2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay canım senin adina çok sevindim gözün aydin ne guzel oğlanı da kizi da tutturmussun darısı bana isallah 2. Kız olur
kiz sen basladin hemen 2.ye kiz olur diye dusunmeye :) biz tutturamadik kismet,daha hicbise almadim ablamlar hediye almis mavis mavis... ikisinden de olmasi ayri guzel bir duygudur kesin. esime once diyordum 2.erkek olursa 3u ben kiz icin denerim diye o ztn 3 cocuk istiyor hep.simdi ona gun dogdu,beni durtup duruyo :) bi de etraftan gaz veriyolar iste bi kiz da olsaguzel olur diye. ins gonlumuze gore olur. acaba seninki yine degisir mi :) sen sonraki kontrole kadar yine pek guvenme :)

Selam arkadaşlar. Sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama, ben başından beri hep normal doğum olur inşallah diye dua ediyorum. Sizleri de korkutmak istemem ama sezeryan bana hep daha zor gibi geliyor duyduğum ve tanıdıklarımdan. Üstüne bugün sezeryan videosu izledim kaç kat kesiyorlar kesiyorlar bi türlü bebeğe ulaşamıyorlar. Ne gerek var diye düşündüm. Herseyin normalini doğalını istemez miyiz. Buda inşallah gönlümdeki gibii olur. Bu arada normal doğum yapan hikayeleri de duyuyorum hep erken ayaga kalktıklarını daha cabuk toparlandıklarını söylüyorlar. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. Bu arada herhangi bi komplikasyon olmazsa tabi tercihim normal doğum

İlk kızımı normal doğurdum, bunda sezaryene mecbur kalacak bir sağlık sorunu yaşamayayım diye gece gündüz dua ediyorum. Ben spinal yapamam, canlı canlı kendimi kestiremem o yüzden mecbur genel anestezi olurum. Ondan da korkuyorum uyanamazsam diye velhasıl benim sezaryen korkum var genelin aksine. O doğum anının mucizevi hissiyatını yaşamak çok başka. Sonrası zaten herkesin anlattığı gibi kalk ayağa gez. Doğumhaneden yürüyerek çıkmak istedim de doktorum 'kan kaybettin tansiyonun falan düşer otur sen' deyip sandalyeye zorla oturttular
Eğer tıbbi bir zorunluluk varsa tabiki normal diye tutturup ne kendimi ne çocuğumu tehlikeye atmam. Ama yoksa eğer inşallah kısmet olur normal doğum.

Bende senin gibi düşünüyorum canım. Aslında genel normal doğum yapanlar hep senin gibi konusuyor tabi suni sancı zor deniyor ona gerek kalmaz kendi sancım la doğururum inşallah. Tek korkum o. Onun dışında inşallah her hangi bir sıkıntı çıkmaz ve iyi doktorlar denk gelirse normal yaparım. Bazen doktorlar da ugrasma istemeyip sezeryana yönlendirme yapıyormuş

canm hamileyken o videoları izlemesen çok iyi olur herşeyin tabiki normali iyi ama bazen mecbur kalabiliyoruz,2 sezeryan ım var çok rahattım hopladım kaktım diyemem ama sonuçta sağlıklı bir şekilde evlatlarıma kavuştum kendinizi korkutmayın nolur Allah hepimizi sağlıkla rahat bir şekilde yavrularımıza kavuştursun

Yukleyebiliirsem resmini yükleyeyim canım Valla Allah biliyor içimi hep kız istedim gece kabuslar gördüm hep galiba çok etkilenmisim annemden 4 abim var 5.ye kızı tutturmuş.25 yil kaynana kayinpederle oturmuş dedem son yillarinda yatalakmis annem bakmış yine. Annem melek gibiydi gelinlerini el üstünde tutuyordu kisliklarini bile en ufak ihtiyaçlarına kadar yapiyordu babam öldü annem yanlız kaldı.1 hafta gidip birinde kalınca hemen bir sorun çıkıyordu. Kadın kahrından öldü resmen hep diyordu ben nerde hata yaptım diye. valla ben melek gibide değilim eşikten iceri almaz gelin beni artık eşim de dün diyor desene bize huzurevi göründü diye.Herkese duamdır Allah herkese kız evlat nasip etsin

Canım benimde ilk onceligim normal doğum dün doktor muayene etti normal doğum olursa yeterli acilma olur bir sıkıntı yok dedi bende zaten normal istiyorum dedim doktorumun ikizleri var şiddetle normal doğumu öneriyor o da sağolsun

İzlemesem iyi olacaktı ama bi kere yaptım :) sağlıkla büyütsün canım bebişlerin

Canım çok şanslısın doktor konusunda. Şimdiden kontrol oluyormu ondan haberim yok. Benim doktorumda isteyen annelere normal yaptırıyorum dedi en doğal hakkın dedi. Ama ısrar kıyamet normal yapın demedi bilemiyorum ne düşünüyor bu konuda

İzlemesem iyi olacaktı ama bi kere yaptım :) sağlıkla büyütsün canım bebişlerin
Canım elbette en güzeli normal olanı:) Ama sezeryanda dehşet verici değil:) Benim ablam normal dogumla kaç gün kendine gelemedi ama ben sezeryan dogumla uyuşukluğum geçince bir kalktım daha oturmadım her işimi kendim yaptım çook kolay geçirdim yani. Aslında vucüdumuzla alakalı. En güzeli hayırlısını dilemek ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı dilemek. Gerisi teferruat bence:)

Evet canım valla şanslıyım doktor konusunda. Anlattı düşünmem icin aydınlattı beni sağolsun. ben sormadan herseyi söylüyor gosteriyor doğuma kadar isallah baska yere gitmez diyorum esimin tayin durumu olabilir sen git diyorum doğumu yapar gelirim diyorum o yüzden Allah herkesi iyi doktorlarla karşılaştırır işallah.Birde daha önce normal doğum yapan var mı masaj yapıyoruz dedi doğum sirasinda gevseltici daha rahat olması icin böyle şeyler oluyor mu ilk defa duydum

merhaba kızlar, şimdiden doğum konusuna odaklanmayın bebiş nasıl isterse öyle doğuyor, ayrıca normal süper sezaryen tü kaka diye de bişi yok, herkesin bünyesi farklı, ikisinde de çok çabuk ayağa kalkan da var kaç gün çeken de, burada kimseyi korkutmayalım zamanı gelince kaderde ne varsa o olacak kaçış yok, bi şekilde doğacak bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…