2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Esmer misin canım sende :) Bizdede ben esmer kara kas kara göz eşim kumral renkli gözlü bizdede benim ağır basacak galiba
benim kuzenim maviş 2 kızı var çok istiyordu kendine benzemesini onlarda babaya çekti
esmer olan taraf ağır basıyor genellikle ama belli de olmaz renkli gözlü bi oğluşun olur belki

benim kuzenim maviş 2 kızı var çok istiyordu kendine benzemesini onlarda babaya çekti
esmer olan taraf ağır basıyor genellikle ama belli de olmaz renkli gözlü bi oğluşun olur belki
Benim ailede de var renkli göz ama ben farklı çıkmışım bende öyle diyorum belli mi olur oglusta renkli gözlü olur diye. O kadar karisigiz ki bütün renkler mevcut resmen:)

bi ara profilde fotonuz vardi bakmistim. gozler hafif cekikti diye hatirliyorum,ben de benzetmistm cocuklari :) masallah 2 delikanlina,bakim kizce nasi olcak ")
sağol canm :)
hamile değilken rüyamda arka arkaya hep tombiş ve sarı saçlı beyaz bi kız bebek gördüm canm bakalım rüyam çıkacak mı tabi ki önce sağlıklı olsun hepmizin bebişleri inşallah

Benim ailede de var renkli göz ama ben farklı çıkmışım bende öyle diyorum belli mi olur oglusta renkli gözlü olur diye. O kadar karisigiz ki bütün renkler mevcut resmen:)
Ay bende renkli gözlü olmasını çok istiyordum eşimin gözleri mavi çok şükür Kuzey de babası gibi renkli gözlü oldu çok bakmıştım hamileyken eşime :)) şimdi oğlum yine renkli gözlü olsun istiyorum tıpkı babası abisi gibi o yüzden devamlı eşimle Kuzeye bakıyorum benzesin diye

Benim eşim esmer ben beyaz tenliyim oğlumun gözleri sadece eşime benzıyo goren dırek a ne kadar size benzıyo dıyo gercektende oyle oğlum Benim kopyam eşimde kızım bana benzıcek esmer olcak dıyo :)

Bende bakıyorum eşime bol bol bazen de niye sürekli bakiyorsun diyor bakayimda çocuğun gozler sana benzesin diye diyorum nerden cikariyon bunlari diyor bana da

Günaydın anneler

Kizlar birşey sorucam 2.ye hamile olan annislere ilk cocuk daha cok baba tarafina mi anne tarafına benziyor

Kızım doğduğunda babasına daha çok benziyordu ama şu an bana benzemeye başladı yüz tipi. 4.5 yaşında. Saç rengi babamdan (sarı) ten rengi benden (beyaz). Huyu suyu desen eşimle benim karışımım. İyi bir huy oldu mu kendimize, kusurları da hemen karşı tarafa yontuveriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…