2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayirli olsun cnm cinsiyeti öğrenmişin. Ilk bebegindi dimi senin? Pipiyi gördüysen erkege hazirla kendini derim. Kizi bulmak zor oldu ya bu zamanda
Evet ya canım hiç sorma bakalım bulabilecek miyiz cok da hevesliydik esimle kiza hazirlamistik kendimizi artık sağlıklı olsunda diyoruz hayırlısıyla

Aynen bak ne güzel yazmışsın canım kendini iyi hissettiğin zaman sürekli hareketli ol bir gün kahvaltıyı sen hazırla mesela inşallah düzelir canım ayrı eve çıkıp rahat edersiniz çekilmeden erilmez derler burda biraz dayanmak gerekiyor

Hep o niyetteydim canım şimdi hepten niyeti bozdum bakalım değişmez isallah fikrim ya konusuruz doğumdan sonra

İstiyosan yaparsın o zaman, arkadaşım da senin gibi diyodu cidden de yaptı 14 ay var kızıyla oğlu arasında, zor ama hiç pişman değilim diyo.

Ben ilk günden itibaren yapamam diyodum aralarında 4,5 yaş olacak şimdi, inşallah iyi olur.

Canım ya seninde benim gibi olmuş. Aynı şoku bizde yaşadık . Pembiş birşeylerde aldim diyordun. Kısmet sağlıklı olsunlarda . Rabbim hayırlı sağlıklı kız da nasip eder

kızlar bugün benimde tşörtüm çok az miktarda ıslanmış göğsumden süt mü geldi ne,eşimde görünce korktu niye süt erken gelio hemen doktoruna sor filan korkuttu beni

Canım ya seninde benim gibi olmuş. Aynı şoku bizde yaşadık . Pembiş birşeylerde aldim diyordun. Kısmet sağlıklı olsunlarda . Rabbim hayırlı sağlıklı kız da nasip eder

Ya bizim ilk bebişte olmuştu bunlar, bana 12. Haftada erkek dediler, kardeşimin bebişe kız, sonuç 16. Haftada ben kız olduğunu kardeşim erkek olduğunu öğrendi :) hatta biz 12. Haftada ne derse tersi diyoduk öyle diyim. Bunlar farklı doktorlar üstelik.

Biz şimdi 16. Haftadayız tahmin bile almadık o yüzden, Pazartesi’yi bekliyoruz bakalım.

Ama şıp diye 11. Haftada bilen doktorlar da çıkıyor. %50 şans işte :)

Valla bende öyle istiorum canım zor oluyor yaş farkı olunca ama fark az olunca daha iyi oluyor hem unutmadan diğerinide aradan çıkarayım ondan sonra yoluma bakayım

Aynen öyle benim ilk bebeğimde 11. Haftada kız dedi doktorum kızım oldu. Aynı doktor bu bebeğime 12. Haftada kız dedi bizde kıza odaklandık. 16 . Haftada erkek diyince şok . Dediğin gibi %50 ihtimal

Kaynanam beni deli ediyor! Beni iyi görsün biraz çayları koy der.Eltimin bişeyi YÖK ona hiç bişey demez o da kalkıp bi çay koymaz sağolsun
Bacım Allah bazılarını şanslı yaratmış bizde öyleyiz ama ben takmıyorum artık o oturuyorsa bende oturuyorum koy çayı içsin cok takma bosver gül gec seni anliyorum kafaya takarsan insan daha kötü hissediyor kendini öyle kabul et keyfine bak

Kızlar biz bugün cinsiyetimizi öğrendik kızmış Bebişim16. Haftalığız bi oğlan bi kız tutturanlardanım çok mutluyum hatta sevinçten 2018 şubat anneleri grubuna yazmışımprensesim geliyoorrr
Ay canım senin adina çok sevindim gözün aydin ne guzel oğlanı da kizi da tutturmussun darısı bana isallah 2. Kız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…