2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Doktor cıktık arkadaşlar bebişimz iyi artk doktorumz boy soylemıycem cok gercek i olmuyor cunku dedi sadece kılosunı soyledi 222 gr mış ama ben boyunu da merak ettm ultrasonda nasl öğreneblrm

Şimdiden doğum konusuna odaklanmak değil de araştıran sorgulayan anne olmak çok önemli bence. Tabi her ikisinde de sorun yaşayan anneler var yok değil. Ama genele vuracak olursak doktorların da ortak kanısı normal doğum olması yönünde. Tabi yine de bebeğin pozisyonu sağlık durumu her sey den önemlisi. Bu doğum durumunuda belirleyecek. Ama şu da bir gercek ki ülkemizde çoğu anne özel isteği ile sezeryan oluyor. Hangisi en sağlıklı ise o olsun diyorum bende tabi önceliğim normal doğum. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Arkadaşlar çıktık doktordan 17+4 dedi cinsiyetimiz de kesin erkek artık gösteresiye akla karayı seçtik herkese doktorları kilo falan söylüyormuş biz cinsiyete odaklandık bişey sormadık o da söylemedi :)) birde ben şeker yüklemesi yaptıracağım önceden insülin direnci olduğu için sizler ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız ?

Canım gözün aydın sağlıkla gelsin oğluşun.

ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyorum çünkü gebelik şekeri allah korusun çok tehlikeli, doktorum da soruyor zaten. risk almaya hiç gerek yok diye düşünüyorum.

Amin canım inşallah. Bende öyle düşünüyorum çevremde yaptırma yok şöyle tehlikeli böyle tehlikeli diyenler var ama bence öyle değil zaten verilen şeker gün içinde yemeklerden meyvelerden aldığımız şeker miktarıyla aynıymış

ya canan karatay bununla ilgili ceza aldı biliyosun, içindeki şeker oranı da bir kaç dilim baklavaya eşdeğerdi sanırım, ben yaptırmayı düşünüyorum o yüzden. Allah korusun sonucu bebek kaybına sebep olabiliyor ama herkesin kendi fikri tabi, zararlı gören yaptırmasın ne diyelim.

Bende yap
Bende yaptırmayı düşünüyorum

Hayırlı olsun canim gözün aydın gelsin bakalım oglanlar.Benim suana kadar insilunle alakali bir sıkıntım olmadi düşünmüyorum açıkçası şeker yüklemesi. Çok tatlı seven ve tüketen biri degilim de açıkçası

Bana doktorum bir sey demedi ama canan hocayı dünleyince kafam cok karısıyor

A

Aynen canım pasa 6 aylık olunca calismalara basliyim diyorum gene sorarım doktora tabi
6 aylik mi Masallah baya hizlisin ben 2 yasindan önce baslamam calismalara benim sezeryan ya birde gobegi toparlamam gerek. Insallah senin normal dogum olur cnm 6.ayda baslarsin calismalara ikisini birlikte buyutursun guzel olur

dogru cnm kiz cocugu farkli. ona da hayirli bir es duserse her sey cok guzel oluyor.Allah rahmet eylesin cnm annenin hayirlari kendine ne guzel yetmis. herkes ayni degil kaderlerimiz guzel olsun

6 aylik mi Masallah baya hizlisin ben 2 yasindan önce baslamam calismalara benim sezeryan ya birde gobegi toparlamam gerek. Insallah senin normal dogum olur cnm 6.ayda baslarsin calismalara ikisini birlikte buyutursun guzel olur
Ay canım amin inşallah bende öyle diyorum ikiz gibi büyürler artık. Bakalım hala içimde bir his pipi gormemize ragmen hala kızmış gibi hissediyorum. Eşime söylüyorum sacmalama gördük ya diyor. Doğumda bile değişenler oluyormus o yuzden hep unisex kıyafetler almayı düşünüyorum

Kiz olursa bebegin gene mi 6 aylik olunca ikinciyi yapacaksin hemen.

Canim Allah rahmet eylesin annene mekani cennet olsun insallah.Canm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin onemli olan o bence kızı erkegi yok. Annende sonucta gelinmis ama bakmis kaynanasina. Benim halamin kizlari halama bakmiyor oglu bakiyor altini bile oglu değiştiriyor. Yani belli olmuyor.

kızlar detaylı ultrason için gittim sıra çokmuş haftaya salıya attılar.üçlü taramadada 1518 de gebelikte bir down sendromu riski çıktı.çok büyük bir risk gibi gelmedi bana bakalım ayrıntılıda hersey belli olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…