecek sanırım ... Hamileyim ondan mı bilmiyorum 5 yaşında yeğenim aradı hemen ağlamaya başladım tartışmak beni yoruyor
Hayirli olsun cnm cinsiyeti öğrenmişin. Ilk bebegindi dimi senin? Pipiyi gördüysen erkege hazirla kendini derim. Kizi bulmak zor oldu ya bu zamandaMerhaba kızlar 10.30 da randevum vardi acil ameliyata girmek zorunda kaldi 1de muayene olabildim kız bebek bekliyorduk erkek dedi pipiyi gösterdi bütün hayallerim yıkıldı neyse Allah sağlık versin dedim sonrada 11 ekime de detaylı ultrasyon verdi o zamana kadar birsey almiyicam herhalde belki değişir umidiyle
16 hafta 5 gün ama 16 hafta 4 günlük dedi doktorKaç haftalıksn canımm tam olarak
Yoktur heralde canım dediğin gibi olsa illa soylerlerdi2 hafta önce boyu 12 cm di sanırım kilosuna da 125 gr demişti ama 16 haftalık görünüyordu gelişim olarak benim günüm tam belli olmadığı için iyimidir bilmiyorum bi.fikrim.yok,bişey olsa söylerdi
Canm beni yanlis anlama ama biraz ozelestiri de yapman gerekiyor diye düşünüyorum. Mesela kahvaltiya kalkmamakla bebeginde ac kaliyor kayınvalidende sana kahvalti hazirliyor ve senin kalkmani bekliyorsa bunda art niyet yok senin iyiligin icin istiyor fazla uyumak vitamin eksikliginde de oluyor guzel beslenmelisin. Bence hamilelik bir hastalik degil disari cik gez kendine esine yemekler hazirla yoksa zaman hic gecmez hamilelik seni cok yorar. Insallah dediklerimi yanlis anlamamisindir ama küçük şeylere uzulme diye bunlari söylüyorum.
Aynen canm bende sana katılıyorum. uyku uykuyu getiriyor. Birde ayak agrisi da yatmaktan oluyor bende oluyor yuruyunce geciyor. Hamilelikte aslinda kontrollu hareketli olmak en sağlıklısı. Valla ben yazin hep yattim plesantadan dolayi ayak agrisi kabizlik gaz hepsi olustu simdi hicbir sikayetim yok. Nerde hareket orda bereket demisler anane moduna gecmem yakindir özlü sözlerdeBende sana katılıyorum canım,Rafhcrmh uyku uykunun hamurudur derler uyudukça uykun gelir, ilk günler bende gözümü açamıyodum ama şimdi normal hayatıma döndüm şükür.
Güne erken başlayıp kahvaltını yapsan sonrasında öğlen yine uyursun istersen illa sabah uyumak zorunda değilsin. Bi dene bakalım bunları, gerçi annene şikayet edince ne olacak bilemedim ya sanki öğretmenin kv’de.
Bence sabah kalk eşinle güzelce kahvaltını yap, İnan. Daha dinç hissedeceksin kendini.
Aynen canm bende sana katılıyorum. uyku uykuyu getiriyor. Birde ayak agrisi da yatmaktan oluyor bende oluyor yuruyunce geciyor. Hamilelikte aslinda kontrollu hareketli olmak en sağlıklısı. Valla ben yazin hep yattim plesantadan dolayi ayak agrisi kabizlik gaz hepsi olustu simdi hicbir sikayetim yok. Nerde hareket orda bereket demisler anane moduna gecmem yakindir özlü sözlerde
Aslında normalde iyiyiz bilmiyorum sinir halinde mi söylüyor? Ben hamile olduğum içn çok mu alınganlık yapıyorum. Sürekli hareketli olduğum zaman hoşuna gidiyor ama. Mesela o yemek yaparken mutfağı toplamam, ya da o başka iş yaparken benim yemek yapmam gibi. Mutlu olmak için daha hareketli ve erken kalkan bir kadın olmam gerekiyor sanırımKıyamam sana ya allah vicdan nasip etsin o kaynana na. Ailen gelip alsa seni olmaz mı biraz kafa dağıtırsın hiç olmazsa çok zor ya ben de seni bi nebze anlayabiliyorum
Canm beni yanlis anlama ama biraz ozelestiri de yapman gerekiyor diye düşünüyorum. Mesela kahvaltiya kalkmamakla bebeginde ac kaliyor kayınvalidende sana kahvalti hazirliyor ve senin kalkmani bekliyorsa bunda art niyet yok senin iyiligin icin istiyor fazla uyumak vitamin eksikliginde de oluyor guzel beslenmelisin. Bence hamilelik bir hastalik degil disari cik gez kendine esine yemekler hazirla yoksa zaman hic gecmez hamilelik seni cok yorar. Insallah dediklerimi yanlis anlamamisindir ama küçük şeylere uzulme diye bunlari söylüyorum.
