2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bu arada sağlık ocağı DECAVİT vitamin ilacı verdi ama ben başlamadan doktoruma sordum. hiç başlama sadece fazladan kilo aldırıyor onlar dedi . o yüzden kullanmıyorum
aaa bende onu içiyorum,başka mı öneriyor yoksa vitamini hiç mi içme demek istedi,i.Bana doktor vitamin magnezyum demir kullan demişti

bu arada sağlık ocağı DECAVİT vitamin ilacı verdi ama ben başlamadan doktoruma sordum. hiç başlama sadece fazladan kilo aldırıyor onlar dedi . o yüzden kullanmıyorum
Mrb arkadaşım maşallah bebeğine bana da doktorum ferro sanol ve decavit 1er tane kullan demişti. Bu hafta doktor değiştirdim o doktorum da sana denilenin aynısını dedi boş yere şişirmeyelim diye bir gün birini diğer gün birini alabilirsin dedi. İkisinde de folik asit demir var birlikte kullanıp fazla kilo almak istemem ben de

İnşallah canm tek olur.benimde ekim 2015 de yapmışlardı iki tane aynı senin gibi biri tam bi faciaydı :)gidince sor bakalım ama iki olsa daha erken çağırması lazımdı bence :)

Valla biri felaketti, işe gidip gelmek bile işkence olmuştu ve gece yatarken çok sıkıntı yaratmıştı. Umarım tek dozla yırtarım ve hafif geçer.

Bizim beklenen doğum tarihlerimiz aynı
Bana henüz kimse tetanozdan bahsetmiyor neden acaba :))) benim de 1 Ekim'de ayrıntılı ultrasonum var.

Yok canım ya benimde 19 mayıs ama nedense benim doğum tarihimi 24 şubat gösteriyor kaç kere düzelttim ısrarla 24 şubat çıkıyor anlamadım gitti neden bi tek bende çıkıyor
İlginçmis benimki 23 şubat olsa ne yazar şubatı görürsem ne mutlu bana bu konunun ilk doğuranı olmam umarım

Kızlar benim oğlum oluyor. 12 hastalıkken kız demişti ama erkekmiş. Biz de gördük erkek olduğunu çok net gösterdi.Bugün öğrendik. 16+4 üm, bebeğim 200 gr ve 21 cm boyu. 17+5 görünüyor.
Sizde bizim gibi olmussunuz kiz beklerken doktor erkek dedi şok olduk hayirli olsun canım oğlusun

bence sen de ayni fikirdesindir 1. ya da 2.suraya ceker gbi bise yoktur ama bizmki babasini andiriyor. benden bi tek acik ten ve sac rengini almis :)
Ben de zaten oyle düşünüyorum ama Benim kendi tarafimda istisnasiz baba tarafina benziyor ilk çocuklar merak ettim aceba bizde mi oyle yoksa bir genelleme yapilanilir mi

Ben de zaten oyle düşünüyorum ama Benim kendi tarafimda istisnasiz baba tarafina benziyor ilk çocuklar merak ettim aceba bizde mi oyle yoksa bir genelleme yapilanilir mi

acaba.. yine de pek ihtimal veremiyorum ben. bazi anneler eslerine benzemesini de istemiyor ya,eltim uyuz oluyor kocasina benzetildiginde cocugu. bak benim.erkek yegenlerimin hepsi de babasi,simdi dusundum de :)

acaba.. yine de pek ihtimal veremiyorum ben. bazi anneler eslerine benzemesini de istemiyor ya,eltim uyuz oluyor kocasina benzetildiginde cocugu. bak benim.erkek yegenlerimin hepsi de babasi,simdi dusundum de :)
Adamı ne diye almış o zaman sevmiyor mu ki kocasını ben eşime benzesin çok isterim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…