2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar günaydın. Güne hafif kanama ve siyah pıhtı olmuş kan ile uyandım. Agrı yok ama korkmalımıyım. Bilemiyorum

Günaydın kızlar sağ kasığımda bir damar kocaman şişmiş hafif ağrı yapıyor kontrol hakkimda varken dr yolu gözüktü bana neden oldu acaba fıtık olmasın

Geçmiş olsun kızlar, umarım iyisinizdir.

Herkese günaydın kızlar.şifremi unutmuştum bir türlü giriş yapamadım ay

bizimde cinsiyet kesinleşti kzlar.bir erkek te bizden geliyor

Gözünüz aydın canım hayırlı olsun oğluşun:)

Hoşgeldin deneyimli anne. Önünde saygı ile eğiliyorum Ben 2. yi büyüteyim bana yetecek

Gözün aydın canım, inşallah daha rahat olur bundan sonrası

canm çoook sevindim hadi gözün aydın ben sana demiştim değilmi hala çıkma durumu var diye bak korktupun olması şükür ,peki gelişimi nasılmıl küçük beyin boy kilo ne alemde
208 gram dedi boyu söylemedi her sey normal dedi 1 gün ilerde sadece. Evet canim cok şükür evet sen demiştin insallah daha da iyi oluruz hepimizde kolay saglikli dogumlar yasariz

Evet canm doktorda aynisini dedi kisa yürüyüşler yap abartma dedi. Bende öyle yapicam 20 dakkayi gecmem. Sagol tavsiyen icin

Canım çok sevindim senin adına gözün aydın isallah ilerleyen günlerde daha iyi olursun

Ne guzel anlatmişsin bence cocuklarin arası az olmali zaten birlikte buyuyorlar

Ay çok güzel bende arada 1 yas veya 1bucuk yas olsun istiyorum. Nasıl geçti 2. Hamileliğin emzirebildin mi
Acıkcası cok zor oldu ya ikisi de 5 aya kadar emdi bi kere oglum brbek sayilirdi zaten ikisi beraber hastalanir beraber acikir beraber alt degisirim ayyy zordu ama sonra cok rahat ettim birlikte buyuduler simdi surekli kavga ediyolar Rabbim isteyene tattırsın canım ha bu arada yine olsa yine üst uste dogururdum cok mantikli biseymis
Ayy canım benim inan cok sevindim sıkıntılı gunlerin gecti Allah in izniyle

Canım şimdi beni daha da bir istahlandirdin şunu doğurayım o zamn bir kac sonra baslayayim calismaya

Gözün aydın, bizde senin kadar mutlu olduk bence de 20 dk yı geçme yürüyüşte. O bile iyi zaten.

Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah son adet tarihin 19 mayıs mı

Canım şimdi beni daha da bir istahlandirdin şunu doğurayım o zamn bir kac sonra baslayayim calismaya
Valla düşunursek artık evlilik yaşı yukseldigi icin ileriki yaslarda dogum rsikli oluyor o yüzden ust uste doğum yapmak mantikli geliyor bana bi defa da 2 3 yil çekiyosan sikintısıni bitti gitti

Hoş geldin maşallah canm ne güzel

Valla düşunursek artık evlilik yaşı yukseldigi icin ileriki yaslarda dogum rsikli oluyor o yüzden ust uste doğum yapmak mantikli geliyor bana bi defa da 2 3 yil çekiyosan sikintısıni bitti gitti
Aynen öyle canım kesinlike katılıyorum sana birkaç yıl cekecez sonra büyürler bizde rahat ederiz işallah

Kizlar hamilelik nasil gidiyor gecen iki gun once evi silerken yanlamasina dustum ayagim kaydi sukurler olsun cok sukur evladim iyi geceleri karnim geriniyor gibi sertlesiyor bebek bir tarafta toplanip sertlesiyor normalmi acaba aranizda oyle olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…