- 16 Temmuz 2018
- 38
- 59
- 8
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.161
Sağlıkla gelsinler insallahİki erkek de bizden geliyor inşallah
benim sezeryandı caım herşeyi izledim uyanık oluyosun ama normalde çok zor yanımda doğuruyorlardı çok korktum açkçası normal istememSelam arkadaşlar. Sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama, ben başından beri hep normal doğum olur inşallah diye dua ediyorum. Sizleri de korkutmak istemem ama sezeryan bana hep daha zor gibi geliyor duyduğum ve tanıdıklarımdan. Üstüne bugün sezeryan videosu izledim kaç kat kesiyorlar kesiyorlar bi türlü bebeğe ulaşamıyorlar. Ne gerek var diye düşündüm. Herseyin normalini doğalını istemez miyiz. Buda inşallah gönlümdeki gibii olur. Bu arada normal doğum yapan hikayeleri de duyuyorum hep erken ayaga kalktıklarını daha cabuk toparlandıklarını söylüyorlar. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. Bu arada herhangi bi komplikasyon olmazsa tabi tercihim normal doğum
sami ıulusa gidiyorum am tek doktor.etlik ve zekai tahirde bir gün içinde bakıyolarmış.beklemek istemesen oraya gitgünaydınlar herkese...bayadır girmiyordum..herkesin keyfi yerinde mi?bebişler nasıl?
ben en son geçen hafta gittim her şey yolundaydı şükür..
2 hafta sonrasına ayrıntılı usg için randevu alcam..
ankarada olanlar ayrıntılı usg için kime gitceksiniz?
Gene yaparım canım ya maksak birlikte paylasmayida asilayarak buyutmek.Kiz olursa bebegin gene mi 6 aylik olunca ikinciyi yapacaksin hemen.
Benimde halam var öyle 4 kizi 2 oğlu var. Sadece bir oglu bakıyor dediğin gibi ama nr biliyim böyleleride bir elin baş parmağını geçmiyor. Artık diyorum isallah huyu suyu babasına ceker diye onun için dua eder oldum dünden beriCanim Allah rahmet eylesin annene mekani cennet olsun insallah.Canm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin onemli olan o bence kızı erkegi yok. Annende sonucta gelinmis ama bakmis kaynanasina. Benim halamin kizlari halama bakmiyor oglu bakiyor altini bile oglu değiştiriyor. Yani belli olmuyor.
Insallah canm benim oğlumda babasina cekmis gercekten cok merhametli cok bana düşkün bir tane daha olacak insallah abisine benzer diyorum. Esim diyor evde tek prenses sensin seni el üstünde tutacaz diyor tabi ben bunu yer miyim 3 erkege yemek camasir bulasik yetistiren prenses mi olurBenimde halam var öyle 4 kizi 2 oğlu var. Sadece bir oglu bakıyor dediğin gibi ama nr biliyim böyleleride bir elin baş parmağını geçmiyor. Artık diyorum isallah huyu suyu babasına ceker diye onun için dua eder oldum dünden beri
Aynen canım herkesin kendi fikriya canan karatay bununla ilgili ceza aldı biliyosun, içindeki şeker oranı da bir kaç dilim baklavaya eşdeğerdi sanırım, ben yaptırmayı düşünüyorum o yüzden. Allah korusun sonucu bebek kaybına sebep olabiliyor ama herkesin kendi fikri tabi, zararlı gören yaptırmasın ne diyelim.
Valla canım artık kendi içinden ne geliyorsa aklına hangisi yatıyorsa onu yap benşm insülin direncim olduğundan yaptırmak istiyorumBana doktorum bir sey demedi ama canan hocayı dünleyince kafam cok karısıyor
Haklısın canım nasıl istiyorsan artık çevremde de yaptırmayanlar var sağlıkla doğdu bebekleri ama benim yaptırmam lazım diye düşünüyorum bende çok tatlı yemem hatta şerbetli tatlılardan hamilelikte önce de tiksinirdim ama insülin direncim vardı tedbiri elden bırakmamak lazımHayırlı olsun canim gözün aydın gelsin bakalım oglanlar.Benim suana kadar insilunle alakali bir sıkıntım olmadi düşünmüyorum açıkçası şeker yüklemesi. Çok tatlı seven ve tüketen biri degilim de açıkçası
Ben işten gelince uyuyorum bıraksalar çok uyuyucam da işler beni bekliyor tabi arkadaşım hatta enerjin düşmüş dedi bugün şimdiden enerjiler düştü ne yapıcaz bilmemKızlar uykuyla aranız nasıl? Her sabah geç uyanıyorum önce kv sonra eşim bu saate kadar yatılır mı diyor. Ama öyle tatlı uyku sarıyor ki beni anlatamam.
