2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Tek doz yaptirsan yeterli oluyor canm 5 yil dolmadigi icin. Benim 7 yil oldugu icin 2 doz yaptircam.

Benimde 5 yıl olmadığı için tek doz yapıcaklarmış canm seninde öyle olur büyük ihtimalle.beni aşı için 12 kasıma çağırdı geçmemiştir senin günün de

İlk hamileliğimde 2 doz yapıldığına eminim çünkü biri çok acımıştı diğeri çok hafif geçmişti. Acımıştı derken sonrasında kolumu kullanamamıştım bir süre:)
Bahsettiğim aşılar 2013 Ekim veya Kasım gibi yapılmıştı, şu an tam 5 yıl dolmak üzere. Doktorum bu gittiğimde söyler herhalde. 1 Ekim'de kontrolüm. İnşallah tek dozla yırtarım :)

İnşallah canm tek olur.benimde ekim 2015 de yapmışlardı iki tane aynı senin gibi biri tam bi faciaydı :)gidince sor bakalım ama iki olsa daha erken çağırması lazımdı bence :)

eşime ve anneme söyledim sadece , nazar değmesin diye mi söylenmiyor canım ?
bunu yaşayan birinden duyunca çok mutlu oldum gerçekten çok sağol .rengi seninde şeffaf mıydı peki ?

eşime ve anneme söyledim sadece , nazar değmesin diye mi söylenmiyor canım ?
bunu yaşayan birinden duyunca çok mutlu oldum gerçekten çok sağol .rengi seninde şeffaf mıydı peki ?
annen eşin kardeşin bunlarla paylaşıraın canm ama bazıları nazar değdirebiliyor,bebek sütün fazlalığıyla emerken nefes nefese kalıyordu büyüklerin bana söylediği kimsenin yanında emzirme nazar değerdi :) rengi başta şeffaf gibiydi sonradan sarı sarı akmaya başlamıştı..

kızlar aşılarınızı tamamlatmayıda düşünebilirsiniz zaten hamileyken 2 tane yapılıyor bebeğin aşılarını yaptırırken gittiğinizde 3. aşıyıda olup diğer ikisinide 1 er sene sonra yaptırınca birdaha aşı derdi olmaz buarada benim hiç acımamıştı

merhaba oğluşumun teyzeleri her kontrolümüzden sonra buraya ilerde okuyabilmek için yazardık bu sefer biraz geç kaldık
4 eylül de doktorumuzla randevumuz vardı . her seferinde bizi sürprizleriyle heyecanlandıran oğlumuz bu sefer de şaşırtmadı boyumuz 18.5 cm kilomuzda 235 gram olmuş . 5-6 günde ileride gözüküyoruz ( ne kadar hızlı büyüyorlar maşAllah ) bütün değerlerinin orantılı olduğunu ama yinede hem bebeğimizin kilosundan hemde benim 2 hafta da 1.100 gram almamdan dolayı şeker var mı diye kontrol etmek istedi .bir sonraki randevumuz 18 eylül de , bir gün önce sağlık ocağında açlık tokluk şekerimi ölçtürüp öyle gideceğim doktorumuza .

3. aydan beri ben bebeğimi küçük seyirmeler şeklinde hissediyordum ama 8 eylülde öğleden sonra birden tekmelerini hissetmeye başladım. dünyanın en güzel duygularından biriydi tutamadım kendimi mutluluktan ağlattı beni (18+2 haftalıktık ) birde ben biraz çabuk gıdıklanan bir insanım her tekmesinde gülesim geliyor

bu arada doktorumuzdan 4-5 gün önce sağlık ocağına aylık kontrolüme gittim küçük bir cihazla bebeğimizin kalp atışlarını dinlediler , 20 eylüle de tetanoz aşısı için randevu verdiler .
önümüzdeki hafta içinde anomali taraması için randevu alacağız . şimdilik bu kadar rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşAllah

gittiğinde kaç haftalıktı canm,perşembe günü bende gittim 17 +1 di kilosu 184 gr boyu 18 cm di

ben 1 paket alacağım canm bebeğe hangisi pişik yapmaz bilmiyorum sizde çok alıpta elinizde bırakmayın
bir de pişik sorunu var dimi o zaman yılbaşını bekleyelim canım herşey de indirim oluyor belki bezlerde de yaparlar .prima nın premium care yenidoğan paketini önerdi çevremden bir kaç kişi ben onu bir deneyeceğim inşAllah problem yaşamayız

bende onu alcam ilk oğlanda sıkıntı çıkmamıştı ama ikinci oğluşa iyi gelmedi hugges e geçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…