2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
dün bende sertleşme kasılma şikayetleriyle doktora gittim magnezyum eksikliğinden oluyormuş sizde görünün bence

dün bende sertleşme kasılma şikayetleriyle doktora gittim magnezyum eksikliğinden oluyormuş sizde görünün bence
Nasil oluyor senjnki sola yatigim zaman agri oluyor sirt ustu dondugum zaman bebek toplanmis sert oluyor karnimda sertlesiyor geriliyor haftaya doktora gidecegim

ideal dogmus canim bence 10 kiloda gayet guzel 5i zaten gitmistir diye dusunuyorum dogumda

Suyum azalinca doktor daha fazla bekletemedi beni, suni sanciyla dogumu baslatti, serumlar vs derken sismistim dogumda, odem vs olmustu, o yuzden dogumdan sonra bi tartildim, ayni kilodayim. Yav dedim icimden 3 kiloya yakin bebek cikti, plesantasi bilmem nesi 5 kilo de, 1 kilo da mi inmez insan cok hayal kirikligina ugramistim, ama 1 hafta sonra bi anda inmeye basladi, kirkim cikmadan da 52 kiloya inmistim.

SAĞOL cnm kıızm var 1 tane değişik geliyor bu kıza alışınca

Hayirli olsun canim. Bana da 11.haftada erkek olabilir demisti doktorum. Bir kizim var, alistiramadim hala kendimi erkek bebege

Aynen oyle pit pitlar bebeginin canim..

Offf cok zormus senin isin. Ona ragmen 3 cocuk olmus, dorduncu de yolda masaallah. Saglikla, kolaylikla kavustursun Rabb'im. Kuvez, yogun bakim, git geller, eve elleein bos donmek, cok zor bir surectir eminim, ustune bir de sen 3 kere yasamissin. Allah guc kuvvet versin.

Canim cok sevindim, gozun aydin, sen yine de haftada 3 gunden fazla yuruyus yapma, 20dkyi da asma sakin. Bu surecte iyi dinlendigin icin cikti belki plesantan. Insaallah da cikmaya devam eder.

S ssule07 Amin insallah cok yiprandigim dogru Rabbim yardim ediyor iste.Ben biraz hayata erken basladim yas 34 cocuklarim 16 erkek-15 kiz ve 3.5 yasinda kiz 3.yu cok istedik kizimda oglumda kardes istediler tedaviyle oldu bunda ise surpriz oldu acikcasi beklemiyorduk nasibimde varmış demekki sag saglim kucagimiza aliriz insallah...

gözün aydın hep böyle güzel haberlerimiz olsun inş

canım benimkinin hıçkırıklarını hissediyorum :) pıt pıt belirli aralıklarla. kız çocugu daha farklı derler belki ondan hissedemiyorsun :)

Ay masaallah size, boyun kadar cocuklarin var ne guzel. Sevmelik olmus bu da tam. Saglicakla zamaninda kucagina alip buyutmek nasip olsun insaallah.

kızlar iştah artışlarınız başladı mı artık bu haftalarda,ben hala eskiden nasıl yiyosam öyle yiyorum

Bebim bulantilarim kusmalarim bitti bu ara. Normal yemelerime dondum. Ama eskiden daha istahliydim. Simdi daha o noktaya gelemedim henuz.

Kızlar ben günlük bir saatlik yürüyüş yapıyorum sizce zararı olur mu? Kendimi cok iyi hissediyorum bir de bacaklarımın sıkılaşması ve dengeli kilo alımı için.

Herhangi bir agrin sikintin ya da tehlikeli durumun yoksa birsey olmaz bence. Yuruyuslerini kendini dinleyerek yap yeter.

canım benimkinin hıçkırıklarını hissediyorum :) pıt pıt belirli aralıklarla. kız çocugu daha farklı derler belki ondan hissedemiyorsun :)
sanırım hareketleri canm aslında bi kaç haftadır o şekilde his var hep hıçkırıyor diye düşünüyor dum şimdi daha belirginleşti yemek yediğimde daha çok oluyor,ama cidden kız bebek farklıymış diğer iki hamileliğimle hiç alakası olmadı.

Günaydın kızlar.
Benim ikinci diye heralde ben baya tekme tokat giriştiğini hissediyorum içerden
Bu arada benim ilk kızım 4.5 yaşında. İlk hamileliğimde 2 doz tetanoz yaptırmıştım. Bunda yaptırmam lazım mı acaba doktora sorayım da haftası geçmesin.

Tek doz yaptirsan yeterli oluyor canm 5 yil dolmadigi icin. Benim 7 yil oldugu icin 2 doz yaptircam.

Benimde 5 yıl olmadığı için tek doz yapıcaklarmış canm seninde öyle olur büyük ihtimalle.beni aşı için 12 kasıma çağırdı geçmemiştir senin günün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…