Yukleyebiliirsem resmini yükleyeyim canım Valla Allah biliyor içimi hep kız istedim gece kabuslar gördüm hep galiba çok etkilenmisim annemden 4 abim var 5.ye kızı tutturmuş.25 yil kaynana kayinpederle oturmuş dedem son yillarinda yatalakmis annem bakmış yine. Annem melek gibiydi gelinlerini el üstünde tutuyordu kisliklarini bile en ufak ihtiyaçlarına kadar yapiyordu babam öldü annem yanlız kaldı.1 hafta gidip birinde kalınca hemen bir sorun çıkıyordu. Kadın kahrından öldü resmen hep diyordu ben nerde hata yaptım diye. valla ben melek gibide değilim eşikten iceri almaz gelin beni artık eşim de dün diyor desene bize huzurevi göründü diye.Herkese duamdır Allah herkese kız evlat nasip etsin
İsallah canım Valla babaya cekerse rahat ederim en azından uysal sevecen merhameti her isime yardımcı olur.Dün üzülünce eşim diyor sen merak etme brn seni el üstünde tutacam diye bende öyle dedim yemezler camasir bulasik yemek vs. Artik ne prenses ne prensesInsallah canm benim oğlumda babasina cekmis gercekten cok merhametli cok bana düşkün bir tane daha olacak insallah abisine benzer diyorum. Esim diyor evde tek prenses sensin seni el üstünde tutacaz diyor tabi ben bunu yer miyim 3 erkege yemek camasir bulasik yetistiren prenses mi olur
Evet öyle bir durum varsa tabiki de tedbiri almak şart ama gereksiz yerede yaptırmak istemem. Eltim yaptırmış üstüne tekrar ölçüm yapmışlar birşey yok demişler dalga gecer diye çünkü onunda yoktu insilun direnci biraz kan sekeri ortalamanin bir tık ustunde çıkmış diye vermişler o da diyo pisman oldum bayılacaktım diyor yuklemeden sonra. Elimden geldigince doğal besleniyorum koyden tereyagi peynir zeytin yagi vs. Evde ne varsa kendim yapıyorum aklına ne geliyorsa meyve suyuna kadar umarım sıkıntı olmaz çünkü hazır gıdalar tüketildiği icin riske atmamak için doktorlar biraz yapalım diyormuş. Bana da yapalım derse mecbur yapacaz artık yani Allah sağlık versin cümleten bize ve bebislereHaklısın canım nasıl istiyorsan artık çevremde de yaptırmayanlar var sağlıkla doğdu bebekleri ama benim yaptırmam lazım diye düşünüyorum bende çok tatlı yemem hatta şerbetli tatlılardan hamilelikte önce de tiksinirdim ama insülin direncim vardı tedbiri elden bırakmamak lazım
Amin canım ne güzel dua ettin bana öyle. Allah sanada hayırlı evlat hayırlı damat-gelin nasip eder isallahCanım nur içinde yatsın annen.. Malesef ne erkeğin ne kızın garantisi var.. Allah sana annen gibi hayırlı bir gelin versin.. Sen pozitif düşün..
ben diyordum evin ana kraliçisiyim kıymeti bilin diye inşallah prensesim hayırlısıyla kesindirde bi süprizlede ben karşılaşmam,bu cinsiyet değişenleri duyunca acaba ayrıntılıyı beklemesemde bidaha mı gitsem.diye düşünüyorum erkek diyecek diye bi kuşku düştü içime..ama cidden kız erkek desekte herzanan önceliğimiz sağlıklı hayırlı evlatlarInsallah canm benim oğlumda babasina cekmis gercekten cok merhametli cok bana düşkün bir tane daha olacak insallah abisine benzer diyorum. Esim diyor evde tek prenses sensin seni el üstünde tutacaz diyor tabi ben bunu yer miyim 3 erkege yemek camasir bulasik yetistiren prenses mi olur
Evet öyle bir durum varsa tabiki de tedbiri almak şart ama gereksiz yerede yaptırmak istemem. Eltim yaptırmış üstüne tekrar ölçüm yapmışlar birşey yok demişler dalga gecer diye çünkü onunda yoktu insilun direnci biraz kan sekeri ortalamanin bir tık ustunde çıkmış diye vermişler o da diyo pisman oldum bayılacaktım diyor yuklemeden sonra. Elimden geldigince doğal besleniyorum koyden tereyagi peynir zeytin yagi vs. Evde ne varsa kendim yapıyorum aklına ne geliyorsa meyve suyuna kadar umarım sıkıntı olmaz çünkü hazır gıdalar tüketildiği icin riske atmamak için doktorlar biraz yapalım diyormuş. Bana da yapalım derse mecbur yapacaz artık yani Allah sağlık versin cümleten bize ve bebislere
ben diyordum evin ana kraliçisiyim kıymeti bilin diye inşallah prensesim hayırlısıyla kesindirde bi süprizlede ben karşılaşmam,bu cinsiyet değişenleri duyunca acaba ayrıntılıyı beklemesemde bidaha mı gitsem.diye düşünüyorum erkek diyecek diye bi kuşku düştü içime..ama cidden kız erkek desekte herzanan önceliğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar
sen de gidip bi netlestirebilseydin ya valla senin kadar biz de merak ediyoruz :) ayrintiliya da az kaldi ama oyle boyle gecti gunler. simdi sana bakiyoruz, bizim ilerimiz de senin gbi olabilir :) 2oglan ,3.kiz umudu yani :)
Ya ne güzel dikkat ediyorsun benim hiç köyden gelen giden yok kendim yapamıyorum bilmiyorum. Eltin neden bayılcak gibi oldu ki şeker içini mi baydı acabaEvet öyle bir durum varsa tabiki de tedbiri almak şart ama gereksiz yerede yaptırmak istemem. Eltim yaptırmış üstüne tekrar ölçüm yapmışlar birşey yok demişler dalga gecer diye çünkü onunda yoktu insilun direnci biraz kan sekeri ortalamanin bir tık ustunde çıkmış diye vermişler o da diyo pisman oldum bayılacaktım diyor yuklemeden sonra. Elimden geldigince doğal besleniyorum koyden tereyagi peynir zeytin yagi vs. Evde ne varsa kendim yapıyorum aklına ne geliyorsa meyve suyuna kadar umarım sıkıntı olmaz çünkü hazır gıdalar tüketildiği icin riske atmamak için doktorlar biraz yapalım diyormuş. Bana da yapalım derse mecbur yapacaz artık yani Allah sağlık versin cümleten bize ve bebislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?