- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #16.381
dün bende sertleşme kasılma şikayetleriyle doktora gittim magnezyum eksikliğinden oluyormuş sizde görünün benceKizlar hamilelik nasil gidiyor gecen iki gun once evi silerken yanlamasina dustum ayagim kaydi sukurler olsun cok sukur evladim iyi geceleri karnim geriniyor gibi sertlesiyor bebek bir tarafta toplanip sertlesiyor normalmi acaba aranizda oyle olan varmi
Canım çok sevindim gözünaydın.. İlk hamileliğimde ben de yaşamıştım ilerleyen haftalarda yukarı çıkmıştı senin de çıkacağına inanıyordumHepinizi.tek tek etiketleyemedim arkadaslar ama hepinize cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin. Iyiki varsiniz
Nasil oluyor senjnki sola yatigim zaman agri oluyor sirt ustu dondugum zaman bebek toplanmis sert oluyor karnimda sertlesiyor geriliyor haftaya doktora gidecegimdün bende sertleşme kasılma şikayetleriyle doktora gittim magnezyum eksikliğinden oluyormuş sizde görünün bence
ideal dogmus canim bence 10 kiloda gayet guzel 5i zaten gitmistir diye dusunuyorum dogumda
SAĞOL cnm kıızm var 1 tane değişik geliyor bu kıza alışınca
kızlar bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz güya tecrübeli olacam Allah beni neyapmasınkasığımda pıt pıt diye bişeyler patlatıyor sanki ben hıçkırık mı diye düşünüyor dum ama hareketlerimi ki acaba
Hoşbuldum,rahim 7.aydan sonra bebegi taşımıyor aniden sancı geliyor dinlenerek ve ignelerle uzatabildigimiz kadar uzatmaya calisiyoruz gunu ama en son 32.haftamda dogum yaptim o yuzden dr buda erken gelir diyor ama hedefim 35 insallah gorurum o gunleri...
Slm kizlar nasılsınız? Ben doktordan ciktim plesantam rahim ağzından uzaklasmis asagida ama yukari daha da cikar dedi cok şükür her sey yolunda dedi yürüyüşe ben baslar o zaman cok şükür rabbime bugün cok mutlu oldum.
aynen öyle oluyor kasılma dediğimiz durum buNasil oluyor senjnki sola yatigim zaman agri oluyor sirt ustu dondugum zaman bebek toplanmis sert oluyor karnimda sertlesiyor geriliyor haftaya doktora gidecegim
gözün aydın hep böyle güzel haberlerimiz olsun inşSlm kizlar nasılsınız? Ben doktordan ciktim plesantam rahim ağzından uzaklasmis asagida ama yukari daha da cikar dedi cok şükür her sey yolunda dedi yürüyüşe ben baslar o zaman cok şükür rabbime bugün cok mutlu oldum.
kızlar iştah artışlarınız başladı mı artık bu haftalarda,ben hala eskiden nasıl yiyosam öyle yiyorum
canım benimkinin hıçkırıklarını hissediyorum :) pıt pıt belirli aralıklarla. kız çocugu daha farklı derler belki ondan hissedemiyorsun :)kızlar bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz güya tecrübeli olacam Allah beni neyapmasınkasığımda pıt pıt diye bişeyler patlatıyor sanki ben hıçkırık mı diye düşünüyor dum ama hareketlerimi ki acaba
S ssule07 Amin insallah cok yiprandigim dogru Rabbim yardim ediyor iste.Ben biraz hayata erken basladim yas 34 cocuklarim 16 erkek-15 kiz ve 3.5 yasinda kiz 3.yu cok istedik kizimda oglumda kardes istediler tedaviyle oldu bunda ise surpriz oldu acikcasi beklemiyorduk nasibimde varmış demekki sag saglim kucagimiza aliriz insallah...
kızlar iştah artışlarınız başladı mı artık bu haftalarda,ben hala eskiden nasıl yiyosam öyle yiyorum
Kızlar ben günlük bir saatlik yürüyüş yapıyorum sizce zararı olur mu? Kendimi cok iyi hissediyorum bir de bacaklarımın sıkılaşması ve dengeli kilo alımı için.
Başladı canım kayinpederimde bir haftadir bende adamın ayağı uğurlu geldi benimde bulantılar azaldı yemeye basladimkızlar iştah artışlarınız başladı mı artık bu haftalarda,ben hala eskiden nasıl yiyosam öyle yiyorum
sanırım hareketleri canm aslında bi kaç haftadır o şekilde his var hep hıçkırıyor diye düşünüyor dum şimdi daha belirginleşti yemek yediğimde daha çok oluyor,ama cidden kız bebek farklıymış diğer iki hamileliğimle hiç alakası olmadı.canım benimkinin hıçkırıklarını hissediyorum :) pıt pıt belirli aralıklarla. kız çocugu daha farklı derler belki ondan hissedemiyorsun :)
Tek doz yaptirsan yeterli oluyor canm 5 yil dolmadigi icin. Benim 7 yil oldugu icin 2 doz yaptircam.Günaydın kızlar.
Benim ikinci diye heralde ben baya tekme tokat giriştiğini hissediyorum içerden
Bu arada benim ilk kızım 4.5 yaşında. İlk hamileliğimde 2 doz tetanoz yaptırmıştım. Bunda yaptırmam lazım mı acaba doktora sorayım da haftası geçmesin.
Benimde 5 yıl olmadığı için tek doz yapıcaklarmış canm seninde öyle olur büyük ihtimalle.beni aşı için 12 kasıma çağırdı geçmemiştir senin günün deGünaydın kızlar.
Benim ikinci diye heralde ben baya tekme tokat giriştiğini hissediyorum içerden
Bu arada benim ilk kızım 4.5 yaşında. İlk hamileliğimde 2 doz tetanoz yaptırmıştım. Bunda yaptırmam lazım mı acaba doktora sorayım da haftası geçmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?