merhaba oğluşumun teyzeleri
her kontrolümüzden sonra buraya ilerde okuyabilmek için yazardık bu sefer biraz geç kaldık
4 eylül de doktorumuzla randevumuz vardı . her seferinde bizi sürprizleriyle heyecanlandıran oğlumuz bu sefer de şaşırtmadı
boyumuz 18.5 cm kilomuzda 235 gram olmuş . 5-6 günde ileride gözüküyoruz ( ne kadar hızlı büyüyorlar maşAllah ) bütün değerlerinin orantılı olduğunu ama yinede hem bebeğimizin kilosundan hemde benim 2 hafta da 1.100 gram almamdan dolayı şeker var mı diye kontrol etmek istedi .bir sonraki randevumuz 18 eylül de , bir gün önce sağlık ocağında açlık tokluk şekerimi ölçtürüp öyle gideceğim doktorumuza .
3. aydan beri ben bebeğimi küçük seyirmeler şeklinde hissediyordum ama 8 eylülde öğleden sonra birden tekmelerini hissetmeye başladım. dünyanın en güzel duygularından biriydi tutamadım kendimi mutluluktan ağlattı beni (18+2 haftalıktık ) birde ben biraz çabuk gıdıklanan bir insanım her tekmesinde gülesim geliyor
bu arada doktorumuzdan 4-5 gün önce sağlık ocağına aylık kontrolüme gittim küçük bir cihazla bebeğimizin kalp atışlarını dinlediler , 20 eylüle de tetanoz aşısı için randevu verdiler .
önümüzdeki hafta içinde anomali taraması için randevu alacağız . şimdilik bu kadar
rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşAllah