- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.361
Kızlar günaydın. Güne hafif kanama ve siyah pıhtı olmuş kan ile uyandım. Agrı yok ama korkmalımıyım. Bilemiyorum
Günaydın kızlar sağ kasığımda bir damar kocaman şişmiş hafif ağrı yapıyor kontrol hakkimda varken dr yolu gözüktü bana neden oldu acaba fıtık olmasın
Herkese günaydın kızlar.şifremi unutmuştum bir türlü giriş yapamadım ay
bizimde cinsiyet kesinleşti kzlar.bir erkek te bizden geliyor
Kızlar bende araniza katilayim listeye gore en kidemli benim 4.bebis geliyor surpriz oldu bizede rabbim hepimize sağlikli dogum nasip etsin.Bebisim kız insallah şubatı bekler diyecem ama maalesef erken doğum adayıyım diğerlerinde oldugu gibi,hayırlısı artık sağ salim kucağımıza almak nasip olsun cumlemize...
Slm kizlar nasılsınız? Ben doktordan ciktim plesantam rahim ağzından uzaklasmis asagida ama yukari daha da cikar dedi cok şükür her sey yolunda dedi yürüyüşe ben baslar o zaman cok şükür rabbime bugün cok mutlu oldum.
208 gram dedi boyu söylemedi her sey normal dedi 1 gün ilerde sadece. Evet canim cok şükür evet sen demiştin insallah daha da iyi oluruz hepimizde kolay saglikli dogumlar yasarizcanm çoook sevindim hadi gözün aydın ben sana demiştim değilmi hala çıkma durumu var diye bak korktupun olması şükür ,peki gelişimi nasılmıl küçük beyin boy kilo ne alemde
Evet canm doktorda aynisini dedi kisa yürüyüşler yap abartma dedi. Bende öyle yapicam 20 dakkayi gecmem. Sagol tavsiyen icinGecmis olsun bu konuda bir tavsiyede bulunmak isterim benim onceki gebeligimde plasenta surekli asagi inip yukari cikiyordu.Ozellikle yuruyus yaptigimda asagi inip dinlendigimde geri cikardi o yuzden yuruyus illa yapmak isterseniz sureyi kisa tutmanizi tavsiye ederim en azindan bir sureliğine...
Canım çok sevindim senin adına gözün aydın isallah ilerleyen günlerde daha iyi olursunSlm kizlar nasılsınız? Ben doktordan ciktim plesantam rahim ağzından uzaklasmis asagida ama yukari daha da cikar dedi cok şükür her sey yolunda dedi yürüyüşe ben baslar o zaman cok şükür rabbime bugün cok mutlu oldum.
Ne guzel anlatmişsin bence cocuklarin arası az olmali zaten birlikte buyuyorlaraynen cnm tam dedigin gibi. benimki 31aylik,cok ilgi isteyen bi cocuk. akraba yok ya bi anne bi baba hep yaninda,bizden hic ayrilmiyo. ustume uzanir yatar,beni oksar,gel de hamile oldugunu anla :) atcilik bile oynatiyo.bn de ilkinde gun sayardim da bunda hic yok valla. ama kafam daha rahat boyle daha guzelmis :) keske imkanim olsaydi daha erken hamile kalsaydim ama sartlar. basta zor ama sonra cok guzel az yas farki
Acıkcası cok zor oldu ya ikisi de 5 aya kadar emdi bi kere oglum brbek sayilirdi zaten ikisi beraber hastalanir beraber acikir beraber alt degisirim ayyy zordu ama sonra cok rahat ettim birlikte buyuduler simdi surekli kavga ediyolar Rabbim isteyene tattırsın canım ha bu arada yine olsa yine üst uste dogururdum cok mantikli biseymisAy çok güzel bende arada 1 yas veya 1bucuk yas olsun istiyorum. Nasıl geçti 2. Hamileliğin emzirebildin mi
Ayy canım benim inan cok sevindim sıkıntılı gunlerin gecti Allah in izniyleSlm kizlar nasılsınız? Ben doktordan ciktim plesantam rahim ağzından uzaklasmis asagida ama yukari daha da cikar dedi cok şükür her sey yolunda dedi yürüyüşe ben baslar o zaman cok şükür rabbime bugün cok mutlu oldum.
Canım şimdi beni daha da bir istahlandirdinAcıkcası cok zor oldu ya ikisi de 5 aya kadar emdi bi kere oglum brbek sayilirdi zaten ikisi beraber hastalanir beraber acikir beraber alt degisirim ayyy zordu ama sonra cok rahat ettim birlikte buyuduler simdi surekli kavga ediyolar Rabbim isteyene tattırsın canım ha bu arada yine olsa yine üst uste dogururdum cok mantikli biseymis
Slm kizlar nasılsınız? Ben doktordan ciktim plesantam rahim ağzından uzaklasmis asagida ama yukari daha da cikar dedi cok şükür her sey yolunda dedi yürüyüşe ben baslar o zaman cok şükür rabbime bugün cok mutlu oldum.
Çok şükür iyiyim canım gene progestana devamİşallah güzel haberlerle gelirsin birseyin yoktur
Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah son adet tarihin 19 mayıs mıKızlar bende araniza katilayim listeye gore en kidemli benim 4.bebis geliyor surpriz oldu bizede rabbim hepimize sağlikli dogum nasip etsin.Bebisim kız insallah şubatı bekler diyecem ama maalesef erken doğum adayıyım diğerlerinde oldugu gibi,hayırlısı artık sağ salim kucağımıza almak nasip olsun cumlemize...
Valla düşunursek artık evlilik yaşı yukseldigi icin ileriki yaslarda dogum rsikli oluyor o yüzden ust uste doğum yapmak mantikli geliyor bana bi defa da 2 3 yil çekiyosan sikintısıni bitti gittiCanım şimdi beni daha da bir istahlandirdinşunu doğurayım o zamn bir kac sonra baslayayim calismaya
iyi olmana sevindim canımÇok şükür iyiyim canım gene progestana devam
Hoş geldin maşallah canm ne güzelKızlar bende araniza katilayim listeye gore en kidemli benim 4.bebis geliyor surpriz oldu bizede rabbim hepimize sağlikli dogum nasip etsin.Bebisim kız insallah şubatı bekler diyecem ama maalesef erken doğum adayıyım diğerlerinde oldugu gibi,hayırlısı artık sağ salim kucağımıza almak nasip olsun cumlemize...
Aynen öyle canım kesinlike katılıyorum sana birkaç yıl cekecez sonra büyürler bizde rahat ederiz işallahValla düşunursek artık evlilik yaşı yukseldigi icin ileriki yaslarda dogum rsikli oluyor o yüzden ust uste doğum yapmak mantikli geliyor bana bi defa da 2 3 yil çekiyosan sikintısıni bitti gitti
Tesekkur ederim cumlemizi insallah canim.Evet 19 Mayıs 1 gun var aramizda sanirim.Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah son adet tarihin 19 mayıs mı
Kac haftaliksin canim sen su an208 gram dedi boyu söylemedi her sey normal dedi 1 gün ilerde sadece. Evet canim cok şükür evet sen demiştin insallah daha da iyi oluruz hepimizde kolay saglikli dogumlar yasariz
17 hafta 5 günlügum canmKac haftaliksin canim sen su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?