Gerci ben anane olamıcam da babaanne modu diyelimHaklısın canım, sıcaklar bitti inşallah hepimizde havalar iyice soğumadan yürüyüşe başlayalım; hem kilo almayız hemde doğumumuz kolay olur, hemen toparlanırız.
Bu arada ne varsa eskilerde var, anane modu candır :)
Bende sana katılıyorum canım,Rafhcrmh uyku uykunun hamurudur derler uyudukça uykun gelir, ilk günler bende gözümü açamıyodum ama şimdi normal hayatıma döndüm şükür.
Güne erken başlayıp kahvaltını yapsan sonrasında öğlen yine uyursun istersen illa sabah uyumak zorunda değilsin. Bi dene bakalım bunları, gerçi annene şikayet edince ne olacak bilemedim ya sanki öğretmenin kv’de.
Bence sabah kalk eşinle güzelce kahvaltını yap, İnan. Daha dinç hissedeceksin kendini.
Cok iyi yapmisin canm kafa dagitirsin gecmisi dusunmek senin icin yıpratici yeni bir baslangic yaptiniz bence eskiyi unut sen hayata tutun mutlu ol etrafinda mutlu olsun seninle. Insallah kaynanan ve esinde daha anlayisli olur bundan sonra.Tabikide her derdini anlat biz seni her zaman dinleriz.Evet çok güzel durumu özetledin bence neden yanlış anlayayım? Onları yazdıktan sonra girdim mutfağa yemek yaptım, hem akşam hem öğle yemeğini. Çok beğendi. Daha sonra YouTube da tatlı videolarına bakarken o da kalktı yaptı ama alınganlık gerçekten çok fazla üzerimde. Konuşacak kimsem olmadığı için hemen buraya yazıyorum sizde hemen ilgileniyorsunuz. Daha olumlu bakmam gerekiyor sanırım mutlu olmak için alttan almam da gerekiyor
İnşallah canım, güzel haberlerle geleceksin doktorundan inşallah.Gerci ben anane olamıcam da babaanne modu diyelimaynen canm bende cuma doktora gidecem plesanta çıkmış derse beni kimse tutamaz yürüyüşe hemen baslarim.
En çok istediği şey kahvaltı ama kalkamıyorum, kahvaltı için kalksam bana yardım eder o da diye düşünüyorum yarından itibaren bende erken kalkmayı deneyeyim.
Doğurasım var 3.yu ama esimin aile hep erkek genlerinde var 10 tane dogursam bile erkek olur gibime geliyor. Gerci onemli olan saglikta kizlarda cok tatli ya ogrencilerimden kizlar hep daha uslu sevimliler. Onlari gorunce bazen keske bir kizim da olsa diyorum. Hayırlısı olsun artik super babaanne oluruzİnşallah canım, güzel haberlerle geleceksin doktorundan inşallah.
Anane olamıcam deme daha yol var önümüzde, doğururuz napalım ya
Bi dene bakalım yarın canım, yalnız olmakta cidden zor olur, bence burada birimiz mutlaka oluyor, yaz içinden gelenleri.
Yarın da dene haber ver bize, bak sen iyi olunca pervane oluyorlar etrafında.
Doğurasım var 3.yu ama esimin aile hep erkek genlerinde var 10 tane dogursam bile erkek olur gibime geliyor. Gerci onemli olan saglikta kizlarda cok tatli ya ogrencilerimden kizlar hep daha uslu sevimliler. Onlari gorunce bazen keske bir kizim da olsa diyorum. Hayırlısı olsun artik super babaanne oluruz
Aynen canm evlat evlattir saglikli ve hayirli evlat olsunlar insallah.Ya ne diyelim Allah sağlıklı hayırlı evlat versin, cinsiyette kimsenin elinden bişey gelmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?